2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Maşallah benim sabah uyandığımda ve gün içinde midem çok bulanıyor akşamları biraz daha iyiyim henüz kusma olayı olmadı

Ben
Kızlar Çin takvimine baktınız mı hiç? Sizce cinsiyeti ne olacak miniğinizin? Hissiyatı olan var mı?
biraz da keyifli şeylerden bahsedelim, stresimiz azalsın.
İlk hamileliğimde kesinlikle erkek hissediyordum hiç kızım olacağını hayal etmedim oğlum oldu şimdi ise kız hissediyorum ha buraya yazıyorum benim kızım olacak kesin

Sağol canım içimi rahatlattın❤
Bel ağrısı,adet olacak gibi sancı eklem ağrıları boğaz yanması bunlar hepsi hormonların yükseldiğine işaret canım bugün doktorum söyledi çok normal için rahat olsun sağlıkla gelsin bebişin

Canım bence hamilesin silik çizgi olması normal benim adetim 2 gün geçtiğinde yaptığımda da çok değil ama hafif silik çizgi vardı

Her gebelik farklıdır derler inşallah bunda rahat geçirirsin, ben de kızım da ilk 4 ay hiç bir şey yiyemedim kg verdim. Çok Kusmadım ama midem bir şey almazdı. Bunda da nasıl olur bilmiyorum. Mide kazıntısı ve gaz dışında bir şey yok şimdilik

Kızlar bende de yok bulantı diğerlerinde de olmamıştı. Gaz ve ara sıra gelen kasık ağrısı dışında bir şeyim yok. Garip olan normalde kokulara karşı çok hassasım midem bulanır hep hamilelik iyi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…