2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bugün kan verdim tiroidin 1,9 du enson şuan 4,25 olmuş en son değer aralığı isr 4,75. Gibi birşey. Sizce yüksekmi, aralık değerini aşmamış ama yükselmiş yani.

Kızlar bugün kan verdim tiroidin 1,9 du enson şuan 4,25 olmuş en son değer aralığı isr 4,75. Gibi birşey. Sizce yüksekmi, aralık değerini aşmamış ama yükselmiş yani.

Genelde 3 un ustunu istemiyor doktorlar bende her ay olcturup sonucumu atiyorum whatsappdan. Gecen ay benimde karaciger enzimlerim yuksek cikmis doktor istemeden saglik ocagi olcmustu bu ay onu da olctur iki kati cikmis gibi bir sey dedi bende olcturucem canim takip etmekte fayda var

İlaç kullanıyor muydun? Yüksek biraz, 2.5 üstü istemiyorlar gebelikte.

Canım gebelik yokken 4.75 e kadar normal. Ama gebelikte 2.trimesterda 3’ün üzerine çıkması istenmez. İlaç kullanıyor muydun?

İlk gittim doktor oradaydi iki tane gittim hatta canim ama ordada sgk gecmiyo ve doguma cok gereksiz bi miktar denmisti doktorlarida sevemedim
Ben kadıköyü bilmiyorum ama ucuz doğum yaptıran özel hastane duymadım. En az 10 binden başlıyor. Bebeği biz doğurucaz o parayı bize vermeleri lazım tek tek ara konuş bence etraftaki uygun semtlere de bak.

Ben kadıköyü bilmiyorum ama ucuz doğum yaptıran özel hastane duymadım. En az 10 binden başlıyor. Bebeği biz doğurucaz o parayı bize vermeleri lazım tek tek ara konuş bence etraftaki uygun semtlere de bak.
10000 mi yuh sancaktepe bölge haatanesi 2200 ümraniye çakmak Erdem yaklaşık 3000 civarı söylüyor normal doğum için

10000 mi yuh sancaktepe bölge haatanesi 2200 ümraniye çakmak Erdem yaklaşık 3000 civarı söylüyor normal doğum için
Ben Ankara için söyledim canım adı bilinen hastaneler birde Çankaya ilçesinde hiç uygun fiyatlı bir yer duymadım. 10 binden daha fazla ücreti olan hastanelerde var

Merhaba baştan beri benimde ilaç kullanıyorum değer düşüyor, ilacı bırakıyorum yine yükseliyor Hamilelikte en yüksek 2.5 olmalıymış, hap verdi mi acaba size

Valla ucuz diye kötü diye birşey yok canım hatta bazen çok daha iyi yerler ya da doktorlar denk geliyor ben öncelik olarak eve yakın bi hastane istiyorum en yakın tıp merkezi var 2 tane onlarda doğum yapılmıyor sadece takip yapılıyor doktora sordum doğum zamanı gelince ne yapıyorsunuz diye o da anlaşmalı hastanesi varmış 2800 gibi bi fiyat verdi doktorumdan memnunum ama cihaz çok kaliteli değil gibi geldi bi de doğum yapılan hastane bakıyorum şimdi bende yine önceliğim eve yakın olması tabi

Merhaba baştan beri benimde ilaç kullanıyorum değer düşüyor, ilacı bırakıyorum yine yükseliyor Hamilelikte en yüksek 2.5 olmalıymış, hap verdi mi acaba size
İlacı neden bırakıyorsun, sakın bırakma. Öyle birden bırakılacak bir ilaç değil. Doktor mu bıraktırıyor?

Bunu mutlaka takip edin aynı sorun bende de var geçen yazmıştım hatta, kaşıntıyla belirti gösteriyormuş, çok ilaç kullanmıştım o hafta, demir ilacı, multivitamin, antibiyotik ve fitil, doktor karaciğer enzimlerimi görünce hepsini bıraktırdı, biraz tehlikeliymiş yüksek oluşu benimde baya yükselmiş şu an düşmesini bekliyorum

İlacı keserseniz birden yükselebilir. Benim değerim 3 aydır 2-2.05 civarı ilaç kullandığım halde değişmiyor. İlaç dengeliyor

Sanirim haklisin arkadasim yani eskiden dogum evdeydi dusununce hersey artik bana pazarlama gibi geliyo ben o tuzaga dustim 5 aydir ozele gidiyorim o kdr para verdim onun disinda bi de ozel labaratuvar tahlilleri fln derken smdi dedimki bu testler heryerde yapilir doktor desen hepsi doktor tsbiki kotu olmasin icime sinsin ama o kdr buyuk paralar bu devirde.benim ixin delilik bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…