2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kese ve kalp atisi kaçıncı haftalarda görünüyor yada değer kac olmalı bilen varmi kızlar
Normalde farklılık gösterebiliyo 5 bu uk haftadan sonra kimileri 6_7 haftada kesin duyulur diyorlar bakalım yarın 6 hafta 3 günlü k olacak Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde bebişim ve kalp atışlarını duyarım

Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz Dr söyle ancak kese aşağıda olursa tehlikeli ve exra dikkat gerektirir

Merhaba! Kizlar tam kac haftalik oldugumu bilmiyorum. Son adet 04/08 ama beta Gore doktorum 4 haftalik dedi. Yarin kismet olursa keseye bakcaz. Bende hic belirti yok sadece 2/3 sat de bi acikiyorum sanki sabahdan belli yemek yememis gibi..! Boyle olan var mi ?

benim de hiç belirtim yok.

Canım yarına sen kalp atışı için mi gideceksin

Ultrason görüntüsü elinde olanlar atabilirmi kızlar, haftasını da yazıp, hepimize bilgi olur
Herkeste aynı ilerlemiyor, bence bu tip şeyleri paylaşıp kıyas yapmak boş yere kaygıya sebep oluyor. Beta değerlerini bile karşılaştıranlar var. Ben kimseyle kıyaslamıyorum artık kendimi, ilk günler burayı okudukça çok endişelendim çok ağladım ama gayet yolunda gidiyor her şey. O yüzden size bence kıyas yapmamak en güzeli. Bir sıkıntı olsa doktor söyler zaten.

Ben olsam başka bir doktora daha gider fikir alırdım

Neden küçük olsun ki normaldir ya. Ben de tahmini 5haftalıkken bakıldı kese boyutu 0.8 cm yazıyordu yani 8 mm oluyor. Doktor herşey harika dedi

Kızlar cinsellik konusunda napıyorsunuz? Doktor bana yasaklamadı ama bne bu mide hassasiyeti bulantıların içinde aşırı isteksiizm kocamla baş edemiyorum üzülüyorum da ne bileyim
Ben ilk gebeliğimde ilk 3ay (yani 16 haftalık olana kadar) ve son ay uzak durdum tedbir amaçlı. Eşine de ilk 3 ay düşük riski olabiliyormuş vs de istersen. Sonradan da muhtemelen sen aşırı istekli olabilirsin hormonlar yüzünden

Herkese merhaba kızlar beta hcg, kese, mm ölçü filan kıyaslamak hiç mantıklı değil..özellikle ilk gebelik olanlar stres oluyor :) oğlumda 4+5 de hem kese hemde içinde nokta kadar bebek görmüştük..Şimdi ise hcg bat a bi gün kala 83 çıktı kese için kontrolü 5+3 e verdi doktorum randevuyu..her hamilelik kişiye özeldir Rabbim sağlıkla güzel bir şekilde bu süreci tamamlamayı nasip etsin

Herkese merhaba kızlar beta hcg, kese, mm ölçü filan kıyaslamak hiç mantıklı değil..özellikle ilk gebelik olanlar stres oluyor :) oğlumda 4+5 de hem kese hemde içinde nokta kadar bebek görmüştük..Şimdi ise hcg bat a bi gün kala 83 çıktı kese için kontrolü 5+3 e verdi doktorum randevuyu..her hamilelik kişiye özeldir Rabbim sağlıkla güzel bir şekilde bu süreci tamamlamayı nasip etsin

Hemen işe iade davası aç canım, iş mahkemeleri uzun sürüyor ama güzel bir tazminat alırsın. Bi arkadaşın da doğum iznine çıkmasına sayılı günler kala işten çıkardılar dav açtı 1 sene sonra tazminat kazandı

Bende çoğul gebelikten şüphelendim ikizlerde geç görünen oluyormuş çünkü K Korkak ogretmen
Canım benim imkansız zaten amh değerm düşük yumurta rezervim az bazen ay gelince yumurtlamadığım Bile oluyordu o yüzden zor ama erken döllenme oldu ben yumurta üzerinden 8 gün geçtikten sonra çok çok silik testi gördüm yani

İnanmıyorum ya neler neler var

bi iki yere yazmıştım ama cevap alamadım.bilenler bilgilendirebilir mi?
benim sat 26 Temmuz.
ilk kontrole 3 Eylülde gittim.
doktor kesenin çok küçük olduğunu bebeğin henüz oluşmadığını söyledi.(bu süre içinde bebeğin oluşmuş olması lazım değil miydi?)
kan degerlerim çok düşük b12 eksikliği var dediğim halde ayrıntılı kan testi istememiş sadece beta istemiş. sonuçları bugün getirme iki hafta sonra tekrar gel diğer sonuçlarına da o zaman bakarız dedi. yapmam gereken yapmamam gerekenlerle ilgili tek kelime etmedi. kese boyutubilgisi ultrasan görüntüsü hiç bişey vermedi.
Beta değerim 20950 çıktı. tekrar test falan yaptırmadım.ikinci kez kontrole başka doktora gitcem ama tabi sıra alamıyorum öyle de bi sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…