• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Her gebelik farklıdır derler inşallah bunda rahat geçirirsin, ben de kızım da ilk 4 ay hiç bir şey yiyemedim kg verdim. Çok Kusmadım ama midem bir şey almazdı. Bunda da nasıl olur bilmiyorum. Mide kazıntısı ve gaz dışında bir şey yok şimdilik
İnşallah sende rahat geçirirsin canım benim 🌹💕

Merhabalar kızlar nasılsınız. Benim ağrılarım devam ediyor progestani günde ikiye çıkarttı doktorum tahlillerimi gösterdim bugün sukur iyi hcg 4000 lere çıkmış demir eksikliğim var sadece bakalim 2 hafta sonra kalp atışı için gidecez inşallah hayırlısıyla atlatırız bu süreci.
Bol bol dua et canım streste olma güzel şeyler düşün inşallah rahat atlatırsın bu süreci

Son adet tarihlerimiz ayni. Benim yukledigim uygulamaya gore 5+2 yim. Biz 6 gun once keseyi gorduk. 2 hafta sonraya da kalp atisi bakacagiz. Ben de ilk zamanlar cok acikiyordum ne yiyecegimi sasiriyordum. Bu sabah itibariyle adeta her sey gozume itici gorunuyor mide bulantilarim basladi🥺
[/QUOTE
Benimkine gec dollenme dedi doktorum dun beta 850 civariydi yarin
Kızlar onca gelen kırmızı kanlara nazaran bugun miniğimin kalbini dinledik gümbür gümbür kocaman insan gibi atıyor yaaa:KK200: darısı sizlere inşallah progestan kullananlar teninizin kokusunun değiştiğini düşünüyormusunuz sizde
sizin kanamaniz mi vardi ? Rabbim saglicaklA kucaginiza almayi nasip etsin 💝💝💝 bnde sabah aksam progestan igne ve fitil kullaniyorum.

Merhabalar kızlar nasılsınız. Benim ağrılarım devam ediyor progestani günde ikiye çıkarttı doktorum tahlillerimi gösterdim bugün sukur iyi hcg 4000 lere çıkmış demir eksikliğim var sadece bakalim 2 hafta sonra kalp atışı için gidecez inşallah hayırlısıyla atlatırız bu süreci.
İnşallah canım benim dua bol bol ve dikkat edelim 🤲🏻

Kızlar günaydın şimdi uyandım umarım bugün doktora giden güzel annişlerimizden güzel haberler alırızzzz :KK200: ben de hiç bulantı yoktuaz önce bi öğürdüm bi kaç kere ama kusma olmadı sanırım benimde başladı hafiften ya da geçici bişe emin olamadım böyle olup sonradan devam eden var mı bulantı kusması 🤷🏻‍♀️

Günaydın herkese :KK200:
Bugün doktor randevuları olanlardan çok güzel haberler alırız umarım:dua:
Ben de 5+5 oldum bugün. Normalde mide bulantım yok ama süt ve süt ürünlerinden yersem aşırı derecede midem bulanıyor. Yoğurt, süt falan görmek istemiyorum.

Günaydın kızlar inş Bugün kalp atışını dinlemeye gidecek olanlar güzel haberlerle gelirler 🙏🙏 mutlaka haber verin benim de midem kötü akşam sabah ay bu şimdiden böyle olduysa ben ne yapacam 🥺

Günaydın kızlar doktora gidecek olan arkadaşlarım inşallah güzel haberlerle gelirisiniz :KK68:
Ben de henüz bir mide bulantısı yok galiba daha erken diye :KK6:

Back