- 4 Eylül 2020
- 98
- 93
- 38
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
- #2.541
bi deeee yahu siz gerçekten yemek yiyebiliyo musunuz?
benim gece gündüz demeden sürekli midem bulanıyor açlıktan ölcem 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet inşallah iyi haberler ile dönerimCanım yarına sen kalp atışı için mi gideceksin
Zaten değiştirdik koç üniversitesi Hastanesi'ne gidiyordum yarın Amerikan Hastanesi'ne aldım randevumuBen olsam başka bir doktora daha gider fikir alırdım
İnşallah canım ben de şimdi doktorumu aradım cumartesi gelsem duyar mıyız dedim 6+5 olcam dedim duyamayabiliriz sen pazartesi gel dedi öyle yapcam ben de hayırlısı olsun bakalımEvet inşallah iyi haberler ile dönerim
Pazartesi kadın doğuma gidecem canımCumartesi ye geliyo canım istersen p.tesi git
Ben de simdi bunu sormaya gelmistimbi deeee yahu siz gerçekten yemek yiyebiliyo musunuz?benim gece gündüz demeden sürekli midem bulanıyor açlıktan ölcem
![]()
yine cevap alamadımbi iki yere yazmıştım ama cevap alamadım.bilenler bilgilendirebilir mi?
benim sat 26 Temmuz.
ilk kontrole 3 Eylülde gittim.
doktor kesenin çok küçük olduğunu bebeğin henüz oluşmadığını söyledi.(bu süre içinde bebeğin oluşmuş olması lazım değil miydi?)
kan degerlerim çok düşük b12 eksikliği var dediğim halde ayrıntılı kan testi istememiş sadece beta istemiş. sonuçları bugün getirme iki hafta sonra tekrar gel diğer sonuçlarına da o zaman bakarız dedi. yapmam gereken yapmamam gerekenlerle ilgili tek kelime etmedi. kese boyutubilgisi ultrasan görüntüsü hiç bişey vermedi.
Beta değerim 20950 çıktı. tekrar test falan yaptırmadım.ikinci kez kontrole başka doktora gitcem ama tabi sıra alamıyorum öyle de bi sorun var![]()
Son adet tarihlerimiz ayni. Benim yukledigim uygulamaya gore 5+2 yim. Biz 6 gun once keseyi gorduk. 2 hafta sonraya da kalp atisi bakacagiz. Ben de ilk zamanlar cok acikiyordum ne yiyecegimi sasiriyordum. Bu sabah itibariyle adeta her sey gozume itici gorunuyor mide bulantilarim basladiMerhaba! Kizlar tam kac haftalik oldugumu bilmiyorum. Son adet 04/08 ama beta Gore doktorum 4 haftalik dedi. Yarin kismet olursa keseye bakcaz. Bende hic belirti yok sadece 2/3 sat de bi acikiyorum sanki sabahdan belli yemek yememis gibi..! Boyle olan var mi ?
Kese boyutu vs ile ilgili konularda tecrubeli degilim ama doktorunuz baya ilgisiz sanirim. Degistirin mutlaka. Bazi ozel hastanelere de bakabilirsiniz, muayene ucretleri makul olan hastaneler var.yine cevap alamadım![]()
duyun sesimi,bu durumu çözemedim
Benim sat 28 temmuz 2 eylülde keseyi vaginal gördük. 9 eylülde de yine vaginal olarak kalp atışı oldığını gördük. Biraz acele ediyor olabilir misiniz? Kese boyutu yapısı kişiye göre değişir sonuçta spontane gebelik ovulaayon yerleşme ne zaman olmuş bilemeyiz.yine cevap alamadım![]()
Canım doktorlar kalp atışı duyana kadar betadan başka bi test istemiyorlar ve folik Sait’i içmeye devam et diyorlar sadece bunu söyleyebilirimyine cevap alamadım![]()
Ben iciyorum. Gunde bir tane normal diye okudum. Mide bulantisi beni de vurdu ne yazik ki.Kızlar maden suyu içsek sıkıntı olmaz değil mi midem sürekli bulantılı böyle bişey yiyemiyorum bende soda içsem sıkıntı olur mu acaba
yok canum o zamanda ancak kese oluşut bebek oluşmaz genelde. kan testleri için de kalp atışunı görmeden istemiyorlaryine cevap alamadım![]()
içebilirsn 1 tane.ben de içiyorum asitsizi daha makbul hamilrlikte madensularıKızlar maden suyu içsek sıkıntı olmaz değil mi midem sürekli bulantılı böyle bişey yiyemiyorum bende soda içsem sıkıntı olur mu acaba
Normal canım hormon yükseliyor bu yüzden ağrı oluyorKızlar bende buaralar çook acıkıyorumilk haftalar da kasık ağrısı normal mi acabaaa ?