- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.361
Benimki gece gündüz ayırt etmiyor. Sabah benden önce uyanıyor.Benim oğlan da gecelerin adamı gündüz çıtı çıkmıyor gece kuduruyorhareketli olur derler valla benim eşim çok atik pratik ben biraz hantal kalıyorum yanında
Canım geçmiş olsun, seninkinin kilosu nasıl çıktı? Benimki az mı diye stresleniyorum bazen deŞeker yüklemesi yaptırdım gayet iyi geçti ilk önce 50 gr içecek Bi şişirdi beni ama mide bulantısı filan olmadı değerlerim de normal aralıkta çok şükür bunu da atlattık
Allah gönlüne göre versin kuzum, akıllı ama çevik olsun inşallahYa birazda öyle olsunlar benim kocamın tarafı çok ağır bi yere gitsek 2 saat kapıda bekleriz hazırlanıp çıkamazlar.
Onlara çekmesinde atik, kıpır kıpır bi çocuk olsun
Ben 1 kere yaptım yaaKızlar makyaj yapma Rutininize devam ediyor musunuz? Ben bazen yapıyorum ama zararı var mıdır
Canım bide moplu olanların çekim gücü daha yüksek. mesela ben alırken ona dikkat ederek almıştım açıkçası mopu çok kullanmıyorum ama süpürünce zaten toz falan pek bırakmıyor sonra sildiğinde anlıyorsun parkelerden toz çıkmıyor resmenKış memleketindeyiz canım evim 2+1 ama halılarım kalın bayaev silmeyi severim 2+1 beni zorlamaz ama burdan dönüşte büyük eve geçersek belki pişman olabilirim neden moplu almadım diye en iyisi onlara da bakayım
Yok canım çok sık yapmıyorum sadece bazen içimden geliyor ınstagramda görüyorum hamile kadınlar süslü falanBen 1 kere yaptım yaazararlı diye yapmıyorum normaldede pek yapmam zaten de, saç bile boyatıyorlar kuzu aslında, sen çok sık mı yapıyorsun.
Valla bilmiyorum ben kaç yıldır dinlediğim için acayip etki ediyorYarın ilk fırsatta dinlicem bunu
Ben iyi niyetli davrandıkça kaynanam sinsilik yapıyor iyice gıcık olmaya başladım
Bu şarkı beni kendime getirir mi
İşe giderken göz kalemi nemlendirici krem sürüyorum sadece ruj bazen sürüyorum zaten maskeden görünmüyorKızlar makyaj yapma Rutininize devam ediyor musunuz? Ben bazen yapıyorum ama zararı var mıdır
Gözün aydın canım çok sevindim maşallahhhŞeker yüklemesi yaptırdım gayet iyi geçti ilk önce 50 gr içecek Bi şişirdi beni ama mide bulantısı filan olmadı değerlerim de normal aralıkta çok şükür bunu da atlattık
Kuzum ben normalde makyaj yapardım ama şimdi bı kalem bazen eyleynr bb krem suruyorm ruj bı kaç defa sürdüm ama kimyasal ya bebeğe zararlı diye surmemeye çalışıyorumKızlar makyaj yapma Rutininize devam ediyor musunuz? Ben bazen yapıyorum ama zararı var mıdır
Ay kızlar gözünüzü seveyim şu Mop pro indirme girerse haber verin bebiş olmadan almam lazm eşimin kılı tüyü çok süpürge de zor oluyo bide çalışan olunca daha zor insallah alırım bndeCanım bide moplu olanların çekim gücü daha yüksek. mesela ben alırken ona dikkat ederek almıştım açıkçası mopu çok kullanmıyorum ama süpürünce zaten toz falan pek bırakmıyor sonra sildiğinde anlıyorsun parkelerden toz çıkmıyor resmen
Senin bebek ters dönmüşAy evet yaaa Cansu yok besbelli bideeeeDelirtiyor yok bu aralarrrr belli oluyor yok olduklarıııı
Kız sen bnm eltim mısın acaba diyecem ama tek erkek eşimYa birazda öyle olsunlar benim kocamın tarafı çok ağır bi yere gitsek 2 saat kapıda bekleriz hazırlanıp çıkamazlar.
Onlara çekmesinde atik, kıpır kıpır bi çocuk olsun
Hoşgeldin kuzum valla yokluğun belliydiKizlar geldimmevet mesajda icerik silmek sebebiyle 24 saatligine uyari almisim daha da buraya fotograf filan koymam bitti
Hoşgeldin kuzum valla yokluğun belliydi
Aynen valla bağımlılık yapmış bende gözümü açar açmaz kendimi forumda buluyorum kuzumOyy canim benimbende telefonu ara ara elime aldigimda istemsiz girmek istedim foruma
Güzel haberler almana sevindim canımCanım bende bugün detayliya gittim çok şükür herşey yolunda çok mutlu oldum doktora giden herkes güzel haberler alsin insallah
Cansu çok aktifti yoklucu cidden belli insallah bı an önce ban kalkar da katılır yine
Canım bende de çok ağrı var bacağım dizim topuklarim çok fena ağrıyo bacak arasına yastık koycam belki faydası olur sende dene istersen
Devletteki doktorun adı ne canımatanamayanogretmen canım ben de araştırdım baya devlette bizim burda çok iyi bi doktor varmış. Sıra bulmak imkansız diyolar yarın gidicem bakalım.idrar kan vercem bi de şeker yüklemesi yaptırcam sonra da kendi doktoruma 1 ay sonra giderim. Kendi doktorum bi sorun olmazsa 30 dan sonra sık görüşüyoruz 32 den sonra nst iki haftada bir demişti. Günün çok yaklaşınca da 3 günde bi görüşürüz demişti. Bu ne dicek bakalım en son tosbamı 22. Haftada gördüm 470 gramdı