2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet gerekiyor ben de hiç sevmem makyajı heralde alıştım artık hem sarı olup hem makyajsız olmaya 😂 sadece allık sürerim hafif renkli dudak nemlendiricisi bazen de rimel. Yüzü öyle makyajlı görmeye alıştıktan sonra bence her renkte makyajsız çok soluk geliyor. Bu arada sen de fizik olarak çok küçük duruyorsun 😍

Bir de sen yazlik bir yerde yasiyorsun ya guneslenmek bile yeter sana makyaja hic gerek kalmiyor o zamanlarda allik ve ruj maksimum yetiyor 🥰 ben bu sene 5 kere filan deniz yuzu gordum bem beyazim damarlarim belli oluyor 😁 eveet 95 li kardesimi abim saniyorlar esim yok kucuk durmuyorsun diyor ama 😁 sanirim kendi saclari beyazladigi icin benim de buyuk gorunmemi istiyor😁

Pekmeze limon sıkıp yiyen var mı acaba? Yada sadece pekmez yiyip kan yaptığına şahit olan?
Ben 2 gündür soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi yiyorum bakalım etkisi olacak mı? 🤔

Bir de sen yazlik bir yerde yasiyorsun ya guneslenmek bile yeter sana makyaja hic gerek kalmiyor o zamanlarda allik ve ruj maksimum yetiyor 🥰 ben bu sene 5 kere filan deniz yuzu gordum bem beyazim damarlarim belli oluyor 😁 eveet 95 li kardesimi abim saniyorlar esim yok kucuk durmuyorsun diyor ama 😁 sanirim kendi saclari beyazladigi icin benim de buyuk gorunmemi istiyor😁
evet canım yazın hep denizdeyiz biz Erdek 10 dakikalık mesafede :) hahah bence kıskanıyor olabilir küçük görünmeni 😄 bu erkekler neden böyle 😄🙈

Pekmeze limon sıkıp yiyen var mı acaba? Yada sadece pekmez yiyip kan yaptığına şahit olan?
Ben 2 gündür soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi yiyorum bakalım etkisi olacak mı? 🤔

benim bildiğim kadarıyla kırmızı et yemekle eş değer değil ama abartmamak şartıyla (çünkü doğal da olsa şekeri yükseltiyor) günde bir kaç kaşık yenebiliyor...

hamilelikte bilmiyorum ama, bu benim dediğim normalde kansızlık için..

Benim de son 10 gündür yalancı kasılmalar başladı, ben de çok erken diye düşündüm ama doktor normal dedi. Kendini yoracak işler yapma dedi.
Yani dedi ama kimse 20 aylık afacan kızıma kimin bakacağını söylemiyor 😂😂
Azıcık iş yapsam karnım semsert oluyor, aşırı rahatsız bir his
Değil mi, onu kaldır kucağında taşı, ellerini ağzını yıkarken taşı, lavaboda tut, yemek yedir, habire kıyafet değiştir, altını değiştirirken savaş 😅🤣 bende yaşıyorum sıkça, birinci hamilelik cidden çok rahatmış 🙈

benim bildiğim kadarıyla kırmızı et yemekle eş değer değil ama abartmamak şartıyla (çünkü doğal da olsa şekeri yükseltiyor) günde bir kaç kaşık yenebiliyor...

hamilelikte bilmiyorum ama, bu benim dediğim normalde kansızlık için..
Ben kırmızı et yiyorum. Demir hapını 2 günde 1 içicem onun için pekmez takviyesi yapıyım diye düşündüm.
1 tatlı kaşığı yiyorum. 😊

Ben kırmızı et yiyorum. Demir hapını 2 günde 1 içicem onun için pekmez takviyesi yapıyım diye düşündüm.
1 tatlı kaşığı yiyorum. 😊
Kuzu yine de dikkat et, doktoruna danış bence, ben günde 1 içiyordum 100 mg demir. Kanım az çıktı 🥴10. 5 ne yesem içsem 10.5 anlamadım ki. Doğumda ister istemez kanımız azalacak sonrasında güçsüz kalmamak için kana dikkat etmek lazım.

Biz burdan günübirlik Çeşme’ye bile gidiyoruz 😂 çünkü eşim de soğuk deniz hiç sevmiyor ben de tam tersi soğuk seviyorum 😄 ama burda koylar var oralar sıcak yine de diğer yerlere göre.
Çeşme sıcak mı bütün ege donuyor bana göre 😂 denize girmeye psikolojik olarak hazırlanmam yarım saat sürüyor.
Antalya'nın denizini seviyorum ama havasını sevmiyorum. Bana göre bi tatil beldesi yok sanırım 😂

Kuzu yine de dikkat et, doktoruna danış bence, ben günde 1 içiyordum 100 mg demir. Kanım az çıktı 🥴10. 5 ne yesem içsem 10.5 anlamadım ki. Doğumda ister istemez kanımız azalacak sonrasında güçsüz kalmamak için kana dikkat etmek lazım.
Canım tuvalete hiç gidemiyorum su içiyorum katı beslenmiyorum. Bu hap nedense beni çok etkiledi.
Benim kan değerlerim normal sanırım biraz vakit geçsin yine baktırıyım kan vere vere kolum mosmor oldu 😂

bence tamamen bakımla alakalı olay ya ve kendine uygun giyim / saç rengi vs. bulmakta..
doğal olmayan sarı saç her zaman biraz daha olgun gösteriyor mesela, ya da işte malum ağır makyaj da aynı şekilde..

daha temiz cilt, az ya da çok değil ama orta karar bi kilo (çünkü çok zayıflayınca da yüz çöküyor ve kırışık görünüyor bence) daha aydınlık görünüyor. ben genelde evliyim deyince şaşırır insanlar, kaç yaşındasın ki? diye.. eskiden saçımı boyalıyken ve çok ağır eyelinerlar vs. kullanıyorken hiç benzer şeyler duymuyordum :)
Katiliyorum😌 dogallik her zaman bi tik daha genc gosterir🌸🦋💜

Biz burdan günübirlik Çeşme’ye bile gidiyoruz 😂 çünkü eşim de soğuk deniz hiç sevmiyor ben de tam tersi soğuk seviyorum 😄 ama burda koylar var oralar sıcak yine de diğer yerlere göre.

Alaçatı'da inekler geziyorken daha giderdik eskiden, hiç ay artık çok kalabalık oldu diye burun kıvıranlardan da değilim - bence hala çok güzel hatta en güzel <3 Özellikle Biblos'un o taraftaki koyları çok seviyorum, çok özledim :KK43:

Çeşme sıcak mı bütün ege donuyor bana göre 😂 denize girmeye psikolojik olarak hazırlanmam yarım saat sürüyor.
Antalya'nın denizini seviyorum ama havasını sevmiyorum. Bana göre bi tatil beldesi yok sanırım 😂
Çeşme ılıca’ya hiç gittin mi bilmiyorum ama bembeyaz bi su ve duş suyu gibi sıcacık😄 tam senlik olabilir orası

X