2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Metil folat, kobalamin almak gerekmiyor mu pıhtılaşma durumunda? Ben öyle yapıyorum, yani aktif formunu
B12 mi ben de metil form alıyorum ama folik asit yüksek doz olmalı dedi bana perinatolog. Piyasadaki tüm folatlar 400 mikrogram yeni yeni 600 mikrogramlar çıkmaya başladı.

Hadi ya yapıp doğru çıkan varmi acaba

Anladım canım sağolasın

Ben de aynı durumdayım. Çalışırken sürekli çay kahve içmek istiyorum ama içemiyorum. Bitki çayı da zararlı. Alternatif olarak ne bulabilirim bilmiyorum

Kizlar yemekten sonra basi donen var mi?? Ozellikle ogle yemegindwn sonra bi sure basim donuyo? Bunu yasayan var mi acaba aranizda

Kizlar yemekten sonra basi donen var mi?? Ozellikle ogle yemegindwn sonra bi sure basim donuyo? Bunu yasayan var mi acaba aranizda
Canım benim başım ara ara dönüyor ama bende vertigo var açıkçası gebelik nedeniyle mi vertigodan mı dönüyor anlayamıyorum

Teşekkürler tatlım çok heyecanlıyım yarın inşallah güzel haberler alıp yazarım

Kese ve kalp atisi kaçıncı haftalarda görünüyor yada değer kac olmalı bilen varmi kızlar

Hadi ya yapıp doğru çıkan varmi acaba
Bu testi türkiyede genelde hamilemiyim diye denediklerini okudum ve köpürdü hamilemiyim köpürmedi yine hamileyim bu test doğru değil diyenleri okudum ama cinsiyet testini hiç yaptıklarını duymadım ben bir yakınım hamileydi yaptı doğru çıktı dedi ama herşeyi bilen Allahtır tabiki sonuçta ultrasonda da yanılma payı var herşey yüzde yüz değil

Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Yaklaşık 5 haftalık hamileyim ilk randevuya c. Tesi gideceğiz. İlk 12 hafta çok önemli derler ya, ben evime çok yakın biryerde çalışıyorum ve işim masa başı. İşte yorulmuyorum ama işerim 3.kat ve asansör yok. Evimde de asansör sürekli arıza veriyor korkuyorum binemiyorum ve evim de 3. Katta. Hergün öğle arası eve geliyorum yemek için. Yani o merdivenleri 2 şer kez çıkıp iniyorum. Bir zararı olur mu sizce? Hareket etmek bana hrp iyi gelmiştir ama malum ilk 12 haftanın ciddiyeti de beni düşündürüyor.

Ultrason görüntüsü elinde olanlar atabilirmi kızlar, haftasını da yazıp, hepimize bilgi olur

Yok canim o kadardan hic bir sey olmaz ben hoplaya hoplaya inip cikiyorum merdivenleri bazen kosuyorumda youtube da Dr. Kağan Kocatepe var onun videosunda istersen halter kaldir bebek saglikliysa dusmez diyor. Yani cok dikkat edicez etmeye calisacagiz ama normal hayatimizada bir yandan devam edicez icini ferah tut

Canım sen yine de zıplama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…