- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.141
Evet gerekiyor ben de hiç sevmem makyajı heralde alıştım artık hem sarı olup hem makyajsız olmayasadece allık sürerim hafif renkli dudak nemlendiricisi bazen de rimel. Yüzü öyle makyajlı görmeye alıştıktan sonra bence her renkte makyajsız çok soluk geliyor. Bu arada sen de fizik olarak çok küçük duruyorsun
Bi süre onların da alışmasını beklemek gerekiyor o da en az çocuk kadar yorucu oluyorValla kuzum benim de aslında pek bı beklentim yok yardım ederim fln diyo ama doğunca gorcez
evet canım yazın hep denizdeyiz biz Erdek 10 dakikalık mesafede :) hahah bence kıskanıyor olabilir küçük görünmeniBir de sen yazlik bir yerde yasiyorsun ya guneslenmek bile yeter sana makyaja hic gerek kalmiyor o zamanlarda allik ve ruj maksimum yetiyorben bu sene 5 kere filan deniz yuzu gordum bem beyazim damarlarim belli oluyor eveet 95 li kardesimi abim saniyorlar esim yok kucuk durmuyorsun diyor ama sanirim kendi saclari beyazladigi icin benim de buyuk gorunmemi istiyor
Pekmeze limon sıkıp yiyen var mı acaba? Yada sadece pekmez yiyip kan yaptığına şahit olan?
Ben 2 gündür soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi yiyorum bakalım etkisi olacak mı?
Değil mi, onu kaldır kucağında taşı, ellerini ağzını yıkarken taşı, lavaboda tut, yemek yedir, habire kıyafet değiştir, altını değiştirirken savaşBenim de son 10 gündür yalancı kasılmalar başladı, ben de çok erken diye düşündüm ama doktor normal dedi. Kendini yoracak işler yapma dedi.
Yani dedi ama kimse 20 aylık afacan kızıma kimin bakacağını söylemiyor
Azıcık iş yapsam karnım semsert oluyor, aşırı rahatsız bir his
Ben kırmızı et yiyorum. Demir hapını 2 günde 1 içicem onun için pekmez takviyesi yapıyım diye düşündüm.benim bildiğim kadarıyla kırmızı et yemekle eş değer değil ama abartmamak şartıyla (çünkü doğal da olsa şekeri yükseltiyor) günde bir kaç kaşık yenebiliyor...
hamilelikte bilmiyorum ama, bu benim dediğim normalde kansızlık için..
evet canım yazın hep denizdeyiz biz Erdek 10 dakikalık mesafede :) hahah bence kıskanıyor olabilir küçük görünmenibu erkekler neden böyle
Sizin oraların denizi soğuk oluyor. Ben kaplıca gibi sıcak su severimevet canım yazın hep denizdeyiz biz Erdek 10 dakikalık mesafede :) hahah bence kıskanıyor olabilir küçük görünmenibu erkekler neden böyle
Erkekler daha büyük gösteriyor geçen 32 yaşındaki bir çalışan eşime yaşıtız zaten demiş. Eşim 28 yaşındaNe guzel keske bizde denize yakin olsakhaha olabilir cok fenalar
Ne guzel keske bizde denize yakin olsakhaha olabilir cok fenalar
Biz burdan günübirlik Çeşme’ye bile gidiyoruzSizin oraların denizi soğuk oluyor. Ben kaplıca gibi sıcak su severim
Kuzu yine de dikkat et, doktoruna danış bence, ben günde 1 içiyordum 100 mg demir. Kanım az çıktıBen kırmızı et yiyorum. Demir hapını 2 günde 1 içicem onun için pekmez takviyesi yapıyım diye düşündüm.
1 tatlı kaşığı yiyorum.
Çeşme sıcak mı bütün ege donuyor bana göreBiz burdan günübirlik Çeşme’ye bile gidiyoruzçünkü eşim de soğuk deniz hiç sevmiyor ben de tam tersi soğuk seviyorum ama burda koylar var oralar sıcak yine de diğer yerlere göre.
Canım tuvalete hiç gidemiyorum su içiyorum katı beslenmiyorum. Bu hap nedense beni çok etkiledi.Kuzu yine de dikkat et, doktoruna danış bence, ben günde 1 içiyordum 100 mg demir. Kanım az çıktı10. 5 ne yesem içsem 10.5 anlamadım ki. Doğumda ister istemez kanımız azalacak sonrasında güçsüz kalmamak için kana dikkat etmek lazım.
Kraft in da guzel bebek arabalari. Ya chicco ya kraft alicam. Alicam almasina da ne zaman alicam bakalimKraft e beeekte 1400 görnustum sanırım en son,
Katiliyorumbence tamamen bakımla alakalı olay ya ve kendine uygun giyim / saç rengi vs. bulmakta..
doğal olmayan sarı saç her zaman biraz daha olgun gösteriyor mesela, ya da işte malum ağır makyaj da aynı şekilde..
daha temiz cilt, az ya da çok değil ama orta karar bi kilo (çünkü çok zayıflayınca da yüz çöküyor ve kırışık görünüyor bence) daha aydınlık görünüyor. ben genelde evliyim deyince şaşırır insanlar, kaç yaşındasın ki? diye.. eskiden saçımı boyalıyken ve çok ağır eyelinerlar vs. kullanıyorken hiç benzer şeyler duymuyordum :)
Biz burdan günübirlik Çeşme’ye bile gidiyoruzçünkü eşim de soğuk deniz hiç sevmiyor ben de tam tersi soğuk seviyorum ama burda koylar var oralar sıcak yine de diğer yerlere göre.
Çeşme ılıca’ya hiç gittin mi bilmiyorum ama bembeyaz bi su ve duş suyu gibi sıcacıkÇeşme sıcak mı bütün ege donuyor bana göredenize girmeye psikolojik olarak hazırlanmam yarım saat sürüyor.
Antalya'nın denizini seviyorum ama havasını sevmiyorum. Bana göre bi tatil beldesi yok sanırım
Ilıcaya gitmedim.Çeşme ılıca’ya hiç gittin mi bilmiyorum ama bembeyaz bi su ve duş suyu gibi sıcacıktam senlik olabilir orası