2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim oğlan da gecelerin adamı gündüz çıtı çıkmıyor gece kuduruyor 😁😁😁 hareketli olur derler valla benim eşim çok atik pratik ben biraz hantal kalıyorum yanında 🤣🤣🤣
Benimki gece gündüz ayırt etmiyor. Sabah benden önce uyanıyor.
Eğer gündüz hareketliysen iş falan yapıyosan bebek o zamanlar uyuyomuş.

Ya birazda öyle olsunlar benim kocamın tarafı çok ağır bi yere gitsek 2 saat kapıda bekleriz hazırlanıp çıkamazlar.
Onlara çekmesinde atik, kıpır kıpır bi çocuk olsun 😂
Allah gönlüne göre versin kuzum, akıllı ama çevik olsun inşallah 👍 bende ağır insan sevmem hiç 🙈🤣

Kızlar makyaj yapma Rutininize devam ediyor musunuz? Ben bazen yapıyorum ama zararı var mıdır
Ben 1 kere yaptım yaa🤣 zararlı diye yapmıyorum normaldede pek yapmam zaten de, saç bile boyatıyorlar kuzu aslında, sen çok sık mı yapıyorsun.

Kış memleketindeyiz canım evim 2+1 ama halılarım kalın baya 😁😁 ev silmeyi severim 2+1 beni zorlamaz ama burdan dönüşte büyük eve geçersek belki pişman olabilirim neden moplu almadım diye 😁😁 en iyisi onlara da bakayım 😁😁😁
Canım bide moplu olanların çekim gücü daha yüksek. mesela ben alırken ona dikkat ederek almıştım açıkçası mopu çok kullanmıyorum ama süpürünce zaten toz falan pek bırakmıyor sonra sildiğinde anlıyorsun parkelerden toz çıkmıyor resmen 😄

Ben 1 kere yaptım yaa🤣 zararlı diye yapmıyorum normaldede pek yapmam zaten de, saç bile boyatıyorlar kuzu aslında, sen çok sık mı yapıyorsun.
Yok canım çok sık yapmıyorum sadece bazen içimden geliyor ınstagramda görüyorum hamile kadınlar süslü falan 🙈 birde eşim sürekli aynı görmesin farklılık olsun diye ama sürdüğümde bir rimel bazen far okadar

Hayırlı günler kızlar bayadır giremedim nasılsınız ben 23 haftama girdim bugün de tetenoz aşımızı yaptik kolum ağırlaştı baya ama. Bu ay in sonunda da şeker tahlilim var açlık tokluk baktıracam sadece içecek içmek istemiyorum. Dün biraz temizlik yaptim yoruldum belim bacaklarım çok ağrıdı artık ağırlaştım baya bizde böyle kızlar.

Şeker yüklemesi yaptırdım gayet iyi geçti ilk önce 50 gr içecek Bi şişirdi beni ama mide bulantısı filan olmadı değerlerim de normal aralıkta çok şükür bunu da atlattık
Gözün aydın canım çok sevindim maşallahhh 🤗❤️
Kızlar makyaj yapma Rutininize devam ediyor musunuz? Ben bazen yapıyorum ama zararı var mıdır
Kuzum ben normalde makyaj yapardım ama şimdi bı kalem bazen eyleynr bb krem suruyorm ruj bı kaç defa sürdüm ama kimyasal ya bebeğe zararlı diye surmemeye çalışıyorum
Canım bide moplu olanların çekim gücü daha yüksek. mesela ben alırken ona dikkat ederek almıştım açıkçası mopu çok kullanmıyorum ama süpürünce zaten toz falan pek bırakmıyor sonra sildiğinde anlıyorsun parkelerden toz çıkmıyor resmen 😄
Ay kızlar gözünüzü seveyim şu Mop pro indirme girerse haber verin bebiş olmadan almam lazm eşimin kılı tüyü çok süpürge de zor oluyo bide çalışan olunca daha zor insallah alırım bnde 🤗

Canım bende bugün detayliya gittim çok şükür herşey yolunda çok mutlu oldum doktora giden herkes güzel haberler alsin insallah 🤗❤️🧿

Cansu çok aktifti yoklucu cidden belli insallah bı an önce ban kalkar da katılır yine 🤗

Canım bende de çok ağrı var bacağım dizim topuklarim çok fena ağrıyo bacak arasına yastık koycam belki faydası olur sende dene istersen
Güzel haberler almana sevindim canım 😍
Plesanta yukarı çıkmış mı onla ilgili ne dedi
Kanama alanı kalmamıştı artık değil mi

atanamayanogretmen atanamayanogretmen canım ben de araştırdım baya devlette bizim burda çok iyi bi doktor varmış. Sıra bulmak imkansız diyolar yarın gidicem bakalım.idrar kan vercem bi de şeker yüklemesi yaptırcam sonra da kendi doktoruma 1 ay sonra giderim. Kendi doktorum bi sorun olmazsa 30 dan sonra sık görüşüyoruz 32 den sonra nst iki haftada bir demişti. Günün çok yaklaşınca da 3 günde bi görüşürüz demişti. Bu ne dicek bakalım 😁 en son tosbamı 22. Haftada gördüm 470 gramdı 😍
Devletteki doktorun adı ne canım
Evet 30dan sonra kontroller sıklaşıyor
Bebek gelmezse de artık iki günde bir çağırmaya başlıyorlar, hem heyecanlı hem stresli oluyor 😀
Devletten memnun kalırsan doğumu orda mı yapacaksın

X