- 13 Nisan 2020
- 2.391
- 4.408
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
- #2.721
Valla ben yakın çevreme söyledim canım dayanamadımKızlar sizler hamileliğinizi duyurdunuz mu kimlere söylediniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben yakın çevreme söyledim canım dayanamadımKızlar sizler hamileliğinizi duyurdunuz mu kimlere söylediniz?
Hadi ya. Caninı sıkma kuzum eşinde heyecandan yapmıştır. Inşallah sağlıkla ilerler hamileliğinNe kadar güzel bende böyle düşünüyordum sadece eşime söyleyeyim diyordum. Ama eşim sağolsun daha keseyi bile görmeden arkadaşlarına annesine babasına söyledi. Öyle olunca bende kendi aileme söyledim. Bugün de kayın validemin başksına söylediğini öğrendim o kadar sinirlendim ki. Benim isteklerime saygı duyulmaması beni üzüyor.
Ben eşimi iyice tembihledim henüz kimseyw bişey söylemedi ben nazardan korkuyorum isteyen var istemeyen var canım ama eşinde heyecandan söylemiştir babalık sevincindenNe kadar güzel bende böyle düşünüyordum sadece eşime söyleyeyim diyordum. Ama eşim sağolsun daha keseyi bile görmeden arkadaşlarına annesine babasına söyledi. Öyle olunca bende kendi aileme söyledim. Bugün de kayın validemin başksına söylediğini öğrendim o kadar sinirlendim ki. Benim isteklerime saygı duyulmaması beni üzüyor.
Ya varya rezil oldum bugün boşuna yani bebek bile gözükmediği kese 2 mm imiş sadece bunu dedi çocuk emziriyorum dedim bir sorun felan olur mu dedim hemen bırak diyor düşük tehlikesi felanE madem öyle başta söyleseymiş beklemezdin ya da başka doktora giderdin canım ya
Emzirmeyi mi bırak dedi ilk kontrolün müydü canım bu senin hakikatten ya söyleseydi bari orda dur dur o da gıcık neyse olsun sağlık olsun bi daha ne zaman gel dediYa varya rezil oldum bugün boşuna yani bebek bile gözükmediği kese 2 mm imiş sadece bunu dedi çocuk emziriyorum dedim bir sorun felan olur mu dedim hemen bırak diyor düşük tehlikesi felan
Ben eşimi iyice tembihledim henüz kimseyw bişey söylemedi ben nazardan korkuyorum isteyen var istemeyen var canım ama eşinde heyecandan söylemiştir babalık sevincinden
Ben yakın arkadaslar ve aileye soledim ama sağolsun anne ve kayınvalide yedi ceddimize duyurduKızlar sizler hamileliğinizi duyurdunuz mu kimlere söylediniz?
İnşallah kuzumAyy ben herkese soyledim yakin cevremdeki aileme bi kac arkadasima dayanamadim esim soyleme bence uc ay bekleyelim dedigi haldeben hic icimde tutamam insallah saglikla ilerler hepimizin
![]()
Hayır benim koku değil genel olarak midem bulanıyor özellikle yemek yemeye başlayıncaSizin de kokulardan dolayı mı mide bulantısı oluyor. Normalde sabah bulantılarına çubuk kraker falan iyi geliyormuş ama ben koku aldığım an bulanıyor doktora sorup ilaç almayı düşünüyorum
Canım özeldeki cihaz mı bozuktuKızlar ultrason cihazı tam düzgün çalışmıyormuş keseyi bile zor gördü doktor nasıl moralim bozuk anlatamam
Ben zannetmiyorum 2 mm olduğunu canım başka doktora görünYa varya rezil oldum bugün boşuna yani bebek bile gözükmediği kese 2 mm imiş sadece bunu dedi çocuk emziriyorum dedim bir sorun felan olur mu dedim hemen bırak diyor düşük tehlikesi felan
Canım o kadar kısa sürede nasıl öğrendin konuyu okurken denk geldim merak ettimBen iki hafta 5 gunlukken ogrendim cook erken o gunden beri cok paniktim kimyasal mi su mu bu mu diye ama yavas yavas sakinlesiyorumcok sukur iyiyim hic bulantim olmadi aksine istahim acildi, hala enerjik hissediyorum kendimi yerimde duramiyorum, hic bir yerim agrimiyor gecen haftalarda adet olucakmisim gibi agrim vardi onlarda bitti
bazen unutuyorum artik hamile oldugumu
![]()
Benim de kimse bilmiyor kalp atışını görmem lazımKızlar sizler hamileliğinizi duyurdunuz mu kimlere söylediniz?
2 mm kese mi olur ya bu haftada bence ultrason yalnısYa varya rezil oldum bugün boşuna yani bebek bile gözükmediği kese 2 mm imiş sadece bunu dedi çocuk emziriyorum dedim bir sorun felan olur mu dedim hemen bırak diyor düşük tehlikesi felan
İmkanın varsa başka doktora görün canım. Ne diye muayene etti ki madem ultrason düzgün çalışmıyor.Kızlar ultrason cihazı tam düzgün çalışmıyormuş keseyi bile zor gördü doktor nasıl moralim bozuk anlatamam
Bu fikri beğendim bende yapabilirim bunuBen cinsiyeti öğrenene kadar kimseye soylemicem. Eşim zaten söylemez![]()
Siz yapın kızlar ben bu kadar sabırlı değilimBu fikri beğendim bende yapabilirim bunu![]()