- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 35
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.341
Sağol canım, teşekkür ederimBenim de 35 civarıydı doktor ideal dedi. Bundan sonra hafta ilerledikçe kısalarak doğuma kadar uygun seviyeye gelecekmiş.
Hafta ilerledikçe kısalıyor canım ama 3.5 iyi diye biliyorumKızlar bu arada size ne soracağım, sizin rahim ağzı uzunluğunuz nasıl çıktı? Benim 24+1de 35 çıktı ama, bazı yerlerde iyi diyor bazı yorumlarda az diyorlar, doktorum iyi dedi ama kafam da karışmadı değil, bir de hafta ilerledikçe kısalır mı?
Sağ ol canımmAksi bir durum görülmedikçe 32den itibarenmiş canım, hatta 34ten itibaren yapanlar da varmış
Ben 22 de gitmiştim 3.6 demişti iyi demişti banaKızlar bu arada size ne soracağım, sizin rahim ağzı uzunluğunuz nasıl çıktı? Benim 24+1de 35 çıktı ama, bazı yerlerde iyi diyor bazı yorumlarda az diyorlar, doktorum iyi dedi ama kafam da karışmadı değil, bir de hafta ilerledikçe kısalır mı?
Benim ki çekinir oğlundan ama eşimde hayatta laf söyletmez annesine ona göre annesi kötü niyetle asla bir şey yapmaz, söylemez.kız benimki çok fena ya oğlundan da korkmuyor ki kadın mum etmiş oğlunu ne derse inanır o daha kötü ya
Nasıl canım memnun musun moplu mu yoksa bu mu daha iyi sence arkadaşım mopsuz olanı al diyo halılar filan olunca kaldırmak mı gerekir bilmiyorum silme işlemi yaparkeno yüzden sadece süpürse olur ben silerim dedim ama emin de değilim
Sağol canımHafta ilerledikçe kısalıyor canım ama 3.5 iyi diye biliyorum
Ben 22 de gitmiştim 3.6 demişti iyi demişti banakötü olsa söylerdi mutlaka
Kış memleketindeyiz canım evim 2+1 ama halılarım kalın bayamoplu olunca eğer haritalama özelliği varsa halıların olduğu alanları seçip buralara girme diyebiliyorsun ama bence yarım iş oluyor o. evinin ne kadar büyük ve halılarının ne kadar kolay kalkabildiğine bağlı.
eğer daha kilim tarzı şeylerse moplu alabilirsin ama makina günlük tozu ve çok yüzeysel kirleri alıyor diye düşün, öyle bir mopu bastırarak silmek vs. yok
Benim kayınvalide de aynı eşim de aynı tarif ettiğin gibiBenim ki çekinir oğlundan ama eşimde hayatta laf söyletmez annesine ona göre annesi kötü niyetle asla bir şey yapmaz, söylemez.
Anammm bu benim kaynanamkız benimki çok fena ya oğlundan da korkmuyor ki kadın mum etmiş oğlunu ne derse inanır o daha kötü ya
Aralarında fiyat olarak çok fark yok sanırım. Ben bu aylarda halı seriyorum Nisan’da kaldırıyorum o yüzden moplu aldım. Elle silinmiş gibi olmuyor ama gerçekten tozunu topluyor yerlerin. Ama toz haznesi ve gücü farketmiyor diye biliyorum. Dediğin gibi belki ileride iklimi sert olmayan bir yere gidersiniz o zaman moplu kısım işine yarar.Kış memleketindeyiz canım evim 2+1 ama halılarım kalın bayaev silmeyi severim 2+1 beni zorlamaz ama burdan dönüşte büyük eve geçersek belki pişman olabilirim neden moplu almadım diye en iyisi onlara da bakayım
Canım bende bugün detayliya gittim çok şükür herşey yolunda çok mutlu oldum doktora giden herkes güzel haberler alsin insallahGünaydın
Şimdi kontrolden çıktım ben de.
Miniğim 710 gr olmuş, her şey yolunda çok şükür.
Açlık ve tokluk kan verdim, öğleden sonra doktoru arayıp sonuçlarla ilgili görüşcez.
