2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya Kızlar biraz moralim bozuktu. Giremedim. Kardeşim covid olmuş. Annemlerde aynı evde yasıyorlar. Kız arkadaşıyla görüşmüş. Muhtemelen kız arkadaşı taşıyıcıydı bugün test vermiş ama bi kaç gündür bulguları vardı diyo şüphelenmiş gitmiş ama şüphelendikten sonra bizimkilerle hiç aynı ortamda bulunmamış. Umarım bi sıkıntı olmadan geçer bu süreç

Geçmiş olsuun. Annenler o kızı artık hayatta almazlar . Odasından çıkmasın, maskeyle otursun şimdiye kadar bluaşmadıysa tedbir aldıktan sonra bulaşmaz inşallah.

Çok geçmiş olsun canım. Umarım annenlere bulaşmamıştır. Biran önce geçer inşallah

Çok geçmiş olsun canm, inşallah annenlerde bir şey çıkmaz

Canimm cok gecmis olsun insallah gecmemistir icini ferah tut ayni seyi bizde ekim ya da kasim ayi gibi yasadik. Kardesim normalde ankarada yasiyor hafta sonlari kiz arkadasi icin istanbula geliyor. Cumartesi bulusmuslar kizin babasinin testi pozitif cikmis haber vermis babasi, hemen eve gel filyasyon ekibi gelicek diye. Kiz arkadasi ve ailesindeki herkes pozitifti ama kardesime gecmedi. Kardesim tedbir amacli odasindan cikmadi ise 15 gun gitmedi Ankaraya donmedi, wc yi ayirdilar filan sonra hepsi test verdi gecmemisti. Insallah sizinde oyle olur

Canım inşallah sıkıntısız atlatırsınız süreci

Kızlar çok teşekkür ederim. Kardeşime göre bulguları salı başladı diyo Bugğn test vermiş zaten Amcam almış testini hemen demiş uzak dur pozitifsin seni arıcsklar filan. Bana da söylemedi telaş yapmayayım diye sonradan söyledi umarım her şey normale döner bir an önce annemlerde bi sorun yokmus ama yine de evden çıkmıyorlar izin almış annem. Hasthne çalışıyorum getirmedim oğlum getirdi diyo ne için bir kız için diyo

ben bugun asi olan doktor bir arkadasima sordum, hamileler henuz sirada yok cunku yeterli veri yok dedi ama bilemedim tabi..
Ben saglıkçıyım notmalde bana öncelikli oldugum için aşı çıktı ama doktorum kesinlikle gebelere önerilmiyor vurdurma aşıyı dedi daha gebeler üzerinde yeterli çalışma yokmuş

Ay çok kötü olmuş yavrum yazık geçmiş gitmiş çok şükür. Alerjik bünye çok zor.

Bi yerde okumustum, islak mendil yerine ilk aylar sadece pamugu ilik suyla islatip temizligini yapin diye
Valla ben öyle yaptım ilk ay.
Çiş yapınca saf su ve pamuk mendille sildim.
Her kakada önce temizledim sonra suyun altında yıkadım üşenmedim.şükür atopik cildi olmasına rağmen hiç pişik olmadı.birde ileriki dönemlerde en ufak kızarıklıkta hametan (mavi kutu) pomad kullandım.anında geçirdi.

Geçmiş olsun canım umarım sıkıntısız atlatır kardeşin. Ailene de bulaşmaz inş. Benim eşimde geçirdi aynı evde bana bulaşmadı çok şükür. Odasından çıkmasın, odasını bol bol havalandırsın. Lavaboyu ortak kullanacaklarsa da sık sık dezenfekte etsinler.

G
geçmiş olsun canım ya. Maskeyle herkes evde hareket ederse sürekli dezenfekte olarak daha çabuk atlatılır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…