- 13 Nisan 2020
- 2.295
- 4.230
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #34.061
Geçmiş olsuun. Annenler o kızı artık hayatta almazlarYa Kızlar biraz moralim bozuktu. Giremedim. Kardeşim covid olmuş. Annemlerde aynı evde yasıyorlar. Kız arkadaşıyla görüşmüş. Muhtemelen kız arkadaşı taşıyıcıydıbugün test vermiş ama bi kaç gündür bulguları vardı diyo şüphelenmiş gitmiş ama şüphelendikten sonra bizimkilerle hiç aynı ortamda bulunmamış. Umarım bi sıkıntı olmadan geçer bu süreç
Çok geçmiş olsun canım. Umarım annenlere bulaşmamıştır. Biran önce geçer inşallahYa Kızlar biraz moralim bozuktu. Giremedim. Kardeşim covid olmuş. Annemlerde aynı evde yasıyorlar. Kız arkadaşıyla görüşmüş. Muhtemelen kız arkadaşı taşıyıcıydıbugün test vermiş ama bi kaç gündür bulguları vardı diyo şüphelenmiş gitmiş ama şüphelendikten sonra bizimkilerle hiç aynı ortamda bulunmamış. Umarım bi sıkıntı olmadan geçer bu süreç
Ben de denemek istiyorum bana aldığınız ip markasını ve tığ numarasini söyler misinizYok yokhic zor değil inanın.
Benim iplerim set halinde alize koton tığ im da 3.5 numara :)Ben de denemek istiyorum bana aldığınız ip markasını ve tığ numarasini söyler misiniz
Çok geçmiş olsun canm, inşallah annenlerde bir şey çıkmazYa Kızlar biraz moralim bozuktu. Giremedim. Kardeşim covid olmuş. Annemlerde aynı evde yasıyorlar. Kız arkadaşıyla görüşmüş. Muhtemelen kız arkadaşı taşıyıcıydıbugün test vermiş ama bi kaç gündür bulguları vardı diyo şüphelenmiş gitmiş ama şüphelendikten sonra bizimkilerle hiç aynı ortamda bulunmamış. Umarım bi sıkıntı olmadan geçer bu süreç
Ya Kızlar biraz moralim bozuktu. Giremedim. Kardeşim covid olmuş. Annemlerde aynı evde yasıyorlar. Kız arkadaşıyla görüşmüş. Muhtemelen kız arkadaşı taşıyıcıydıbugün test vermiş ama bi kaç gündür bulguları vardı diyo şüphelenmiş gitmiş ama şüphelendikten sonra bizimkilerle hiç aynı ortamda bulunmamış. Umarım bi sıkıntı olmadan geçer bu süreç
Teşekkür ederim bende yaparım inşallahBenim iplerim set halinde alize koton tığ im da 3.5 numara :)
Canım inşallah sıkıntısız atlatırsınız süreciYa Kızlar biraz moralim bozuktu. Giremedim. Kardeşim covid olmuş. Annemlerde aynı evde yasıyorlar. Kız arkadaşıyla görüşmüş. Muhtemelen kız arkadaşı taşıyıcıydıbugün test vermiş ama bi kaç gündür bulguları vardı diyo şüphelenmiş gitmiş ama şüphelendikten sonra bizimkilerle hiç aynı ortamda bulunmamış. Umarım bi sıkıntı olmadan geçer bu süreç
Ben saglıkçıyım notmalde bana öncelikli oldugum için aşı çıktı ama doktorum kesinlikle gebelere önerilmiyor vurdurma aşıyı dedi daha gebeler üzerinde yeterli çalışma yokmuşben bugun asi olan doktor bir arkadasima sordum, hamileler henuz sirada yok cunku yeterli veri yok dedi ama bilemedim tabi..
Ay çok kötü olmuş yavrum yazıkHer çocuğa farklı şeyler iyi geliyor işte canım
Mesela mustelanın atopik serisini de kullandık ama kızımı çok daha kötü yaptı. Kremi sürerken bile çığlık atarak ağlamaya başlamıştı acısından.
Bir buçuk yıldır bioderma atoderm kullanıyoruz, çok şükür tekrar yaşamadık aynı sıkıntıları. Tabi diyetime de çok dikkat ettim.
Bak bu hali size gösterebileceğim en iyi hallerindensırtı kolları bacakları yüzü her yeri bu şekildeydi atak döneminde
15 aylık olana kadar hala her şeyini ütülüyordum tekrar kaşıntıları başlamasın diye. Hamile kaldıktan sonra ütüyü bıraktım.
Valla ben öyle yaptım ilk ay.Bi yerde okumustum, islak mendil yerine ilk aylar sadece pamugu ilik suyla islatip temizligini yapin diye
Bence yumuşak bi bezle silmek en mantıklısı zaten ortalama 5. Günde göbek düşüyorYa ben onu da şöyle çözmeyi düşünüyorum, suyu kaynatıp, ılıklaştırıp öyle yıkarım, göbeği düşene kadar böyle yapacağım, o da muhtemelen 3 olur 4 olur, 3-4 kez de uğraşırız ne yapalım
Geçmiş olsun canım umarım sıkıntısız atlatır kardeşin. Ailene de bulaşmaz inş. Benim eşimde geçirdi aynı evde bana bulaşmadı çok şükür. Odasından çıkmasın, odasını bol bol havalandırsın. Lavaboyu ortak kullanacaklarsa da sık sık dezenfekte etsinler.Ya Kızlar biraz moralim bozuktu. Giremedim. Kardeşim covid olmuş. Annemlerde aynı evde yasıyorlar. Kız arkadaşıyla görüşmüş. Muhtemelen kız arkadaşı taşıyıcıydıbugün test vermiş ama bi kaç gündür bulguları vardı diyo şüphelenmiş gitmiş ama şüphelendikten sonra bizimkilerle hiç aynı ortamda bulunmamış. Umarım bi sıkıntı olmadan geçer bu süreç
geçmiş olsun canım ya. Maskeyle herkes evde hareket ederse sürekli dezenfekte olarak daha çabuk atlatılır inşallahYa Kızlar biraz moralim bozuktu. Giremedim. Kardeşim covid olmuş. Annemlerde aynı evde yasıyorlar. Kız arkadaşıyla görüşmüş. Muhtemelen kız arkadaşı taşıyıcıydıbugün test vermiş ama bi kaç gündür bulguları vardı diyo şüphelenmiş gitmiş ama şüphelendikten sonra bizimkilerle hiç aynı ortamda bulunmamış. Umarım bi sıkıntı olmadan geçer bu süreç
Arada girip bakıyorum sadece. Önceki gibi yazamıyorum ismini görünce tanıdık geldi. Sevindim senin adına da.Ay evettt ben de seni hatırlıyorum Burda görüşmek harika
HaklısınYok cannim sormadım Dr a ama ne kadar olursa olsun Asiye hnm dan ve. Nisa hastanesi vazgeçmem sannirim