- Konu Sahibi KirazHanim
- #2.941
Yarim çay bardağı ne hiç içmeyelim daha iyiDün doktoruma soda dedim yarım çay bardağı dedi tansiyonu yükseltiyor dedi bana.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarim çay bardağı ne hiç içmeyelim daha iyiDün doktoruma soda dedim yarım çay bardağı dedi tansiyonu yükseltiyor dedi bana.![]()
Ben daha giymedim canım, karantinam bu hafta bitiyor daha . En erken cuma düşünüyorum, 5+2 olacağız . o zamanda erken olabilir diye biraz daha mi beklesem diye kararsızım. 6+ larda kalp sesini de duyabilirim belki. benim 2. olacak inşallah, o yüzden ağırdan alıyorum sanırımDimi canım program ileri gösteriyor..Sen kese gördün mü yada ne zaman gideceksin ?
Aynen öyle bilemedim ya acaba ben kan sulandırıcı kullanıyorum diyemi dedi öyleYarim çay bardağı ne hiç içmeyelim daha iyi![]()
Maşallah darısı kalp atışınane zaman çağırdı canım?
Allah razı olsun kızlarYaaa çok şükür kuzum bende Pazartesi doktora gideceğim![]()
4+6 dayım evet karından gördü canım.Hayırlı olsunnkaç haftalık şuan ve karından mi gördü
Salı günü 500 çıkmıştı bugün 1600 çıktı
Yükselmen ne durumda canım sıkma canını henüz keseyi görmemiş olmanız normal
Yükselmem de iyi değil maalesefCanim haftaya gorulur merak etme sen, benim tahminlerime gore benim ki 4800 lerde karindan gorulmustu ama cok kucuktu zaten sali gunu bir daha cagirdi beni de yolk kesesi olusmamis daha cok kucuk demisti. Moral bozma hic haftaya daha guzel olacak her sey![]()
Bende de oluyor, günler geçtikçe ağrılarım azalıyor gibi ya d abrn alışıyorum:)Kızlar ya benim belim felaket ağrıyor özellikle sağ tarafım bacağıma kadar neredeyse vuruyor sizde böyle olan var mı
Yükselmem de iyi değil maalesef
Darısı kalp atışına inşallah. Ben de çarşamba gideceğim inşallah görürüz keseyi4+6 dayım evet karından gördü canım.
degerlerin iyi canım yuzde 60 artması lazım senin de artmış. zaten 1600le kese görünmez kiSalı günü 500 çıkmıştı bugün 1600 çıktı
Ozaman içmeyeyim canımDün doktoruma soda dedim yarım çay bardağı dedi tansiyonu yükseltiyor dedi bana.![]()
Ayy bende aynıydım ilk zamanlar sürekli açtım gece uyanırdım bişeyler yerdim eşim şaşırdı ama bugün pek iştahım yok halsizlik var üzerimde canımm bide gaz sorunu başladıyuppi aynımdan buldumİlk zamanlar çok aşırı karnım kazınıyordu, birazdan gaz var sanırım , içim çok hareketli .o biraz geçmişti ama dünden beri gribim. Halsiz yatıyorum
Ben şimdi içtim limon sıktım hemde ay soda iyi geliyor bana ya inş kötü etki yaratmazOzaman içmeyeyim canım![]()
Bende köyden mandalina geldi onları sıktım hafiften ekşiydi amaBen şimdi içtim limon sıktım hemde ay soda iyi geliyor bana ya inş kötü etki yaratmaz![]()
Cok tesekkur ederimDeriden kullandığımız ürünlerin yüzde 20 si ancak kana karışıyor. Bunda bi tehlike yok. Ağız yoluyla yüksek mg almak tehlikeli hamilelikte. Hiç a vitamini almayın demiyor hiç bir doktor. Endişe etmeyin. Mesela çatlaklar için hamilelerin kullandığı bio oil denen bir yağ var ve onun içindeki a vitamini çok çok fazla ama hamileler çok kullanıyor. Tabi ki dikkat etmek lazım ancak o kadardan hiç bir şey olmaz kaldı ki şampuan bu yıkıyorsunuz hemen ciltte kalmıyor bile![]()
Bence de değerlerin normal canım hfta içi görünür kese. Doktor ne zaman çağırdıSalı günü 500 çıkmıştı bugün 1600 çıktı
Ben de içiyorum sodaBen şimdi içtim limon sıktım hemde ay soda iyi geliyor bana ya inş kötü etki yaratmaz![]()
Ben de deneyeyim bari yoğurt tüketiyorum ama sütle pek aram yok içmem lazım arada bi içiyorumCanım ben Sabahları yarım bardak ballı süt içmeye alışmaya çalışıyorum peynir yiyemediğim için mecbur süt yoğurt tüketmem gerekiyor