• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar öncelikle kendime maşallah deyim (kendi kendime çok nazarım değer çünkü) benim mide bulantım kesildi ya nasıl oldu bilmiyorum 2gündür sanki hamile değilim 😀 sizce de çok tuhaf değil mi 🙃😅 ki ben normalde kus kus artık en son kan kusan bir hamileydim
Maşallah benim sabah uyandığımda ve gün içinde midem çok bulanıyor akşamları biraz daha iyiyim henüz kusma olayı olmadı

Ben
Kızlar Çin takvimine baktınız mı hiç? Sizce cinsiyeti ne olacak miniğinizin? Hissiyatı olan var mı? :KK53:
biraz da keyifli şeylerden bahsedelim, stresimiz azalsın.
İlk hamileliğimde kesinlikle erkek hissediyordum hiç kızım olacağını hayal etmedim oğlum oldu şimdi ise kız hissediyorum ha buraya yazıyorum benim kızım olacak kesin 😍😊

Selam kızlar yarın tekrar beta için kan vericem adete 5-6 Max 7gun önce kan testim 13 cikmisti.
Yani pazartesi günü.
Cuma yani yarın kan vericem.
Adetten 2-3gün önce başlayan soluk kahverengi sulu kanama gibi bişey olmuştu ara ara geliyor bazen gelmiyor.Ama o gelirken bel ağrım kuyruk sokumu ağrısı sırt ağrısı oluyor ara ara.
Kimyasaldan şüpheleniyorum ama bir umut bakalim.
Pazartesi günü yaptığım idrar testiyle şuan akşam yaptığım idrar testi eğer kanama kimyasaldan olsaydı bu test böyle hafif koyulaşır mıydı bilmiyorum.Ama normal şartlarda adetim yarın yada en geç pazartesi hala silik olmasi da şüphelendiriyor kimyasalı kanıtlar gibi.Siz ne diyorsunuz?Resimlerde üstteki Adete 5gün kala alttaki1-2gun kala.
Canım bence hamilesin silik çizgi olması normal benim adetim 2 gün geçtiğinde yaptığımda da çok değil ama hafif silik çizgi vardı :anneadayı::KK200::anneadayı:

Kızlar öncelikle kendime maşallah deyim (kendi kendime çok nazarım değer çünkü) benim mide bulantım kesildi ya nasıl oldu bilmiyorum 2gündür sanki hamile değilim 😀 sizce de çok tuhaf değil mi 🙃😅 ki ben normalde kus kus artık en son kan kusan bir hamileydim
Her gebelik farklıdır derler inşallah bunda rahat geçirirsin, ben de kızım da ilk 4 ay hiç bir şey yiyemedim kg verdim. Çok Kusmadım ama midem bir şey almazdı. Bunda da nasıl olur bilmiyorum. Mide kazıntısı ve gaz dışında bir şey yok şimdilik

Kızlar bende de yok bulantı diğerlerinde de olmamıştı. Gaz ve ara sıra gelen kasık ağrısı dışında bir şeyim yok. Garip olan normalde kokulara karşı çok hassasım midem bulanır hep 🤪 hamilelik iyi geliyor bana

Back