2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Mide yanmasinda egilip kalkarken ozellikle sizinde agziniza eksi aci bir tat mi geliyor🤔 iki gundur egilip kalkarken boyle oluyor biraz zorlasam kusucam. Mide bulantim mi var yanma mi anlayamadim
Benim bazı zamanlar oluyor reflüden kaynaklı o ağza ekşi tat geliyor 😞

Canım ben de evde durmuyorum pek. Ofiste oluyorum o yüzden hafta içi evle ilgilenmiyorum ama evde olsam mutlaka kendime iş çıkarırım biliyorum o yüzden de pek gitmiyorum. Sen de çok yorma yine kendini alabilirsen yardımcı al hatta 🤔 benim de ayaklarımda bi şişkinlik var yürüyünce ayakkabılarım vuruyor 🤔
Ayak şişkinliği bende de ya sabah uyanınca bile oluyor. İster istemez kendimizi yoruyoruz sanırım. Ben çok yorulduğum günler tabanlarım çok acıyo basarken

Benim ayaklsrım değil de ara ara bacaklarımda şişlik oluyor hafif bi şekilde . Genelde de sol bacak neden olur acaba

Benim ayaklsrım değil de ara ara bacaklarımda şişlik oluyor hafif bi şekilde . Genelde de sol bacak neden olur acaba
Bacaklarda şişkinlik genelde ödem olur canım. Su tüketimine dikkat ediyor musun. Bi de misal yoruldun diyelim ya da uzanıyorsun ayaklarını havaya dik öyle uzan o şişlikler geçer 💖

Sevdiklerinle nice mutlu senelere canım 🌼 bireylulmasali bireylulmasali
Çok teşekkür ederim canım 😇
bireylulmasali bireylulmasali canım doğum günün sanırım yorumlardan öyle anladım. 😁 nice yaşların olsun 🥰
evet canım dün doğum günümdü.Çok teşekkür ederim 🥰😇
Ya geçen onu ben de farkettim biz baya paylaşımcı bi grubuz 😁

bireylulmasali bireylulmasali nice sağlıklı mutlu yıllar cnm🧡

ay evet 🥰 minnoşumu göresim var :emir_bebek:
teşekkür ederim canım hepimizin sağlıklı yılları olsun 😇
Nice mutlu saglikli senerelere💕 bireylulmasali bireylulmasali
Çok teşekkür ederim 🥰😇
bireylulmasali bireylulmasali mutlu yaşların olsun canım 🥰🥰
teşekkür ederim canım hepimizin bebekleriyle mutlu yılları olsun 🥰
Nice mutlu yaşların olsun 🥰 bireylulmasali bireylulmasali
Teşekkür ederim canım 😇
Nice mutlu yaşlara canım🌸🌸 bireylulmasali bireylulmasali
çok teşekkür ederim canım 🥰😇. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Kızlar çok incesiniz ♥️

Canım ben de evde durmuyorum pek. Ofiste oluyorum o yüzden hafta içi evle ilgilenmiyorum ama evde olsam mutlaka kendime iş çıkarırım biliyorum o yüzden de pek gitmiyorum. Sen de çok yorma yine kendini alabilirsen yardımcı al hatta 🤔 benim de ayaklarımda bi şişkinlik var yürüyünce ayakkabılarım vuruyor 🤔

Alicam da bebek mobilyasinin gelmesini bekliyorum cuma arayin eksik parcalar tamamlanirsa getiririz dedi. Bir de firini temizler mi acaba gelen yardimci kisi 🤔 daha once annem yapiyordu detayli temizligini ben her yemekten kekten sonra siliyordum. Dun baya telleri filan cikarip temizledim ama hala icime sinmedi

Günaydın Kızlar son günlerde pek takip edemiyorum forumu nedense gebeliğimle de ilgili kimseyle konuşmuyorum pek bi rahatlık geldi bana 😅 inşallah hepiniz iyisinizdir.Yarın detaylı randevum var Ali Ekiz çok önerildi yorumları falan çok iyi umarım güzel sonuçlar alırım😇

Gunaydinn 🌸 bende soylicem bu gittigimde gercekten fenaymis😔
Geçmiş olsun kızlar. Bende normalde de reflü var çok fena. Çok ilerleyince manasız kuru öksürük de yapıyor. Burun tıkanıklığı da 😪. Reflü'de yenmemesi gereken şeyler var. Çig domates, çiğ sogan en başı çekiyor. Bir de eğilirken dizlerinizi kırıp eğilmeye çalışın mide içeriğiniz çok yer değiştirmez hem de zor olduğu için zırt pırt eğilmezsiniz 🤣.

Geçmiş olsun kızlar. Bende normalde de reflü var çok fena. Çok ilerleyince manasız kuru öksürük de yapıyor. Burun tıkanıklığı da 😪. Reflü'de yenmemesi gereken şeyler var. Çig domates, çiğ sogan en başı çekiyor. Bir de eğilirken dizlerinizi kırıp eğilmeye çalışın mide içeriğiniz çok yer değiştirmez hem de zor olduğu için zırt pırt eğilmezsiniz 🤣.

Aa cig domatesi ilk kez duydum ben mandalinadan filan oluyor saniyordum🤔 kisin insanlar pek almiyormus ama ben salatalik ve ceri domatessiz kahvalti ve salata yiyemem her gun yiyordum😁 evet ya oyle egilmek lazim aslinda

Gunaydinn 🌸 bende soylicem bu gittigimde gercekten fenaymis😔
Direk mesaj at ya da ara istersen eğer gitmene daha varsa canım rennie söylüyor genelde hepsi benimkisi şurup olanı önerdi belki senin çiğneme tableti söyler 🤷🏻‍♀️
Bi iki haftadır yaşıyorum kötü oluyordum. Beni çok rahatlatıyor

Çok teşekkür ederim canım 😇

evet canım dün doğum günümdü.Çok teşekkür ederim 🥰😇

teşekkür ederim canım hepimizin sağlıklı yılları olsun 😇

Çok teşekkür ederim 🥰😇

teşekkür ederim canım hepimizin bebekleriyle mutlu yılları olsun 🥰

Teşekkür ederim canım 😇

çok teşekkür ederim canım 🥰😇. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Kızlar çok incesiniz ♥️
iyiki doğmuşsun canım bu seneki doğum gününde bebişinle birlikte girdiniz ne güzel daha nice yıllarınızı sağlıkla aileizle birlikte geçirmeniz dileğiyle :anneadayı: :KK200:

X