Kızlar hatırlarsanız salı günü keseyi görmeye gitmiştim ve çok şükür görmüştüm ama doktorumdan hiç memnun olmadığım için bugün farklı bir dr göründüm çok ilgili bir doktor ilk 12 hafta bütün gebelerime ilişkiyi yasaklıyorum ben dedi sonrasında da kesinlikle prezervatif ile olacak dedi bir fincan kahve 3-4 bardak açık çay içebilirsin dedi bel ağrısı kasıklarda adet olacakmış gibi şiddetli ağrı yaşanabilir gayet normal hormonların yükseldiğine işaret dedi folbiol bana diğer dr günde bi tane aç karnına demişti bugünkü doktorum tok karnına yarım içeceksin dedi hamur işi börek tatlı vs asla yemeni istemiyorum bunların ne sana ne de bebeğe faydası olur dedi yeşillik çok ye dedi karbonhidrat çok ye ve kesinlikle et çok pişmiş olmalı dedi 8 gün sonrasına bebeği görmek ve hayırlısıyla kalp atışını duymak için çağırdı kızlar size de söylemek istedim çünkü dr açıklama yapınca çok rahatlıyor insan 10-12 kilo alımı ile bebeğini kucağına almayı istiyorum dedi inşallah
Hepinize çok dua ediyorum kızlar Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ♥