2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benim hem çin hem rus takvimine göre kız çıkıyor, gönlümden de kız geçiyor ama nasip tabi. Eşim de erkek hissediyorum diyor.

Merhaba okuyunca cvp yazmak istedim, bende hamile kalana kadar folbiol kullandım, dr hamile olduğumu öğrenince hemen bıraktırıp başka yazdı ama nedenini bilmiyorum

Gözün aydın darısı kalp atışının başına inş

Kaç haftalıktı canım gördüğünde

Evet çok yüksekmiş onda bana da doktor folidoce verdi onu kullanıyorum

Merhaba okuyunca cvp yazmak istedim, bende hamile kalana kadar folbiol kullandım, dr hamile olduğumu öğrenince hemen bıraktırıp başka yazdı ama nedenini bilmiyorum
Folibol normalde Akdeniz anemisi tedavisinde kullanılıyor ve ilaç kategorisinde olduğu için devlet karşılıyor. Günlük almamız gereken miktarın çok çok üzerinde folik asit içeriyor. Bize 400 mcg gerekirken folibol 5 mg. O yüzden doktorlar hamilelikten sonra önermiyor. Çünkü yüksek doz folik asitin zararlı olduğunu kanıtlayan araştırmalar var.

Aynen bizim günlük almamız gereken 400 mikrogram folibol 5 miligram yani çok çok üstünde.

Merhaba , bir oğlak olarak en sevdiğim insanlar genelde boğa burcundan oluyor, umarım sağ salim doğar , boğa iyidir
Ben de eşim de oğlak burcuyuz ve hamileliğim sağlıkla ilerlerse boğa Burcu olacak inşallah miniğimiz

Kizlar cok sukur ki bende keseyi gordum doktor cok iyi dedi 5.78 mm boyunda 4+3 bi daha beta istemicem gayet iyi dedi. (Karindan gordu beta tahminim bugun 4800 filandi) Rezene, bitki cayi gibi seyler icme gunde 1 kahveden fazla tuketme dedi. Cinsellik olabilir ama ice bosalma olmasin bu hamileligin boyunca bu sekilde enfeksiyon vb kapmaman icin dedi. Kan uyusmazligi biri negatif biri pozitifse olur sorun yok dedi. Demir ilaci ve tiroid i sordum ben kalp atimi olmadan gebeligi saymiyorum o yuzden bu tarama testleri de pahali oldugundan kalp atimini duyduktan sonra bakicaz dedi. Bana ucretsiz ama aslinda yine de ustune bisey demedim. Bunun disinda sali gunu bi daha gel bakalim dedi yolk sac dedikleri sey daha olusmamis cok kucukmus cunku sali olusur dedi. 12 hafta cok onemli bi kanama bisey olursa numaram var yazip arayabilirsin dedi cok sukur her sey yolunda ❣

Hadi gözün aydın sende kurtuldun bu stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…