2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İyi de siz 3 katına çıkartıyorsunuz ☺ iki katı olacak. İki katını alıp üste ekliyorsunuz muhtemelen.
İşte hesaplamayı okuduklarıma bakarak yaptım ben. Siz 136 1 Eylül’ün 8 Eylül’de kaç olarak hesaplıyorsunuz

Kızlar merhaba, bugün adet gecikme in 6. Günü. Kan tahlili yaptırdım betahcg 1660 çıktı. C. Tesi uzman doktora gideceğiz ilk kontrolümüz olacak. Son adet başlangıç tarihim 8 ağustos idi, sanırım bu değerler normal kabul ediliyor. Ne dersiniz?

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için bana moral verdiğin için. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize
Ne demek canım çok iyi anlıyorum seni. İnsan araştırdıkça kaygılanıyor. İçini ferah tut sen. Sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı

Reactions: JES
Ben mesela dış gebelikten dolayı bana kanser iğnesi vurdular vücudumda o ilaç vardı ondan dolayı doktor bana folbiol önerdi ben günde bir tane atıyorum Bugün doktorda bana en iyi folik asit benim için yani folbiol dedi çünkü benim geçmişimde o ilacı kullandığım için folbiol biraz ağır olduğu için bana onu önerdi

Gerçekten çok mutlu oldum her zorluktan sonra bir kolaylık verir Rabbim sağsalim kucağına da al inşallah o günleri de görürüz hep beraber

Kadın dogumcular 2,5 üstü tsh istemezler tiroid ilacı başlatabilir seni.

Gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…