2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben geldim dua eden herkesten Allah razı olsun keseyi gördüm çok şükür benim için mucizeydi dış gebelikten sonra o yaşadığım zor günler hcg değerimin artmasını beklerken dış gebelik olduğunu öğrendiğimde onu öldürmeye çalışmak için bana vurdukları kanser ilaçları yaşadığım acılardan sonra Bugün benim için mucizeydi keseyi gördük çok şükür ama daha küçüktü 7.1 mm ama kesenin altında sıvı birikimi var dedi gün içinde çok akıntım oluyor zaten eğer bu kan şekline dönüşürse ara dedi bir sürü kan tahlili istedi verdim haftaya carsamba yine çağırdı folik asit devam et dedi böyle kızlar bu sürecimi kimseye söylemedim siz ailem gibiydiniz iyiki varsınız

Kızlar lütfen acil yardım

1 Eylül 136 betahcg
6 Eylül 1676 betahcg

Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?

Canımmm çok sevindim kötü tecrübenden sonra bu bebek sana ilaç gibi gelecek eminim

Gözün aydın canım darısı kalp atışını duymaya.

Kızlar lütfen acil yardım

1 Eylül 136 betahcg
6 Eylül 1676 betahcg

Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?
Gayet iyi yükselmiş, neden az diye düşündünüz?

Burada ve internette okuduğum yazılardan dolayı. Yani benim 136 ise iki güne bir artışla şimdi 3000 lerde olması gerekirdi
5 gün olmuş ama sadece 136 272 544 diye gider. İki günde bir. Fazla bile yükselmiş. Siz nasıl hesaplıyorsunuz?

5 gün olmuş ama sadece 136 272 544 diye gider. İki günde bir. Fazla bile yükselmiş. Siz nasıl hesaplıyorsunuz?
Gerçekten artış dediğiniz gibi mi oluyor? Burda yazılanlara bakınca 136-450-1200-3600 olması gerekiyor yani iki gümde bir 2 katı diye

Çok pardon 8 Eylül olacaktı o şimdi fark ettim. Yani 7 günlük artış
Yine 3bini bulmaz :) değer gayet normal kafanızı bulandırmayın Zaten tamı tamına 2 gün diye bir şey yok 48-72 saat arası diyorlar.

Reactions: JES
Yine 3bini bulmaz :) değer gayet normal kafanızı bulandırmayın Zaten tamı tamına 2 gün diye bir şey yok 48-72 saat arası diyorlar.
Gerçekten ilk defa yazdığınız gibi yaklaşımı okuyorum. Moralim o kadar bozuldu ki gerçekten herkes her konuda bilgi sahibi gibi yazıyor çiziyor

Gerçekten artış dediğiniz gibi mi oluyor? Burda yazılanlara bakınca 136-450-1200-3600 olması gerekiyor yani iki gümde bir 2 katı diye
İyi de siz 3 katına çıkartıyorsunuz ☺ iki katı olacak. İki katını alıp üste ekliyorsunuz muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…