• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hayır canım ben yumurtlamamı Takip ediyordum hatta benim erken döllenme ben adete 5 gün kala silik çizgi gördüm neden böyle dünden beri kafayı yiyecem şu keseyi görmeye gidenler sizin kaç mm kaç hafta lütfen yazar mısınız 🙏
Canım bu tarz hesap kitap işlerini dr a bırak, o sıkıntı görmediyse, bir şey söylemediyse hamileliğinin tadını çıkar. Hem çok küçük hafta olarak, şu an kesenin görünüyor olması bile harika bir şey. Öyle düşün, içini ferah tut 😊😊

kızlarrr günaydınn herkese güzel günler. bugün okadar kötü başladıki böge müdürüm aradı ben bir güzellik merkezinde şube müdürüyüm. 5+3 günlük hamileyim geçen hafta bu haberi onlarla paylaştım hiç bir sorun yoktu şimdi bugün bana bu bebek düşüncesini bizimle paylaşmalıydın böye devam edemeyiz dedi resmen çıkışımı verdiler. şaka gibi okadar moralim bozuldu ki hak mı bu ya
Günaydın canım bu şekilde işten çıkarılman kabul edilemez. Hakkını aramalısın kesinlikle.

Kızlar Çin takvimine baktınız mı hiç? Sizce cinsiyeti ne olacak miniğinizin? Hissiyatı olan var mı? :KK53:
biraz da keyifli şeylerden bahsedelim, stresimiz azalsın.
Çin takvimi 2 kez beni yanılttı koz gösteriyordu ikisi de erkek oldu 😂 buna daha bakmadım ama temmuzda bir rüya gördüm birisi bana kızın olacak diyordu.

Ben de Çin takvimine baktım kız diyor. Yumurtlamadan önce birliktelik oldu onda da kız derler ama ben erkek hissediyorum. Kendimi hep erkek kıyafetlerine bakarken yakalıyorum

Bir dr bebek doğmaya karar verdiyse isterse anne adayı halter kaldırsın yine de doğar o bebek demişti yani eskileri hatırlıyorum çok zor bir hayatları varmış sürekli çalışırlarmış üstelik o zaman ultrason dr takibi vs yokmuş yine de bizim kadar endişelenmezlerdi anneannemin anlattığı kadarıyla öyleydi yani 🙄
Kesinlikle haklısın canım, ablamdan örnek vereyim. Ablamın 4 tane çocuğu vardı en büyük dışında diğerleri arka arkayaydı. Araları hep bir iki yaş. 5. ye hamileyken ablam bunalıma girdi resmen, hem çevre baskısı , hem korku. Düşsün diye yapmadığı kalmadı. 50 kiloluk torbalarla yüklüklerden atlamalar mi dersin, düşük hapları aramalar, bitki çayları. aklınıza ne gelirse. Ama yeğenimin dünyada nasibi varmış demekki. Gayet sağlıklı, yakışıklı mi yakışıklı bir oğlu oldu. Dünyaya gelmesi gerekiyorsa rabbim onu her şeyden sakınır.

günaydınnn güzel hamişler ve çok değerli destekçiler :KK68::KK68: hesaplamalara göre 6 haftalık hamileyim. ikinci kontrole henüz gitmedim. ilk gittiğimde sadece keseyi görebilmiştim. kendim gibi bir boğa bebesi geliyor. Allah hepimize sabır versin :confused: kendimden biliyorum boğa burçları zor :uykucu::KK70:
Merhaba , bir oğlak olarak en sevdiğim insanlar genelde boğa burcundan oluyor, umarım sağ salim doğar , boğa iyidir 😉

Back