Doğumla iligili bir kaç soru sordum. Devlet hastanesi biliyorsunuz.
Odalar tek kişilikmiş, içinde tuvalet banyo var, refakatçi erkek de olabiliyor sıkıntı yok. Sadece bayan olursa siz daha rahat edersiniz dedi hemşire.
Doğumdan sonra en az 12 saat gözetim altında tutuyorlarmış. (Bazı hastaneler normal Doğumdan sonra fazla tutmayıp çıkarıyorlarmış)
Eğer her şey yolunda olursa da 41+3 olana kadar bekleriz dedi doktor. Zaten kızım da 41+0da doğdu.
Nst girmeye başlayınca odaları gezersin, doğum odasına da bakabilirsin dedi.
Bizden haberler böyle
Cansu çok aktifti yoklucu cidden belli insallah bı an önce ban kalkar da katılır yineCansu’nun yasağı 24 saatlik miyokluğu farkediliyor
Canım bende de çok ağrı var bacağım dizim topuklarim çok fena ağrıyo bacak arasına yastık koycam belki faydası olur sende dene istersenBacak ağrısı yaşayanlar var mı? Özellikle geceleri sanki çoook uzun yol yürümüşümde yorulmuşum gibi bacaklarım ağrıyor
Bende halı hiç kalkmıyor çünkü yazın bile serin oluyor yazın yazlık ince halı kullanıyorum. Kışın kalın olanları. Aynen fiyat farkı çok yok 200-300 lira o yüzden kararsız kaldım baya.Aralarında fiyat olarak çok fark yok sanırım. Ben bu aylarda halı seriyorum Nisan’da kaldırıyorum o yüzden moplu aldım. Elle silinmiş gibi olmuyor ama gerçekten tozunu topluyor yerlerin. Ama toz haznesi ve gücü farketmiyor diye biliyorum. Dediğin gibi belki ileride iklimi sert olmayan bir yere gidersiniz o zaman moplu kısım işine yarar.
Nasıl ayarlanıyor o? Böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum o yüzden mop kullanamıyorummoplu olunca eğer haritalama özelliği varsa halıların olduğu alanları seçip buralara girme diyebiliyorsun ama bence yarım iş oluyor o. evinin ne kadar büyük ve halılarının ne kadar kolay kalkabildiğine bağlı.
eğer daha kilim tarzı şeylerse moplu alabilirsin ama makina günlük tozu ve çok yüzeysel kirleri alıyor diye düşün, öyle bir mopu bastırarak silmek vs. yok
Nasıl ayarlanıyor o? Böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum o yüzden mop kullanamıyorum
Oy maşallahGünaaaaydınnnn6. Ayın son düzlüğünü de çıkmıs bulunmaktayım gece yine maşallah bir karnımın altında bir göbek deliğimin üstünde kudurdu anne gurban olsunnn
Benimkide ultrasonda bakılırken durmuyor yerinde. Biraz hareketli olsun koşa koşa markete ekmek almaya gitsinVALLAH canim benimki ayni öyle oldu ilk oglum böyle karate yspiyodu resmen karnimda hic durmuyodu erkende hissettim. Doguncada ayniydi eli ayagi hic durmuyodu cok zorluk cektim onunla yürümeye baslayinca cok zorlandim. Ama bu cok agir bi bebek sanki gec hissettim ne zmn ultrasona gitsem böyle hantalilk oglum solucan gibi kivrakti
Bence alakası varGünaydın benimkide pıt pıt hiç durmuyor sanki karnımı açıp çıkacak
Bide çok erken hissettim hareketlerini.
Anne karnında hareketli olan bebek doğuncada mı öyle olur?
Benim eşimin kardeşleri çok ağırlar, benim kardeşim hızlı pratiktir ona çekse keşke diyorum
Ya birazda öyle olsunlar benim kocamın tarafı çok ağır bi yere gitsek 2 saat kapıda bekleriz hazırlanıp çıkamazlar.Bence alakası varbenim kız ayakları hiç durmazdı içeride, hala dışarda bile ayakları durmaz hep Bi hareketli