- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.161
Belki kendı dondurmuşturaaaa Cansu niye ban yedi???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki kendı dondurmuşturaaaa Cansu niye ban yedi???
kız ne diyosun benim 5250 çıkıyor nasıl çıkarcam çocuğu benKızlar bebek 19.haftadaki kilosunun 15 katı kadar kilo alıyormuş.
Böyle hesaplayınca benimkinin 3.400gr doğması gerekiyor bakalım doğru çıkacak mı
Doğuma kadar diyet yaptır bebeğe çıkmaz yoksa okız ne diyosun benim 5250 çıkıyor nasıl çıkarcam çocuğu ben
Aynı yoğunluk bende de var bu ay hep böyle önümüzdeki ayı da sağasağlim bi çıkarsaydım diyorum. Arada bakıyorum daldan dala okuyorum.kızlarrr iki gündür yoğunum ya komşular arkadaşlar derken baya iki gün Nası geçti anlamadım akşam oldu daha yemek yok
Güzel haberlerle dönersin inşallah canım ben de maalesef doktorumu değiştiricem doktorumdan çok memnunum ama daha önce söylemiştim hastane çok kötü ve doğum fiyatı hastaneye göre çok yüksek eşimin sigortasından yararlandığım için kurumunun anlaştığı hastanelerde doktor arayışına girdim inşallah içime sinen bir dr bulabilirim biraz stresliyimBende yarn 11 e aldım kuzum.kismetse gidicez hem heyecanlıyım hemde korkuyorum insallah güzel haberler alırız bence kilomuz ideal çok abartılı değil yolu yariladik ztn. Kuzum ben Şanlıurfadym doktorumu hala degisemedim ama değişmem gerekiyor gibi inşallah iyi bı doktor bulurum herkes ayrı bisy diyo kimi iyi kimi kötü diyo kime inancagimi sasrdm valla
Aynen ben de diyorum vallahi. Tam okuyamasam da hepsini göz gezdiriyorum anca ama zaman çabuk geçiyo yoğunluk oluncaAynı yoğunluk bende de var bu ay hep böyle önümüzdeki ayı da sağasağlim bi çıkarsaydım diyorum. Arada bakıyorum daldan dala okuyorum.
ayy valla şimdi sen öyle diyince korktum hep ekmek yiyorum limon bide hiç almaması gerekirken almış benim sıpa demek ki ben şimdi telaşa düştüm baksezeryanla bile zor çıkarDoğuma kadar diyet yaptır bebeğe çıkmaz yoksa o
Ne yedin ne içtin öyle tosuncuk olmuş
İnşallah kuzum insallah iyi doktorlara denk geliriz özellikle doğum için işini bilen bizi sakinleştiren vicdanlı birileri lazımGüzel haberlerle dönersin inşallah canım ben de maalesef doktorumu değiştiricem doktorumdan çok memnunum ama daha önce söylemiştim hastane çok kötü ve doğum fiyatı hastaneye göre çok yüksek eşimin sigortasından yararlandığım için kurumunun anlaştığı hastanelerde doktor arayışına girdim inşallah içime sinen bir dr bulabilirim biraz stresliyim
Dpguma giderken bile ölçüken bebeğin kilosunda %10-20 yanılma payı olabiliyor. Kaldı ki 19. Haftaların gramajına göre yapılan bir çıkarım çok da bilimsel değil. Bu arada limondaki şeker miktarı da masum değil, ekşi tadına yanılmaayy valla şimdi sen öyle diyince korktum hep ekmek yiyorum limon bide hiç almaması gerekirken almış benim sıpa demek ki ben şimdi telaşa düştüm baksezeryanla bile zor çıkar
ya bağımlısı gibiyim çok kötüyüm hergün 2 tane falan yemek istiyorum engel olamıyorum resmen kendimeDpguma giderken bile ölçüken bebeğin kilosunda %10-20 yanılma payı olabiliyor. Kaldı ki 19. Haftaların gramajına göre yapılan bir çıkarım çok da bilimsel değil. Bu arada limondaki şeker miktarı da masum değil, ekşi tadına yanılma
Sen sadece ekmek limon yersen bebek napsın kilo almış odaayy valla şimdi sen öyle diyince korktum hep ekmek yiyorum limon bide hiç almaması gerekirken almış benim sıpa demek ki ben şimdi telaşa düştüm baksezeryanla bile zor çıkar
Anlıyorum o zaman başka şeker kaynaklarından (meyve gibi) çıkarman gerekebilir. Doktoruna danış mutlaka bunuya bağımlısı gibiyim çok kötüyüm hergün 2 tane falan yemek istiyorum engel olamıyorum resmen kendime
3. Doz dogum sonrasına kalıyor. 5 doza tamamlarsan aşının koruyuculuğu ömür boyu oluyor. Ben önceki gebeliğimde iki doz oldum üçünxş doz zamanı tekrar tüp bebek tedavim başlamıştı doktorum da acele etme dur bakalım demişti. Bu gebeliğimde doktorum üçüncü dozu olma dedi, pandemi süreci bi tetanos aşısı için sağlık ocağına gitme dedi. Kaldım ben de.Pazartesi günü tetanoz 2. Doz olcam Kızlar size kaç doz dediler. Bunun sabit olması gerekmiyor mu 3 diyen var 5 diyen var.
Kan değerlerin iyiyse çok iyi kuzum, kan ilacının markasını değiştir kuzum, ben sıvı olanlarından yazdırdım doktora onlar daha kolay geliyor.Canım tuvalete hiç gidemiyorum su içiyorum katı beslenmiyorum. Bu hap nedense beni çok etkiledi.
Benim kan değerlerim normal sanırım biraz vakit geçsin yine baktırıyım kan vere vere kolum mosmor oldu
Kuzum tam koruma olması için 5 doz ama hepsi tek gebelikte yapılmıyor 2 gebelikte, 3 gebelikten sonra(1i gebelikten hemen sonra diye hatırlıyorum) 1 er sene arayla diye hatırlıyorum diğerlerinde canım. Ben ardı ardına hamile kaldığım için normal düzene devam ediyorum. Benim için bitti gebelikte başka vurulmayacağım, tee seneye bu zaman inşallahPazartesi günü tetanoz 2. Doz olcam Kızlar size kaç doz dediler. Bunun sabit olması gerekmiyor mu 3 diyen var 5 diyen var.
Kız sen öyle deyince aklıma kaynanam geldi çeyiz alışverişin de ic camasi gecelik falan bakıyoruz geldi sokuldu dibime az edebli şeyler al dedi kadın kalakaldım görümce cabuk cabuk uzaklaştırdı kaynanayi iki bebek bütün yük bende üçüncüyle ne halt yiyecem belli değil bakımı bırak inanın epilasyon yapamaz oldum çocuklu ve bakımlı hanımlara helal olsun vallaAna oldun ana hepimiz aynıyız