- 28 Nisan 2020
- 302
- 391
- 39
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.661
Bende gelirimÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gelirimÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Ben de gelirimÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Bende mesajlasma grubunda olmak isterimÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Ben de ben deÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
ben bennnn beni de ekle canımÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Çok sevindim kuzum insallah zamanla tam çıkar bugün eşimin akrabası doğum yaptı gece 3 te hastaneye gitmiş sabah 7 gibi sezeryana almışlar. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi inşallah sezeryan yada normal fark etmezBenımkı de asagıdaymıs kapamıyormuş ama rahım ağzını 28. Haftadan sonra kesın konuşuruz dedi asagı ınerse mecburı sezeryan dedi
Bende bende bendeeeeÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Özel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Bende katılmak isterimÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Beni de ekleyebilir misin?Özel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Ben de olmak isterimÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Bende varımÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Beni de ekler misinÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Bende varimÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Benim başım kel mi , ben de varımÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
BenÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Amin canım inşallahÇok sevindim kuzum insallah zamanla tam çıkar bugün eşimin akrabası doğum yaptı gece 3 te hastaneye gitmiş sabah 7 gibi sezeryana almışlar. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi inşallah sezeryan yada normal fark etmez
Bende bende bendeeee