• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben
Kızlar Pazartesi gittiğimde 4+5olacağız acaba keseyi görür mü doktor ben Perşembe günü öğrendim sonra beta baktırmadım hiç doktorumu aradım oda Pazartesi gel dedi :dua:
Ben 4+5 te gördüm keseyi karından birde. Erken yumurtladım bu ay ondan sanırım

4er gün aralıklarla baktırdım. 40-500-1600 çıktı pazartesi tekrar baktırcam
Belli olmaz ya, mesela 500-900-1600 olmuşsa iyidir bence, illa 2 kat değil ki, neyse sen kötüye alıştır güzel olursa çok mutlu olursun, inşallah da öyle olur 😊
Kanaman, lekelenmen ya da tek taraflı ağrın var mı?

Kızlar ben mide bulantısını bir türlü geçiremiyorum ve hiç bir şey yemek istemiyorum napıcam böyle ya 🥺
İnanmazsın ama bi sarımsaklı yoğurt denesene, ben bi sarımsaklı yoğurdu düşününce midem bulanmıyor, bi gün mantı yapıyorum, bir gün yarmalı soğuk çorba, bir gün yoğurtlu makarna 🤦‍♀️

Canım 8.haftanın içinde olacaksın Allahın izniyle duyarsın 😍 doktorum beni cuma günü çağırdı o zaman 6+5 olacam erken diye düşünüyorum vajinal muayene istemiyorum açıkçası
Canım benim doktorum da vajinal hiç bakmadı bana ultrason baktı vajinale gerek yok dedi hayırlısı bakalım 😁😁💖💖💖

Ya ben günde 3 şişe bile içiyorum sade soda, doktor da önerdi hatta bana
Yengem de günde 1 şişe önermişti dr benmki nie öyle dedi anlamadım ki acaba kan sulandırıcı iğne felan yapıyorum diye mi. Çokta severim iyi gelirdi bana. 😑 Ayrıca 3 tane fazla değil mi dr unuz mu önerdi

Back