- 20 Temmuz 2016
- 677
- 864
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #2.521
İnşallah , kızım da oğlak, eşim balık. bir de boğa olursa inşallah gayet uyumlu bir aile oluruz diye umuyorumBen de eşim de oğlak burcuyuz ve hamileliğim sağlıkla ilerlerse boğa Burcu olacak inşallah miniğimiz
Canım sen yine de zıplama
tek yumurta ikiziyse tek kese olur canımCanım tek kese göründü zatenikiz olsa çift kese olurdu
Normalde farklılık gösterebiliyo 5 bu uk haftadan sonra kimileri 6_7 haftada kesin duyulur diyorlar bakalım yarın 6 hafta 3 günlü k olacak Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde bebişim ve kalp atışlarını duyarımKese ve kalp atisi kaçıncı haftalarda görünüyor yada değer kac olmalı bilen varmi kızlar
Allah'ın izniyle hiç bir şey olmazKızlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Yaklaşık 5 haftalık hamileyim ilk randevuya c. Tesi gideceğiz. İlk 12 hafta çok önemli derler ya, ben evime çok yakın biryerde çalışıyorum ve işim masa başı. İşte yorulmuyorum ama işerim 3.kat ve asansör yok. Evimde de asansör sürekli arıza veriyor korkuyorum binemiyorum ve evim de 3. Katta. Hergün öğle arası eve geliyorum yemek için. Yani o merdivenleri 2 şer kez çıkıp iniyorum. Bir zararı olur mu sizce? Hareket etmek bana hrp iyi gelmiştir ama malum ilk 12 haftanın ciddiyeti de beni düşündürüyor.
benim de hiç belirtim yok.Merhaba! Kizlar tam kac haftalik oldugumu bilmiyorum. Son adet 04/08 ama beta Gore doktorum 4 haftalik dedi. Yarin kismet olursa keseye bakcaz. Bende hic belirti yok sadece 2/3 sat de bi acikiyorum sanki sabahdan belli yemek yememis gibi..! Boyle olan var mi ?
Canım yarına sen kalp atışı için mi gideceksinNormalde farklılık gösterebiliyo 5 bu uk haftadan sonra kimileri 6_7 haftada kesin duyulur diyorlar bakalım yarın 6 hafta 3 günlü k olacak Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde bebişim ve kalp atışlarını duyarım
Herkeste aynı ilerlemiyor, bence bu tip şeyleri paylaşıp kıyas yapmak boş yere kaygıya sebep oluyor. Beta değerlerini bile karşılaştıranlar var.Ultrason görüntüsü elinde olanlar atabilirmi kızlar, haftasını da yazıp, hepimize bilgi olur
Cumartesi ye geliyo canım istersen p.tesi gitEbruseyda canım şimdi ben nezaman gidim artış için kan vermeye
Ben olsam başka bir doktora daha gider fikir alırdımArkadaşlar merhaba son adet tarihim 17 temmuz benim hikayem şöyle iki kızım var korunuyordu oku ancak ağustos'un 5'inde bir Kaçak oldu sonra adetim 10 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı doktora gittim Beta HCG 1125 çıktı kese 3mm 26 Ağustos sonra 31 Ağustos ta 3240 değer kese 6 mm dün ağrım var diye gittim kese 14 mm olmuş ama bebek yok doktor a göre geç döllenme ve şuan 6+2 yım ve büyük ihtimalle boş gebelik çünkü bebek yok kese boş kalp atışı zaten yok cuma tekrar gidicem kürdaş derse beklemelimiyim Ağustos un 5 de korunamadık ve o günden hesap ettiği mde bebek zaten daha minik görünmemesi normal bilemiyorum kafam çok karışık
Neden küçük olsun ki normaldir ya. Ben de tahmini 5haftalıkken bakıldı kese boyutu 0.8 cm yazıyordu yani 8 mm oluyor. Doktor herşey harika dediKeseyi görmeye giden kızlar bişey soracam ben dün 5+2 dim keseyi görmeye gittim ama kese 7.5 mm yazıyordu haftasına göre az değil mi aksamdan beri düşünmekten üzüldüm siz keseyi görmeye gidenler sizin kaç mm ve kaçıncı hafta doktor bana bişey demedi az diye ben yorumlara bakınca az olduğunu fark ettim
Ben ilk gebeliğimde ilk 3ay (yani 16 haftalık olana kadar) ve son ay uzak durdum tedbir amaçlı. Eşine de ilk 3 ay düşük riski olabiliyormuş vs de istersen. Sonradan da muhtemelen sen aşırı istekli olabilirsin hormonlar yüzündenKızlar cinsellik konusunda napıyorsunuz? Doktor bana yasaklamadı ama bne bu mide hassasiyeti bulantıların içinde aşırı isteksiizm kocamla baş edemiyorum üzülüyorum da ne bileyim
Hemen işe iade davası aç canım, iş mahkemeleri uzun sürüyor ama güzel bir tazminat alırsın. Bi arkadaşın da doğum iznine çıkmasına sayılı günler kala işten çıkardılar dav açtı 1 sene sonra tazminat kazandıkızlarrr günaydınn herkese güzel günler. bugün okadar kötü başladıki böge müdürüm aradı ben bir güzellik merkezinde şube müdürüyüm. 5+3 günlük hamileyim geçen hafta bu haberi onlarla paylaştım hiç bir sorun yoktu şimdi bugün bana bu bebek düşüncesini bizimle paylaşmalıydın böye devam edemeyiz dedi resmen çıkışımı verdiler. şaka gibi okadar moralim bozuldu ki hak mı bu ya
Canım benim imkansız zaten amh değerm düşük yumurta rezervim az bazen ay gelince yumurtlamadığım Bile oluyordu o yüzden zor ama erken döllenme oldu ben yumurta üzerinden 8 gün geçtikten sonra çok çok silik testi gördüm yaniBende çoğul gebelikten şüphelendim ikizlerde geç görünen oluyormuş çünkü K Korkak ogretmen
İnanmıyorum ya neler neler varSelam kızlar hamile olan bayanları tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Cinsiyetini öğrenmek için karbonat testini deneyin derim idrarınıza biraz karbonat atarsanız köpürürse erkek köpürmezse kız youtube da yabancılar hep bu şekilde test ediyor videoları varEki Görüntüle 2688177
Ben evham yaptım galibaNeden küçük olsun ki normaldir ya. Ben de tahmini 5haftalıkken bakıldı kese boyutu 0.8 cm yazıyordu yani 8 mm oluyor. Doktor herşey harika dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?