• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Dimi canım program ileri gösteriyor..Sen kese gördün mü yada ne zaman gideceksin ?
Ben daha giymedim canım, karantinam bu hafta bitiyor daha . En erken cuma düşünüyorum, 5+2 olacağız . o zamanda erken olabilir diye biraz daha mi beklesem diye kararsızım. 6+ larda kalp sesini de duyabilirim belki. benim 2. olacak inşallah, o yüzden ağırdan alıyorum sanırım 😊

Maşallah darısı kalp atışına 😍 ne zaman çağırdı canım?
Yaaa çok şükür kuzum bende Pazartesi doktora gideceğim 😇
Allah razı olsun kızlar😘 kalp atışı için iki hafta sonra çağırdı. Tahlillerde progesteronum düşük çıkmıştı onun için ilaç vermişti. O ilacın çok önemli olduğu söyledi onun dışında da ağır iş yapma, yürüyüş de yapma, yat dinlen huzurlu bir şekilde dedi😊

Salı günü 500 çıkmıştı bugün 1600 çıktı

Canim haftaya gorulur merak etme sen, benim tahminlerime gore benim ki 4800 lerde karindan gorulmustu ama cok kucuktu zaten sali gunu bir daha cagirdi beni de yolk kesesi olusmamis daha cok kucuk demisti. Moral bozma hic haftaya daha guzel olacak her sey 🙏

Yükselmen ne durumda canım sıkma canını henüz keseyi görmemiş olmanız normal
Canim haftaya gorulur merak etme sen, benim tahminlerime gore benim ki 4800 lerde karindan gorulmustu ama cok kucuktu zaten sali gunu bir daha cagirdi beni de yolk kesesi olusmamis daha cok kucuk demisti. Moral bozma hic haftaya daha guzel olacak her sey 🙏
Yükselmem de iyi değil maalesef

Yükselmem de iyi değil maalesef

Bence iyi yani sali 500 persembe 1000 desek bugun en fazla 2000 olmasi lazimdi ama sen sabah erken saatte olcturdun muhtemelen. Bir de illa iki kat olacak diye bir sey yok ki %60 artis diyorlar. Sen moralini bozma hic evham yapma haftaya her sey guzel olacak 🙏 belki de baska bir doktora gidersin haftaya anlamamis da olabilir

yuppi aynımdan buldum😍 İlk zamanlar çok aşırı karnım kazınıyordu, birazdan gaz var sanırım , içim çok hareketli .o biraz geçmişti ama dünden beri gribim. Halsiz yatıyorum
Ayy bende aynıydım ilk zamanlar sürekli açtım gece uyanırdım bişeyler yerdim eşim şaşırdı ama bugün pek iştahım yok halsizlik var üzerimde canımm bide gaz sorunu başladı 🙈 kasık ağrılarım da hafifledi çok şükür ama tuvalet hala en yakın arkadaşım😂

Deriden kullandığımız ürünlerin yüzde 20 si ancak kana karışıyor. Bunda bi tehlike yok. Ağız yoluyla yüksek mg almak tehlikeli hamilelikte. Hiç a vitamini almayın demiyor hiç bir doktor. Endişe etmeyin. Mesela çatlaklar için hamilelerin kullandığı bio oil denen bir yağ var ve onun içindeki a vitamini çok çok fazla ama hamileler çok kullanıyor. Tabi ki dikkat etmek lazım ancak o kadardan hiç bir şey olmaz kaldı ki şampuan bu yıkıyorsunuz hemen ciltte kalmıyor bile 🥰
Cok tesekkur ederim:KK36: ayy icim rahatladi bu bilimsel aciklamadan sonra:KK60:

Back