• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bu beta-hcg için iki günde bir en az iki katına çıkması yeterli mi? Çünkü burada paylaşılanlara bakıyorum aynı haftada olmamıuza rağmen baya bir fark var. Kiminin 4000 lerde, kiminin 7000 benim 1500.

Canim bence bu tamamen erken dollenmeyle alakali bir durum erken dollendigi icin bazilarinin betasi ayni haftada olmalarina ragmen daha yuksek olabiliyor. Mesela normalde 14. Gun ovulasyon diyebiliriz ama benim yumurta takibi icin 10. Gun oldugunu doktora gittigimde ogrenmistim dolayisiyla aslinda 4 gun ilerde gibi bir seyim ayni haftada olan biriyle. O yuzden betaya hic takilma herkesin farkli olabilir

Şimdi baktım Çin takvimine yine kız gösteriyor 😁
Selam kızlar hamile olan bayanları tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Cinsiyetini öğrenmek için karbonat testini deneyin derim idrarınıza biraz karbonat atarsanız köpürürse erkek köpürmezse kız youtube da yabancılar hep bu şekilde test ediyor videoları var
Screenshot_20200910-132542_YouTube.jpg

kızlarrr günaydınn herkese güzel günler. bugün okadar kötü başladıki böge müdürüm aradı ben bir güzellik merkezinde şube müdürüyüm. 5+3 günlük hamileyim geçen hafta bu haberi onlarla paylaştım hiç bir sorun yoktu şimdi bugün bana bu bebek düşüncesini bizimle paylaşmalıydın böye devam edemeyiz dedi resmen çıkışımı verdiler. şaka gibi okadar moralim bozuldu ki hak mı bu ya
Bence şikayet etmelisin, böyle bir hakları yok ki, yaptıkları suç bence

Kızlar hatırlarsanız salı günü keseyi görmeye gitmiştim ve çok şükür görmüştüm ama doktorumdan hiç memnun olmadığım için bugün farklı bir dr göründüm çok ilgili bir doktor ilk 12 hafta bütün gebelerime ilişkiyi yasaklıyorum ben dedi sonrasında da kesinlikle prezervatif ile olacak dedi bir fincan kahve 3-4 bardak açık çay içebilirsin dedi bel ağrısı kasıklarda adet olacakmış gibi şiddetli ağrı yaşanabilir gayet normal hormonların yükseldiğine işaret dedi folbiol bana diğer dr günde bi tane aç karnına demişti bugünkü doktorum tok karnına yarım içeceksin dedi hamur işi börek tatlı vs asla yemeni istemiyorum bunların ne sana ne de bebeğe faydası olur dedi yeşillik çok ye dedi karbonhidrat çok ye ve kesinlikle et çok pişmiş olmalı dedi 8 gün sonrasına bebeği görmek ve hayırlısıyla kalp atışını duymak için çağırdı kızlar size de söylemek istedim çünkü dr açıklama yapınca çok rahatlıyor insan 10-12 kilo alımı ile bebeğini kucağına almayı istiyorum dedi inşallah 🤲🏻 Hepinize çok dua ediyorum kızlar Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ♥

Kızlar hatırlarsanız salı günü keseyi görmeye gitmiştim ve çok şükür görmüştüm ama doktorumdan hiç memnun olmadığım için bugün farklı bir dr göründüm çok ilgili bir doktor ilk 12 hafta bütün gebelerime ilişkiyi yasaklıyorum ben dedi sonrasında da kesinlikle prezervatif ile olacak dedi bir fincan kahve 3-4 bardak açık çay içebilirsin dedi bel ağrısı kasıklarda adet olacakmış gibi şiddetli ağrı yaşanabilir gayet normal hormonların yükseldiğine işaret dedi folbiol bana diğer dr günde bi tane aç karnına demişti bugünkü doktorum tok karnına yarım içeceksin dedi hamur işi börek tatlı vs asla yemeni istemiyorum bunların ne sana ne de bebeğe faydası olur dedi yeşillik çok ye dedi karbonhidrat çok ye ve kesinlikle et çok pişmiş olmalı dedi 8 gün sonrasına bebeği görmek ve hayırlısıyla kalp atışını duymak için çağırdı kızlar size de söylemek istedim çünkü dr açıklama yapınca çok rahatlıyor insan 10-12 kilo alımı ile bebeğini kucağına almayı istiyorum dedi inşallah 🤲🏻 Hepinize çok dua ediyorum kızlar Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ♥
Kaç haftalıkkdn keseyi gördün canım

Folik asit bireysel farklılık gösterir mesela ben folik asit metabolizmasında rol oynayan genimde bir polimorfizm taşıyorum. Benim ilk dönemde yüksek doz folik asit kullanmam şart. Ama bunu taşımasaydım 400 mikrogramlık doZa geçiş yapabilirdim.

Kızlar benim de randevum yarın. Acaba kalp atışından emin olmak için 1 hafta daha mı geç gitsem, bilemedim ?

Folik asit bireysel farklılık gösterir mesela ben folik asit metabolizmasında rol oynayan genimde bir polimorfizm taşıyorum. Benim ilk dönemde yüksek doz folik asit kullanmam şart. Ama bunu taşımasaydım 400 mikrogramlık doZa geçiş yapabilirdim.
Metil folat, kobalamin almak gerekmiyor mu pıhtılaşma durumunda? Ben öyle yapıyorum, yani aktif formunu

Back