- 10 Nisan 2020
- 1.408
- 1.390
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.281
İlk gittim doktor oradaydi iki tane gittim hatta canim ama ordada sgk gecmiyo ve doguma cok gereksiz bi miktar denmisti doktorlarida sevemedimCanım başkent üniversitesi hastanesine sordun mu? Orada da iyi doktorlar var.
Kızlar bugün kan verdim tiroidin 1,9 du enson şuan 4,25 olmuş en son değer aralığı isr 4,75. Gibi birşey. Sizce yüksekmi, aralık değerini aşmamış ama yükselmiş yani.
Medipole de bak bence doğum yapan çok var orada doktor yorumu bulmak kolayİlk gittim doktor oradaydi iki tane gittim hatta canim ama ordada sgk gecmiyo ve doguma cok gereksiz bi miktar denmisti doktorlarida sevemedim
İlaç kullanıyor muydun? Yüksek biraz, 2.5 üstü istemiyorlar gebelikte.Kızlar bugün kan verdim tiroidin 1,9 du enson şuan 4,25 olmuş en son değer aralığı isr 4,75. Gibi birşey. Sizce yüksekmi, aralık değerini aşmamış ama yükselmiş yani.
Ya benim uzun süredir hiç bakılmamış bile.. sağlık ocakları biz talep edince bakıyor mu acabaKızlar bugün kan verdim tiroidin 1,9 du enson şuan 4,25 olmuş en son değer aralığı isr 4,75. Gibi birşey. Sizce yüksekmi, aralık değerini aşmamış ama yükselmiş yani.
Canım gebelik yokken 4.75 e kadar normal. Ama gebelikte 2.trimesterda 3’ün üzerine çıkması istenmez. İlaç kullanıyor muydun?Kızlar bugün kan verdim tiroidin 1,9 du enson şuan 4,25 olmuş en son değer aralığı isr 4,75. Gibi birşey. Sizce yüksekmi, aralık değerini aşmamış ama yükselmiş yani.
Ben kadıköyü bilmiyorum ama ucuz doğum yaptıran özel hastane duymadım. En az 10 binden başlıyor. Bebeği biz doğurucaz o parayı bize vermeleri lazımİlk gittim doktor oradaydi iki tane gittim hatta canim ama ordada sgk gecmiyo ve doguma cok gereksiz bi miktar denmisti doktorlarida sevemedim
Evet bakıyorlar, ben devamlı kan veriyorum sağlık ocağında tsh takibi için.Ya benim uzun süredir hiç bakılmamış bile.. sağlık ocakları biz talep edince bakıyor mu acaba
10000 miBen kadıköyü bilmiyorum ama ucuz doğum yaptıran özel hastane duymadım. En az 10 binden başlıyor. Bebeği biz doğurucaz o parayı bize vermeleri lazımtek tek ara konuş bence etraftaki uygun semtlere de bak.
Çok iyi o zaman teşekkür ederimEvet bakıyorlar, ben devamlı kan veriyorum sağlık ocağında tsh takibi için.
Ben Ankara için söyledim canım adı bilinen hastaneler birde Çankaya ilçesinde hiç uygun fiyatlı bir yer duymadım. 10 binden daha fazla ücreti olan hastanelerde var10000 miyuh sancaktepe bölge haatanesi 2200 ümraniye çakmak Erdem yaklaşık 3000 civarı söylüyor normal doğum için
Merhaba baştan beri benimde ilaç kullanıyorum değer düşüyor, ilacı bırakıyorum yine yükseliyorKızlar bugün kan verdim tiroidin 1,9 du enson şuan 4,25 olmuş en son değer aralığı isr 4,75. Gibi birşey. Sizce yüksekmi, aralık değerini aşmamış ama yükselmiş yani.
Valla ucuz diye kötü diye birşey yok canım hatta bazen çok daha iyi yerler ya da doktorlar denk geliyor ben öncelik olarak eve yakın bi hastane istiyorum en yakın tıp merkezi var 2 tane onlarda doğum yapılmıyor sadece takip yapılıyor doktora sordum doğum zamanı gelince ne yapıyorsunuz diye o da anlaşmalı hastanesi varmış 2800 gibi bi fiyat verdi doktorumdan memnunum ama cihaz çok kaliteli değil gibi geldi bi de doğum yapılan hastane bakıyorum şimdi bende yine önceliğim eve yakın olması tabiSelam kizlar herkese...
Umarim bebisler ve siz tatli anneleri iyidir.
