- 28 Ağustos 2020
- 8.482
- 37.482
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #2.401
3 ay kendime engel olabilecek miyim eşi boşver?3 ay eşlere engel olmak mümkün mü bilmiyorum (bir yandan da üzülüyorum)ama ben de senin gibi düşünüyorum
Aynen bu da doğru ama dikkat etmek lazım canım canımızda bir can bAslında ben dün doktora sordum ne yapayım diye bana rutin hayatına devam et dedi amuda bile kalksan onu tutkalla bile yapıştırsan düşeceği varsa zaten düşer dedi
ya varya o kadar telaşıyız ki sen de içini ferah tut canım düşük önleyici ilacı kuzenim de kullandı fitil şeklinde vermişti doktor şimdi doğum yaptı gayet güzel sağlıklı bir yeğenim oldu maşallah şeninde öyle olur bebeğimYaa kızlar siz de kaygılanıyorsanız benim kendimi atmam lazım. Hepinizinki gayet sağlıklı ve net gidiyor bence neyi kafaya takıyorsunuz?Ben daha kaç haftalık olduğunu bilmiyorum, düşük önleyici ilaç kullanıyorum, ben ne yapayım?
Ay evet bende yaaa biraz daha mi annemlerde kalsam3 ay kendime engel olabilecek miyim eşi boşver?
sende haklisin ilkler hep boylee oluyorAslında haklısın bende ki durumda görmemişin normal gebeliği olmuş kendi kendine kuruntular yapıyorne yapayım canım bende ama haklısın akışına bırakmak lazım
Kesinlikle ben artık eşimin bile psikolojisini bozduğunu görüyorum yazık günah yani adama mutluluğunu tam anlamıyla yaşatamadım sürekli endişe sürekli korku dün bütün kadınlar senin gibi mi düşünüyor dedi artık olumsuz bir şey düşünmicemsende haklisin ilkler hep boylee oluyor..bundan sonra kesinlikle rahat ol ve kendini motive et..biraz akisa uy..herseyin zamani varr ..sadece sabir lazim size ..
kafani dagit surekli buralari okuyup ,baskalariyla kendi keseni ne bileyim degerini kiyaslamaa..icin icinden cikamazsinn yoksa ..
bak suphe supheyi getirir buda kurt gibidir once seni yer bitirir..olacak her sekilde olacaktir..en guzel zamanlarini zehir etme yaziktir, hem kendine hem cevrene..
sen elinden geleni yap,gerisi takdiri ilahidir
Ya varya sabahın köründe uyanıp buraya bakıyorum ne var ne yok diye hayırlısıylaHerkesin derdi farklı aslında ne yapalım bu kadınların çilesi bitmiyor
ya eskiden Babannem hamileyken traktörle tarla sürermişBir dr bebek doğmaya karar verdiyse isterse anne adayı halter kaldırsın yine de doğar o bebek demişti yani eskileri hatırlıyorum çok zor bir hayatları varmış sürekli çalışırlarmış üstelik o zaman ultrason dr takibi vs yokmuş yine de bizim kadar endişelenmezlerdi anneannemin anlattığı kadarıyla öyleydi yani
Canım sen de geç öğrendiğini falan söyleseydin çok saçma bir sebep olmuş yanikızlarrr günaydınn herkese güzel günler. bugün okadar kötü başladıki böge müdürüm aradı ben bir güzellik merkezinde şube müdürüyüm. 5+3 günlük hamileyim geçen hafta bu haberi onlarla paylaştım hiç bir sorun yoktu şimdi bugün bana bu bebek düşüncesini bizimle paylaşmalıydın böye devam edemeyiz dedi resmen çıkışımı verdiler. şaka gibi okadar moralim bozuldu ki hak mı bu ya
3 ay kendime engel olabilecek miyim eşi boşver?
Hoş geldin canım sağlıkla gelsin bebişingünaydınnn güzel hamişler ve çok değerli destekçilerhesaplamalara göre 6 haftalık hamileyim. ikinci kontrole henüz gitmedim. ilk gittiğimde sadece keseyi görebilmiştim. kendim gibi bir boğa bebesi geliyor. Allah hepimize sabır versin kendimden biliyorum boğa burçları zor
İnşallah canım. Siz de içinizi ferah tutun. Gereksiz strese girmeyin.Aynen bu da doğru ama dikkat etmek lazım canım canımızda bir can b
ya varya o kadar telaşıyız ki sen de içini ferah tut canım düşük önleyici ilacı kuzenim de kullandı fitil şeklinde vermişti doktor şimdi doğum yaptı gayet güzel sağlıklı bir yeğenim oldu maşallah şeninde öyle olur bebeğim
Kuzum ben de bilmiyorum doktor da bir şey demedi sanırım geç döllenme falan olduğunu düşünüyor hiç bir şey demiyor ki mübarekYaa kızlar siz de kaygılanıyorsanız benim kendimi atmam lazım. Hepinizinki gayet sağlıklı ve net gidiyor bence neyi kafaya takıyorsunuz?Ben daha kaç haftalık olduğunu bilmiyorum, düşük önleyici ilaç kullanıyorum, ben ne yapayım?
Hamilelik sebebiyle işten çıkartmak yasak diye biliyorum canım bir araştır, böyle bir şey yapamazlar.kızlarrr günaydınn herkese güzel günler. bugün okadar kötü başladıki böge müdürüm aradı ben bir güzellik merkezinde şube müdürüyüm. 5+3 günlük hamileyim geçen hafta bu haberi onlarla paylaştım hiç bir sorun yoktu şimdi bugün bana bu bebek düşüncesini bizimle paylaşmalıydın böye devam edemeyiz dedi resmen çıkışımı verdiler. şaka gibi okadar moralim bozuldu ki hak mı bu ya
Aa bana hiç fark etmez mide bulantısı baş dönmesikuzum benim midem çok bulanıyor düşünmüyorum o şeyleri
Seni bu şekilde çıkışını veremezler suç. Mutlaka bir hukukçu ile bunu konuş hatta SGK ya danış. Normal şartlarda kadın gebe kaldığı için işten çıkartılamaz ama pandemi dönemi noldu bilmiyorum.kızlarrr günaydınn herkese güzel günler. bugün okadar kötü başladıki böge müdürüm aradı ben bir güzellik merkezinde şube müdürüyüm. 5+3 günlük hamileyim geçen hafta bu haberi onlarla paylaştım hiç bir sorun yoktu şimdi bugün bana bu bebek düşüncesini bizimle paylaşmalıydın böye devam edemeyiz dedi resmen çıkışımı verdiler. şaka gibi okadar moralim bozuldu ki hak mı bu ya
Hoş buldum çok teşekkürlerHoş geldin canım sağlıkla gelsin bebişin ☺
İnsallah canım benimmmmmİnşallah canım. Siz de içinizi ferah tutun. Gereksiz strese girmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?