- 20 Temmuz 2016
- 677
- 864
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
- #2.981
Adet in geçince mi öğrendinBende Perşembe günü öğrendim sonra beta için kan vermedim başka doktorum Pazartesi gel dedi Pazartesi gideceğim bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet in geçince mi öğrendinBende Perşembe günü öğrendim sonra beta için kan vermedim başka doktorum Pazartesi gel dedi Pazartesi gideceğim bakalım
Amin canım. Siz de hayırlısıyla görürsünüz inşallah meleğiniziDarısı kalp atışına inşallah. Ben de çarşamba gideceğim inşallah görürüz keseyi![]()
Bende bulantı yaptığı için bende pek içmiyorum suKızlar ben suyun tadından tiksindim ya su içmek istemiyorum ama bugünlerde bol bol su içmem gerektiğini de biliyorum![]()
Dr bol bol su içmem gerektiğini söyledi canım kese sağlıklı gelişsin dedi ama mide bulantımı arttırıyorBende bulantı yaptığı için bende pek içmiyorum su
sevdiğin şeylerle tatlandirabilirsin, limon sıkabilirdin, su önemli canım içmeye çalış, halsiz düşersinKızlar ben suyun tadından tiksindim ya su içmek istemiyorum ama bugünlerde bol bol su içmem gerektiğini de biliyorum![]()
4er gün aralıklarla baktırdım. 40-500-1600 çıktı pazartesi tekrar baktırcamNasıl ki? Hayırlısı ama yaa, allah hepimize sağlıklı, keyifli gebelik nasip etsin
Doktoruna sor sen yine de. Ben kan sulandırıcı kullandığım için de demiş olabilirOzaman içmeyeyim canım![]()
Ben 4+5 te gördüm keseyi karından birde. Erken yumurtladım bu ay ondan sanırımKızlar Pazartesi gittiğimde 4+5olacağız acaba keseyi görür mü doktor ben Perşembe günü öğrendim sonra beta baktırmadım hiç doktorumu aradım oda Pazartesi gel dedi![]()
Belli olmaz ya, mesela 500-900-1600 olmuşsa iyidir bence, illa 2 kat değil ki, neyse sen kötüye alıştır güzel olursa çok mutlu olursun, inşallah da öyle olur4er gün aralıklarla baktırdım. 40-500-1600 çıktı pazartesi tekrar baktırcam
İnanmazsın ama bi sarımsaklı yoğurt denesene, ben bi sarımsaklı yoğurdu düşününce midem bulanmıyor, bi gün mantı yapıyorum, bir gün yarmalı soğuk çorba, bir gün yoğurtlu makarnaKızlar ben mide bulantısını bir türlü geçiremiyorum ve hiç bir şey yemek istemiyorum napıcam böyle ya![]()
bunda cok net. hayırlı olsun canıminşallah canım sence var no bu teste göre 14. Gün bitiyor iğne yoktur artık hatta dünkü kest teste göre daha net çıktı
Su benim de midemi bulandırıyor ama taze nane falan katsan daha mı rahat içersin acaba, ben bulansa da içiyorum suyu, yoksa kabız da oluruzDr bol bol su içmem gerektiğini söyledi canım kese sağlıklı gelişsin dedi ama mide bulantımı arttırıyor![]()
Ağzından bal damlıyor balll canımmm insallahhhhh2 hafta geçmiş olacak, duyarsın inşallah, karından olmasa bile vajinal kesin duyarsın sanki ya![]()
Hadi bakalım heyecan doruktaben pazartesi gidicem 7 artı 1de. sana söylerim duyabikir miyiz diye![]()
Ya ben günde 3 şişe bile içiyorum sade soda, doktor da önerdi hatta banaDoktoruna sor sen yine de. Ben kan sulandırıcı kullandığım için de demiş olabilir
Canım benim doktorum da vajinal hiç bakmadı bana ultrason baktı vajinale gerek yok dedi hayırlısı bakalımCanım 8.haftanın içinde olacaksın Allahın izniyle duyarsındoktorum beni cuma günü çağırdı o zaman 6+5 olacam erken diye düşünüyorum vajinal muayene istemiyorum açıkçası
Ayyyy insallah kalp atışını duyarım bende sizler gbiiiii çok heyecanlıyımKuzum ben 6+0da gittim lekelenme ve ağrı kramplarım vardı görünmedi pazartesi günüydü sonra cuma gittim duyuldu 6+4 de duyarsın yani![]()
Yengem de günde 1 şişe önermişti dr benmki nie öyle dedi anlamadım ki acaba kan sulandırıcı iğne felan yapıyorum diye mi. Çokta severim iyi gelirdi bana.Ya ben günde 3 şişe bile içiyorum sade soda, doktor da önerdi hatta bana