Size bi soruyla geldim. Ben doktrumu degistirmek uzereyim. Kendisinden memnundum fakat 18 haftakikken devlette perinatolojiye gonderdi beni arkadasiymis noramlde atasehirde ozel klinik gittigim 400 tl veriyodum . Ama perinatolog iyi diye goztepe hastanrsine yolladi onca sira bekledim fln sonuc koca bi sifir erken gondermis. Bu olay beni cok rahatsiz rtti birde kendisi daha cok tupbebek uzerine uzman kasimin basindan beri gidiyorum ama dogumlari az gibi geldi bana. Ondan degistirme karari aldim. Sonra caddede bi doktor buldum o da 400 tl ama tabi bunun hastane masrafi dogumu derken dogum arti gebelik takibi 20 bin lirayi buluyo baslarda bayag istekliydim ucreti onemli degil dedim bebis iyi olsun fln .ama smdi ztn ozel saglik sigortam yok hersey cepteb gidiyo e durum malum covitten islerde kesat. Yapicagmz islemde acik kalp ameliyti degil dogal bi surec. O kdr para vermeyip daha uygun bi hastanete gitmeye karar verdim en azindan hastanede sgkda geciyo tahlilleri ozel labaratuvsrda yapmak zorunda kalmam ve eczane masraflarimda cebimden cikmaz diye dusundum. Uskudarda oturuyorum burda yunus emre hastanrsini var oraya sordum cok uygun fiyat 155 tl muayene 3500 dogum arada cok ciddi fark var ve tam tesekkullu yogun bakimli hastane smdi adi degismis hurrem sultan olmus tl. Bi oraya gidip gorusucem. Fakat sizin onerilerinize cok ihtiyacim var. Anadolu yakasinda uskudar kadikoy civsrinda bi doktor arayisim bulunmakta. Bi kac arkadasimda cok uygun fiyatlara dogym yapinca cok para vermek kesinlkle istemedigimi anladim sakin isinin ehli memnun kaldiginiz bi tavsiyenize gercekten cok ihtiyacim var kac gundur psikolojim bozuldu dusunmek . Simdiden cevaplar icin cok tesekkurler
İlacı neden bırakıyorsun, sakın bırakma. Öyle birden bırakılacak bir ilaç değil. Doktor mu bıraktırıyor?Merhaba baştan beri benimde ilaç kullanıyorum değer düşüyor, ilacı bırakıyorum yine yükseliyorHamilelikte en yüksek 2.5 olmalıymış, hap verdi mi acaba size
Bunu mutlaka takip edin aynı sorun bende de var geçen yazmıştım hatta, kaşıntıyla belirti gösteriyormuş, çok ilaç kullanmıştım o hafta, demir ilacı, multivitamin, antibiyotik ve fitil, doktor karaciğer enzimlerimi görünce hepsini bıraktırdı, biraz tehlikeliymiş yüksek oluşu benimde baya yükselmiş şu an düşmesini bekliyorumGenelde 3 un ustunu istemiyor doktorlar bende her ay olcturup sonucumu atiyorum whatsappdan. Gecen ay benimde karaciger enzimlerim yuksek cikmis doktor istemeden saglik ocagi olcmustu bu ay onu da olctur iki kati cikmis gibi bir sey dedi bende olcturucem canim takip etmekte fayda var
Soygun ya valla doğumdan sonra daha iyi anlıyorsunuz ben bu parayı niye verdim diyeBen Ankara için söyledim canım adı bilinen hastaneler birde Çankaya ilçesinde hiç uygun fiyatlı bir yer duymadım. 10 binden daha fazla ücreti olan hastanelerde var
İlacı keserseniz birden yükselebilir. Benim değerim 3 aydır 2-2.05 civarı ilaç kullandığım halde değişmiyor. İlaç dengeliyorMerhaba baştan beri benimde ilaç kullanıyorum değer düşüyor, ilacı bırakıyorum yine yükseliyorHamilelikte en yüksek 2.5 olmalıymış, hap verdi mi acaba size
Sanirim haklisin arkadasim yani eskiden dogum evdeydi dusununce hersey artik bana pazarlama gibi geliyo ben o tuzaga dustim 5 aydir ozele gidiyorim o kdr para verdim onun disinda bi de ozel labaratuvar tahlilleri fln derken smdi dedimki bu testler heryerde yapilir doktor desen hepsi doktor tsbiki kotu olmasin icime sinsin ama o kdr buyuk paralar bu devirde.benim ixin delilik bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsinValla ucuz diye kötü diye birşey yok canım hatta bazen çok daha iyi yerler ya da doktorlar denk geliyor ben öncelik olarak eve yakın bi hastane istiyorum en yakın tıp merkezi var 2 tane onlarda doğum yapılmıyor sadece takip yapılıyor doktora sordum doğum zamanı gelince ne yapıyorsunuz diye o da anlaşmalı hastanesi varmış 2800 gibi bi fiyat verdi doktorumdan memnunum ama cihaz çok kaliteli değil gibi geldi bi de doğum yapılan hastane bakıyorum şimdi bende yine önceliğim eve yakın olması tabi