2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
9. haftanın içinde olacaksın canım ilk kontrol için biraz gec gibi geldi bana 14u haftası gitsen daha iyi olur. karından bakar zaten gunun baya ileri. erkek olması sorun teşkil etmez tani. sınraki muayenede istediğin dpktora gidersin

Kızlar dun beta değerim 679 cıktı. Keseyi hatta kalp atışını duyabilmek için nasipse ne zaman gitmem lazım?
Canım direk folik asite başla bi 10-15 güne git istersen haftaya gitsen kese görürsün ama 10-15 güne gidersen kalp atışını da duyarsın Allah’ın izniyle

Aynen ya bir kere gitmeliyim kalp atışlarını felan duysam rahatlarım

Canım benim insallah tez zamanda geçer kaç haftalıksın

Kizlar merhaba. Ben nisan annelerinden buraya transfer oldum galiba
Simdi benim hikayem söyle; ben dra beta 48 ciktiktan 10 gun sonra gittim keseyi gorduk. Kese 4mm dedi bu daha 3 4 haftalik dedi. Gec dollenme olmus adet tarihimle uyumlu degil. 10 gun sonra gel dedi gittim bebek olusmamis olusmasi lazimdi dedi 4 gun sonra gel olusmamissa kurtaj dedi. Bende eski drma gittim ertesi gun. O bakti ve bebek kucuk oldugu icjn gozukmuyo yolk sac olusmus suan 5 bucuk haftalik falan bu dedi bence haftaya bebegi goruruz dedi. Ama 5 bucuk haftaligida keseyi falan olcmeden kafasindan soyledi.
1 hafta sonra yani dun gittigimde bu buyumemis alttan bakalim dedi. Alttan baktik bebegi ve kalp atisini gorduk Ama kesen az buyumus dedi. 1 haftada bebek daha fazla buyumeliydi dedi.. ama bilmiyorum benim hala umudum var suan bebegim var kalbi atiyo crl olcumune gore 5+6 gozuktu bebegim.
Kotu bi durumdayim bebegimin kalp atisini gorduk cok sukur ama kucuk dedi yavas gelismis dedi haftaya bi daha gidecegim ve buyumus mu diye bakacagiz. Buyumesede kalbi attigi surece yapack bi sey yok dedi bekleyecrgiz dedi. Kizlar dua edin bana nolur bebegim gelissin kesem buyusun ..

Hayırlı olsun ❤ sat ne zmandı bende cuma gidcem kalp atımı için. Vajinal mi baktı bu arada
Sat 29 temmuzdu canım karından baktı , cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz bizimde ikinci kontrolümüz 18 eylülde zaman geçmek bilmiyor sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz ınşallah

Hoşgeldin canım hayırlı olsun
inşallah sağlıkla büyür Bu süreçte yapman gerekenler varsa da yap aksatma birşey dediler mi bilmiyorum ama tez vakitte gelişir umarım

Hayırlı günler kızlar. Folbiol bende kullanıyorum ama doktor yarım içmemi soyledi.sizler.nasil kullaniyorsunuz

Hoşgeldiniz inşallah bu evreyi sikintisiz atlatırsınız sağlıkla kucaginiza alın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…