2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayyy bu aynı ben canım acaba neden midem bulanmıyor diyorum bu aralar gaz ve hafif kaşık ağrısı oluyor geçen hafta kasığım daha sık ağrıyordu normalimi böyle bilemiyorum her şeye şüphe ile yaklaşmaktan perişan oldum

Merhabalar kızlar nasılsınız. Benim ağrılarım devam ediyor progestani günde ikiye çıkarttı doktorum tahlillerimi gösterdim bugün sukur iyi hcg 4000 lere çıkmış demir eksikliğim var sadece bakalim 2 hafta sonra kalp atışı için gidecez inşallah hayırlısıyla atlatırız bu süreci.

Ben
İlk hamileliğimde kesinlikle erkek hissediyordum hiç kızım olacağını hayal etmedim oğlum oldu şimdi ise kız hissediyorum ha buraya yazıyorum benim kızım olacak kesin
Ya ne güzel ben bişey hissedemiyorum henüz ama eskiden hep benim kızım olmaz derdim. Hiç kızım olmayacak gibi geliyor

Normal canım hepsi. Herkesin Farklı belirtileri inşallah tüm topik sıkıntısız geçiririz gebeliğimizi. Benimde kasık ağrım reglden 1 hafta kadar önce çoktu hatta rahmim ağrıyordu sızlıyordu resmen. Şimdi yorulunca çok oluyor. Biraz dinleniyorum azalıyor.

ahh ne guzel haber

Ayy darısı bize inşAllah. Kaç haftalık senin bebişşş

Selam kızlar, bizde geçen hafta keseyi gördük haftaya çarşamba da inşallah kalp atışı için gideceğiz, insan tedirgin oluyor, inşallah hiç birimiz problem yaşamayız, sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah bende5+5 teyim halsizlik dışında bir problem yok çok şükür, ilk hamileliğimde bir ay resmen ölü gibi yatmıştım, serumlarda cabası, inşallah aynısı olmaz bu defa

İnşallah canım benim bende de aynı şekilde

Maşallah ne güzel, darısı başımıza inşallah

Kızlar Bugün kadın doğuma gittim pazartesi günü 166 olan kan değerim Bugün 833 olmuş. Doktor çarşamba günü keseyi görebiliriz dedi. Tahlilleri de çarşamba yapacakmış inşallah bir sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…