2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hafta ilerledikçe kısalıyor canım ama 3.5 iyi diye biliyorum

Ben 22 de gitmiştim 3.6 demişti iyi demişti bana kötü olsa söylerdi mutlaka

moplu olunca eğer haritalama özelliği varsa halıların olduğu alanları seçip buralara girme diyebiliyorsun ama bence yarım iş oluyor o. evinin ne kadar büyük ve halılarının ne kadar kolay kalkabildiğine bağlı.

eğer daha kilim tarzı şeylerse moplu alabilirsin ama makina günlük tozu ve çok yüzeysel kirleri alıyor diye düşün, öyle bir mopu bastırarak silmek vs. yok

Kış memleketindeyiz canım evim 2+1 ama halılarım kalın baya ev silmeyi severim 2+1 beni zorlamaz ama burdan dönüşte büyük eve geçersek belki pişman olabilirim neden moplu almadım diye en iyisi onlara da bakayım

Aralarında fiyat olarak çok fark yok sanırım. Ben bu aylarda halı seriyorum Nisan’da kaldırıyorum o yüzden moplu aldım. Elle silinmiş gibi olmuyor ama gerçekten tozunu topluyor yerlerin. Ama toz haznesi ve gücü farketmiyor diye biliyorum. Dediğin gibi belki ileride iklimi sert olmayan bir yere gidersiniz o zaman moplu kısım işine yarar.

Canım bende bugün detayliya gittim çok şükür herşey yolunda çok mutlu oldum doktora giden herkes güzel haberler alsin insallah
Cansu’nun yasağı 24 saatlik mi yokluğu farkediliyor
Cansu çok aktifti yoklucu cidden belli insallah bı an önce ban kalkar da katılır yine
Bacak ağrısı yaşayanlar var mı? Özellikle geceleri sanki çoook uzun yol yürümüşümde yorulmuşum gibi bacaklarım ağrıyor
Canım bende de çok ağrı var bacağım dizim topuklarim çok fena ağrıyo bacak arasına yastık koycam belki faydası olur sende dene istersen

Bende halı hiç kalkmıyor çünkü yazın bile serin oluyor yazın yazlık ince halı kullanıyorum. Kışın kalın olanları. Aynen fiyat farkı çok yok 200-300 lira o yüzden kararsız kaldım baya.

Nasıl ayarlanıyor o? Böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum o yüzden mop kullanamıyorum

Nasıl ayarlanıyor o? Böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum o yüzden mop kullanamıyorum

modelden modele fark ediyor mu bilmiyorum ama duvarlar çizebiliyorsunuz harita çıkardıktan sonra. Map'in altında "virtual wall/Restricted area" diye bir kısım var bende. oradan halıların olduğu alanları restricted area olarak seçebilirsin ama yüzde yüz anlar mı emin değilim.

ben işimi sağlama almak için halı olan odalarda mop özelliğini hiç kullanmıyorum, yazın da direkt halıları topluyorum daha yazlık modunda mopla takılıyoruz :)

Günaaaaydınnnn 6. Ayın son düzlüğünü de çıkmıs bulunmaktayım gece yine maşallah bir karnımın altında bir göbek deliğimin üstünde kudurdu anne gurban olsunnn
Oy maşallah benimkide göbek deliği in üç parmak üzerinde oynadı çok şaşırdım o kadar büyümüş yanii

Benimkide ultrasonda bakılırken durmuyor yerinde. Biraz hareketli olsun koşa koşa markete ekmek almaya gitsin

Bence alakası var benim kız ayakları hiç durmazdı içeride, hala dışarda bile ayakları durmaz hep Bi hareketli

Bence alakası var benim kız ayakları hiç durmazdı içeride, hala dışarda bile ayakları durmaz hep Bi hareketli
Ya birazda öyle olsunlar benim kocamın tarafı çok ağır bi yere gitsek 2 saat kapıda bekleriz hazırlanıp çıkamazlar.
Onlara çekmesinde atik, kıpır kıpır bi çocuk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…