2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İnşallah sende rahat geçirirsin canım benim

Bol bol dua et canım streste olma güzel şeyler düşün inşallah rahat atlatırsın bu süreci

sizin kanamaniz mi vardi ? Rabbim saglicaklA kucaginiza almayi nasip etsin bnde sabah aksam progestan igne ve fitil kullaniyorum.

İnşallah canım benim dua bol bol ve dikkat edelim

Kızlar günaydın şimdi uyandım umarım bugün doktora giden güzel annişlerimizden güzel haberler alırızzzz ben de hiç bulantı yoktuaz önce bi öğürdüm bi kaç kere ama kusma olmadı sanırım benimde başladı hafiften ya da geçici bişe emin olamadım böyle olup sonradan devam eden var mı bulantı kusması

Günaydın herkese
Bugün doktor randevuları olanlardan çok güzel haberler alırız umarım
Ben de 5+5 oldum bugün. Normalde mide bulantım yok ama süt ve süt ürünlerinden yersem aşırı derecede midem bulanıyor. Yoğurt, süt falan görmek istemiyorum.

Günaydın kızlar inş Bugün kalp atışını dinlemeye gidecek olanlar güzel haberlerle gelirler mutlaka haber verin benim de midem kötü akşam sabah ay bu şimdiden böyle olduysa ben ne yapacam

Günaydın kızlar doktora gidecek olan arkadaşlarım inşallah güzel haberlerle gelirisiniz
Ben de henüz bir mide bulantısı yok galiba daha erken diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…