- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.641
Kendinin mini bi fırçası var deterjanın. Ovmuyorsun zaten. Sadece yaymak için kullanıyorsun. Dediğin gibi beni tedirgin eden en önemli nokta da o acaba yiyeceklere geçer mi. Ama ardından iyice sirkeyle siliyorum ve açık bırakıyorum kapağını.
Aslında corona biterse İstanbul gibi bölge bölge bebişlerimizle Merkezi Cafe tarzı yerlerde buluşmalarda yapabılırızEveet olabilir mesajdaama ben bir daha burdan paylasmam ya bu nedir boyle
Hıçkırık da sanırım komple zıplıyor anladığımı düşünüyorumKızlar benim bebek ritmik bir hareket yapıyor hıçkırık mı yoksa aynı noktaya mı vuruyor ben pek anlamıyorum.
Detaylı için devletten randevu alamadım özele gittim ve ıceriye almadılar sadece ben girebıldım kımı yer almıyor sormadan gitmemek lazım ben alıyorlar sandım özeldeSelam hanımlar nasılsınız? Kafam çok karışık sizlerden fikir almaya ihtiyacım var. Konya şehir hastanesinde gebelik takibim devam ediyor. Doktorumdan memnunum ancak pandemiden dolayı olsa gerek bir türlü randevu bulamıyorum. Hep gecikmeli gidiyorum. 22+3deyim hala ayrıntılı ultrason olmadım. Doğum için de devlet hastanesinde nasıl oluyor yakın zamanda tecrübesi olan arkadaşım da yok bu konuda. Yani pandemi dolayısıyla zaten kimse giremiyor yanına ama özellerde doğum sonrası en azından 1 kişiyi yanına alabiliyorlarmış. Devlette hiç kimse gelemiyormuş. Baba bile biraz görüp çıkmak zorunda kalıyormuş. Bu beni biraz düşündürüyor açıkçası. Ayrıca Devlette sancı esnasında ne ayağa kalkmana ne de kolaylaştırıcı hareketler yapmana izin veriyorlarmış. Bu da bana pek uymadı. Özeller ise pahalı ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Devlet hastanesinde yakın zamanda doğum yapmış tanıdığı olan varsa benimle de bildiklerini paylaşabilir mi?
Evet bazen acaba kalp atışını mı duyuyorum diyorum ama oda saçma olurdukalp atışı gibi mi sanki onun içerden dokunmalı olanı gibi :)
Benimkide ultrasonda baş aşağı amuda kalkıyor gibi duruyorHıçkırık da sanırım komple zıplıyor anladığımı düşünüyorumtekme de tek bı yere küt vuruyor geçen ultrason cihazına vuruyordu dr 1 tane resim çekebildi 2. Yi cekemedi bak bak ayağıyla vuruyor diyor gösteriyor ekrandan kaydırıyordu görüntüyü
Fırçalarken de kanıyor durduk yere de kanıyor ve fazla kan geliyorVar cnm diş etlerim ve burnum kanıyor.
Doktor ikiside normal dedi.
Burun için yapcak bişe yok.
Dişlerimide daha hafif şekilde fırçalamaya özen gösteriyorum mecbur.
Gargarayı okumuştum onu da deneyeyim benben geçtiğimiz iki hafta yaşadım, ama geçti şimdi. zorlamıyorum fırçalarken gargara şişme falan varsa dişetinde rahatlatıyor, başka da birşey yapmadım bu dönemde doğal ve beklenen bir durum olduğunu okumuştum. geçmiş olsun canım
kan miktarımız bebişlerden ötürü aşırı arttığından hep işteFırçalarken de kanıyor durduk yere de kanıyor ve fazla kan geliyor
Gargarayı okumuştum onu da deneyeyim ben
Evet bazen acaba kalp atışını mı duyuyorum diyorum ama oda saçma olurdu
Aslında corona biterse İstanbul gibi bölge bölge bebişlerimizle Merkezi Cafe tarzı yerlerde buluşmalarda yapabılırız
Özel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubuAslında fotoğraf paylaşımı için özel mesajlaşma grubu kurabiliriz
KirazHanim söylemişti ama cevap yazan olmamıştı.
Hem Doğumdan sonra bebişlerimizi de paylaşırız
Bende özele gideceğim sanırım detaylı ultrason için. Tabi randevu bulabilirsem. Acaba ne kadar tutuyor bu ultrason işlemi :/Detaylı için devletten randevu alamadım özele gittim ve ıceriye almadılar sadece ben girebıldım kımı yer almıyor sormadan gitmemek lazım ben alıyorlar sandım özelde
Normal doğum için açıkçası devlette o kadar kötü yorumlar okudum ki ıyı yer varmıdır bilmiyorum ben özele gideceğim sanırım
Ben gelirim rosecumÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Travel sistemleri çok araştırmıştım sonra gereksiz geldi bebek zaten hızlı büyüdüğü için sadece bebek arabası aldım prava marka içi pedli çok rahat bir bebek arabası sırt kademeli görüntüsü de çok şık ama benim oğluşum arabaya binmemek için direniyorKızlar bebek arabası ne aldınız yada ne almayı düşünüyosunuz?Ben kraft lima yı beğenmiştim katlandığında küçücük kalıyor bagaja da sığması açısından çok iyi ama fiyatı sürekli artıyor.Çocuğun max. 2-3 sene kullanacağı birşeye de okadar paralar vermek istemem.İkinci elde de çok temizlerini neredeyse hiç kullanılmamışlarını buldum ama alınırmı bilemedim.Birde bugaboo lar var biliyorsunuzdur normalde 10000 lira fln travel setleri ama onun da acayip bir 2. el piyasası var.2000-2500 liralara bugaboolar var.Çok kararsız kaldım 2. el alma konusunda
VarımÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
Puseti de ayrıyeten uygun fiyata aldım hastane çıkışı için 30 ağustosta doğdu benim oğluşumKızlar bebek arabası ne aldınız yada ne almayı düşünüyosunuz?Ben kraft lima yı beğenmiştim katlandığında küçücük kalıyor bagaja da sığması açısından çok iyi ama fiyatı sürekli artıyor.Çocuğun max. 2-3 sene kullanacağı birşeye de okadar paralar vermek istemem.İkinci elde de çok temizlerini neredeyse hiç kullanılmamışlarını buldum ama alınırmı bilemedim.Birde bugaboo lar var biliyorsunuzdur normalde 10000 lira fln travel setleri ama onun da acayip bir 2. el piyasası var.2000-2500 liralara bugaboolar var.Çok kararsız kaldım 2. el alma konusunda
Bende olmak isterim gruptaÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu