- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #2.201
Benim bugün 5+6 dr cuma gel dedi. Geçen gittiğimde bana erken yunurtlamşsn demişti kese boyutuna göre. Acaba benim de bugün görünür mü kalp atımıTamam o zaman diğer hafta başı gibi giderim
9. haftanın içinde olacaksın canım ilk kontrol için biraz gec gibi geldi bana 14u haftası gitsen daha iyi olur. karından bakar zaten gunun baya ileri. erkek olması sorun teşkil etmez tani. sınraki muayenede istediğin dpktora gidersinKızlar bizim izin 14 Eylüldü bende o zaman gidecektim doktora ertelenmiş 24 Eylül olmuş normalde evimizin yanı Hastahane ama doktor erkek doktor diye benimki izin vermiyor tee Antebe gidiyoruz muayene için(ben Adıyaman Gölbaşındayım) sizce tee 24 ünü mü bekleyim yoksa farklı yollardan buradaki hastahaneye mi gideyim daha hiç gitmedim
canım folik asidi ihmal etme hemen al başla. bir gun bile önemli. hayırlı olsun inşallahHayır başlamadım bi sikayetim yok yeni öğrendim zaten canımyarın bi kez daha kan veriyim diyorum artış olmuşmu diye
Hayırlı haberlerle gelGünaydın herkese Bugün benim günüm olur inş heyecan korku hepsi bir arada inş kalbim durmazrandevum 10.45 te dua edin bana olur mu
Hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzumGünaydın herkese Bugün benim günüm olur inş heyecan korku hepsi bir arada inş kalbim durmazrandevum 10.45 te dua edin bana olur mu
Amin canım benimAmin canım inşallah belirtilerimiz aynı Rabbim hayırla geçirmeyi nasip etsin
Canım güzel haberlerini bekliyoruz dua ediyorum hepimize insallah sağlıklı sıhhatli kavuşuruz yavrularımızaGünaydın herkese Bugün benim günüm olur inş heyecan korku hepsi bir arada inş kalbim durmazrandevum 10.45 te dua edin bana olur mu
Canım direk folik asite başla bi 10-15 güne git istersen haftaya gitsen kese görürsün ama 10-15 güne gidersen kalp atışını da duyarsın Allah’ın izniyleKızlar dun beta değerim 679 cıktı. Keseyi hatta kalp atışını duyabilmek için nasipse ne zaman gitmem lazım?
Aynen ya bir kere gitmeliyim kalp atışlarını felan duysam rahatlarım9. haftanın içinde olacaksın canım ilk kontrol için biraz gec gibi geldi bana 14u haftası gitsen daha iyi olur. karından bakar zaten gunun baya ileri. erkek olması sorun teşkil etmez tani. sınraki muayenede istediğin dpktora gidersin
Canım benim insallah tez zamanda geçer kaç haftalıksınBu saydıklarının hepsini çok yoğun şekilde yaşıyorum
Mutfağa girmek istemiyorum, bir haftadır yengem vardı çok rahattım, onlar Pazar döndüler valla daha yemek yapamadım.
Yengem gitmeden yemek yapmıştı onlar da bitti, kızım olmasa akşama kadar yatarım da sırf onun için kalkıp kahvaltı hazırlıyorum yemek ısıtıyorum, sürekli uykum geliyor
Benim bugün 5+6 dr cuma gel dedi. Geçen gittiğimde bana erken yunurtlamşsn demişti kese boyutuna göre. Acaba benim de bugün görünür mü kalp atımı
Canım çok erken yapmışsın adet gününde ya da bir gün gecikince yap insallah güzel haberler alırsınSelamlar benim bat 15 Eylül, test yaptım negatifsizce erken mi yoksa sonuç bu mu?
Varmi önerdiğinizcanım folik asidi ihmal etme hemen al başla. bir gun bile önemli. hayırlı olsun inşallah
Baktı doktor yolksac dediği şeyi gördü bebek daha oluşmamış geç döllenmiş 4-5 haftalıkmış haftaya gel tam bakalım dedi. Dış gebelik değil bunu öğrenmiş olduk dedicanım erken gidetsen karından göremezse vajinal bakacaktır.
Ben folbiol kullanıyorumVarmi önerdiğiniz
Sat 29 temmuzdu canım karından baktı , cuma günü güzel haberlerini bekliyoruzHayırlı olsun❤ sat ne zmandı bende cuma gidcem kalp atımı için. Vajinal mi baktı bu arada
Hoşgeldin canım hayırlı olsunKizlar merhaba. Ben nisan annelerinden buraya transfer oldum galiba
Simdi benim hikayem söyle; ben dra beta 48 ciktiktan 10 gun sonra gittim keseyi gorduk. Kese 4mm dedi bu daha 3 4 haftalik dedi. Gec dollenme olmus adet tarihimle uyumlu degil. 10 gun sonra gel dedi gittim bebek olusmamis olusmasi lazimdi dedi 4 gun sonra gel olusmamissa kurtaj dedi. Bende eski drma gittim ertesi gun. O bakti ve bebek kucuk oldugu icjn gozukmuyo yolk sac olusmus suan 5 bucuk haftalik falan bu dedi bence haftaya bebegi goruruz dedi. Ama 5 bucuk haftaligida keseyi falan olcmeden kafasindan soyledi.
1 hafta sonra yani dun gittigimde bu buyumemis alttan bakalim dedi. Alttan baktik bebegi ve kalp atisini gorduk Ama kesen az buyumus dedi. 1 haftada bebek daha fazla buyumeliydi dedi.. ama bilmiyorum benim hala umudum var suan bebegim var kalbi atiyo crl olcumune gore 5+6 gozuktu bebegim.
Kotu bi durumdayim bebegimin kalp atisini gorduk cok sukur ama kucuk dedi yavas gelismis dedi haftaya bi daha gidecegim ve buyumus mu diye bakacagiz. Buyumesede kalbi attigi surece yapack bi sey yok dedi bekleyecrgiz dedi. Kizlar dua edin bana nolur bebegim gelissin kesem buyusun ..
Hoşgeldiniz inşallah bu evreyi sikintisiz atlatırsınız sağlıkla kucaginiza alın inşallah.Kizlar merhaba. Ben nisan annelerinden buraya transfer oldum galiba
Simdi benim hikayem söyle; ben dra beta 48 ciktiktan 10 gun sonra gittim keseyi gorduk. Kese 4mm dedi bu daha 3 4 haftalik dedi. Gec dollenme olmus adet tarihimle uyumlu degil. 10 gun sonra gel dedi gittim bebek olusmamis olusmasi lazimdi dedi 4 gun sonra gel olusmamissa kurtaj dedi. Bende eski drma gittim ertesi gun. O bakti ve bebek kucuk oldugu icjn gozukmuyo yolk sac olusmus suan 5 bucuk haftalik falan bu dedi bence haftaya bebegi goruruz dedi. Ama 5 bucuk haftaligida keseyi falan olcmeden kafasindan soyledi.
1 hafta sonra yani dun gittigimde bu buyumemis alttan bakalim dedi. Alttan baktik bebegi ve kalp atisini gorduk Ama kesen az buyumus dedi. 1 haftada bebek daha fazla buyumeliydi dedi.. ama bilmiyorum benim hala umudum var suan bebegim var kalbi atiyo crl olcumune gore 5+6 gozuktu bebegim.
Kotu bi durumdayim bebegimin kalp atisini gorduk cok sukur ama kucuk dedi yavas gelismis dedi haftaya bi daha gidecegim ve buyumus mu diye bakacagiz. Buyumesede kalbi attigi surece yapack bi sey yok dedi bekleyecrgiz dedi. Kizlar dua edin bana nolur bebegim gelissin kesem buyusun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?