2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hatta suan dıyorum zıctık artık eskisi kadar gidemeyiz corona bitse de arada anca

Kilo alınır verilir de bi şekilde bazı hamilelerin karnını bıçakla kesmişler sanki nasıl derin çatlaklar var öyle olursak napıcaz bi daha göbeğimiz hiç eskisi gibi olmıcak

Kilo alınır verilir de bi şekilde bazı hamilelerin karnını bıçakla kesmişler sanki nasıl derin çatlaklar var öyle olursak napıcaz bi daha göbeğimiz hiç eskisi gibi olmıcak
Güzellik merkezlerinde neler yapıyorlar neler bende doğumdan sonra selülit tedavisi görcem bir de altın iğne yaptırcam yüzümdeki kırışıklıklar gitsin diye kilo alıp verince bozuluyor illaki

Benim kocadan ne zaman yardım istesem burnumdan geliyor valla. Çocuğu banyo yaptır belim ağrıyor dedim soğuk su mu tutmuş napmış çocuk banyoya girmek istemiyor şimdi girince de krize giriyor resmen. Çişe götür desem gece kesin bi sorun çıkar her türlü beni kaldırır yerimden. Batırmakta üstüne tanımıyorum

Güzellik merkezlerinde neler yapıyorlar neler bende doğumdan sonra selülit tedavisi görcem bir de altın iğne yaptırcam yüzümdeki kırışıklıklar gitsin diye kilo alıp verince bozuluyor illaki
Ama çatlakların kesin bir tedavisi yok

Ben de biraz minyonum bi de yüzümden kaynaklı üniversitedeyken bazı yerlere girerken yaş soruyorlardı ama ben hiçbir zaman yaşımı göstermicem sanırım

Valla kuzum benim de aslında pek bı beklentim yok yardım ederim fln diyo ama doğunca gorcez

Ben dip boya yaptırmıyorum hiç. Ombre yaptırıyorum. Ombreyi de gerçekten çok iyi bir yerde yaptırmazsan saçını rezil ederler. Ben bir kere yaptırıyorum yüksek fiyat ama 1 seneye yakın kullanıyorum ve çok rahat ediyorum

Valla bizdeydik bugün lojmanca şimdi de aşağıya incez hep beraber keşke olsaydın canım sen de

ombre doğal ya, o boyadan sayılmaz bence :)
yazın benim saçımın rengi zaten otomatik olarak açılıyor, o yüzden ombre yaptırmadım hiç..

gerçi pandemi sayesinde güneş göremedim bu sene ama umarım gelecek sene beboşu da alıp bir yerlere kaçabilirim...
gerçi bi 40 gün evden çıkamayacağız sanırım

Ben de saçlarımı lise bittiğinden beri hep sarıya boyatıyorum ama doğal bi sarı, çiğ değil ama yeni tanıştığım insanlar hep 18 ya da 20 yaşında göründüğümü söylüyor bazen abartıp liseye mi gidiyorsun diyenler bile olmuştur. Kendi rengim de çok açık kumral küllü gibi. Açtırmadan boyatıyorum sadece ama kendi rengimde yüzüm daha soluk gibi geliyor bana sarıya o kadar alışmışım ki. Hatta eski fotoğraflarımıza bakarken eşim eskiden daha açık sarıymış daha güzelmiş dedi sinir oldum

Benim de sanirim kullu kumraldi ve cig degildi dogal sananlar oluyordu ama yine de makyaj gerekiyor ya bak benim ki boyleydi birazdan silerim benim suanki hali daha genc gosterdi, sadece ombre yeterliymis bana hem de inanilmaz rahat ettim her ay dibim cikti stresi bitti. Dogumdan sonra yilda iki kez gider yaptiririm artik

Onları yapıyorum saf zeytinyağı bile sürüyorum ama yinede genetik olarak yatkın olabilirim.
Genetik olarak ben de yatkınım hatta annemin de göbeğinde öyle derin olmasa da biraz çatlak var ama elimizden geleni yaptıktan sonra olursa en azından bir şey yapmadık da oldu demeyiz

Genetik olarak ben de yatkınım hatta annemin de göbeğinde öyle derin olmasa da biraz çatlak var ama elimizden geleni yaptıktan sonra olursa en azından bir şey yapmadık da oldu demeyiz
Benim annemde ve teyzemlerde 1 tane bile çatlak yok hiç tüyleride çıkmaz ama ben onlara çekmemişim
Söylediğine katılıyorum hiçbir şey yapmayıp çatlamayı beklemektense önlem almak en iyisi. Ömürlük çünkü bunlar hala bi çözümünü bulamadılar.

Evet gerekiyor ben de hiç sevmem makyajı heralde alıştım artık hem sarı olup hem makyajsız olmaya sadece allık sürerim hafif renkli dudak nemlendiricisi bazen de rimel. Yüzü öyle makyajlı görmeye alıştıktan sonra bence her renkte makyajsız çok soluk geliyor. Bu arada sen de fizik olarak çok küçük duruyorsun

Ben direk anneme çekmişim bu konularda o yüzden pek olmayacağını sanmıyorum ama belli olmaz yine de göbek çatlağı daha belli oluyor yumuşak deri olduğu için bacakta popoda o kadar kötü durmuyor yine de. İnşallah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…