2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
140 150 mi hamilelikten oluyor demek ki. Ben de artik nefes egsersizi yapmaya basliycam. Her an carpinti yasamak insani mutsuz ediyor.

Bende de normal dinlenme halinde bile 100 un altina dusmuyo. Demir eksikligi nabiz yuksekligi yapabiliyormus, bir yazida okudum. Ben demir de kullaniyorum ama yetmiyordur belki

atanamayanogretmen canım ben de araştırdım baya devlette bizim burda çok iyi bi doktor varmış. Sıra bulmak imkansız diyolar yarın gidicem bakalım.idrar kan vercem bi de şeker yüklemesi yaptırcam sonra da kendi doktoruma 1 ay sonra giderim. Kendi doktorum bi sorun olmazsa 30 dan sonra sık görüşüyoruz 32 den sonra nst iki haftada bir demişti. Günün çok yaklaşınca da 3 günde bi görüşürüz demişti. Bu ne dicek bakalım en son tosbamı 22. Haftada gördüm 470 gramdı

Moplular hakkında bilgim yok canım ama ben bu modelden memnum. Halıları kaldırmam gerekmiyor, rahatça üzerine çıkabiliyor. Sadece sandalyelerin arasını açıyorum geçebileceği şekilde. Her gün kullanıyorum ev gerçekten hep temiz oluyor. Tabi kapı arkaları vs gibi giremediği yerler de oluyor.

Bende de normal dinlenme halinde bile 100 un altina dusmuyo. Demir eksikligi nabiz yuksekligi yapabiliyormus, bir yazida okudum. Ben demir de kullaniyorum ama yetmiyordur belki
Demir eksikliği önemli canım.Sağlık ocağında tetanoz aşısına gittiğimde bakmışlardı. Yakınlarda baktırmadıysan bir tahlil yaptırabilirsin.

canım peki eşine annen böyle böyle yaptı diye anlatmadın mı
Benim kayınvalidem az bir birbirimize laf söyleyelim. Hemen aman oğlum bir şey duymasın nolur der Bende her seferinde ben kendi işimi kendim çözerim bir laf söylenecekse zaten söylerim oğluna ihtiyacım yok derim. Çok şükür saygı sevgi çerçevesinden çıkmayız ama çok bir arada olunca arada oluyor

Kızlar bu arada size ne soracağım, sizin rahim ağzı uzunluğunuz nasıl çıktı? Benim 24+1de 35 çıktı ama, bazı yerlerde iyi diyor bazı yorumlarda az diyorlar, doktorum iyi dedi ama kafam da karışmadı değil, bir de hafta ilerledikçe kısalır mı?

VALLAH canim benimki ayni öyle oldu ilk oglum böyle karate yspiyodu resmen karnimda hic durmuyodu erkende hissettim. Doguncada ayniydi eli ayagi hic durmuyodu cok zorluk cektim onunla yürümeye baslayinca cok zorlandim. Ama bu cok agir bi bebek sanki gec hissettim ne zmn ultrasona gitsem böyle hantal ilk oglum solucan gibi kivrakti

kız benimki çok fena ya oğlundan da korkmuyor ki kadın mum etmiş oğlunu ne derse inanır o daha kötü ya

İyii içimi rahatlattın benimkide hareketli olsun evi başımıza yıksın

Benim de 35 civarıydı doktor ideal dedi. Bundan sonra hafta ilerledikçe kısalarak doğuma kadar uygun seviyeye gelecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…