- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
- #2.221
Günaydın 1 tane içiyorum ben.Hayırlı günler kızlar. Folbiol bende kullanıyorum ama doktor yarım içmemi soyledi.sizler.nasil kullaniyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın 1 tane içiyorum ben.Hayırlı günler kızlar. Folbiol bende kullanıyorum ama doktor yarım içmemi soyledi.sizler.nasil kullaniyorsunuz
Ha yani bir aşamasında kanamayla kendini belli ediyor, anladım canım, çok geçmiş olsun, dilerim bir daha hiç kötü şeyler yaşamayız hiçbirimizBana sormadın ama cevaplayıö beta normal artıyor progestan da kese buyuyor ama bebek yok zaten 6 haftadan fazlada gelişemiyor kese 6 ve 7 hafta arasında kanama başlıyor beta ozaman dusmeye baslıyor
Anladım canım, çok geçmiş olsun, bu sefer sapsaplıklı olsun inş.Cnm keseyi gördükten sonra beta bakmadım progesteron da bakmadım. İşte sancı ağrı oldu beta baktığında 1000 lerde idi yani ben 500 den sonra baktırmamıştm ee kese gördüğüne göre demek yükselmişti beta die düşünüyorum. 2. Gebelikte beta çok iyi ilerliyordu kese yolk gayet iyiydi kalp atımı için gttğmde bebek yoktu. Başka dr var ama kalp atımı yok dedi alttan baya detaylı baktıktan sonra. Bir başka dr nr boş ne dolu diyebilirim dedi anomali dedi ve kürtaj oldum.
Arkadaslr herkese selam..vesvese den uzak mutlu haberlerle dolu bir gun olur insallahcanım folik asidi ihmal etme hemen al başla. bir gun bile önemli. hayırlı olsun inşallah
Ben de folbiol kullanıyorum, daha dr a gitmedim. günlük bi tane içiyorumHayırlı günler kızlar. Folbiol bende kullanıyorum ama doktor yarım içmemi soyledi.sizler.nasil kullaniyorsunuz
Amin cnm inşallah. Aynen cnm benim de doktorum folbiol yarım içmeliArkadaslr herkese selam..vesvese den uzak mutlu haberlerle dolu bir gun olur insallah...ben ilk kontrole 18 eylulde gitmeyi planlıyorum Allahin izniyle insallah..bir kac aydir folik asit olarak folbiol kullandım.Her zaman cok duzenli olamadi ama ara ara da olsa kullandım.bu ayda folbiol kullaniyorum ama 5mg cok yuksek diye her yerde yaziyor.Allah korusun bir zarari olur mu diye endiselendim
![]()
Allah yardmciniz olsun...O ol der ve olur.dua edelim kalbini ferah tut.hersey guzel olur insallahKizlar merhaba. Ben nisan annelerinden buraya transfer oldum galiba
Simdi benim hikayem söyle; ben dra beta 48 ciktiktan 10 gun sonra gittim keseyi gorduk. Kese 4mm dedi bu daha 3 4 haftalik dedi. Gec dollenme olmus adet tarihimle uyumlu degil. 10 gun sonra gel dedi gittim bebek olusmamis olusmasi lazimdi dedi 4 gun sonra gel olusmamissa kurtaj dedi. Bende eski drma gittim ertesi gun. O bakti ve bebek kucuk oldugu icjn gozukmuyo yolk sac olusmus suan 5 bucuk haftalik falan bu dedi bence haftaya bebegi goruruz dedi. Ama 5 bucuk haftaligida keseyi falan olcmeden kafasindan soyledi.
1 hafta sonra yani dun gittigimde bu buyumemis alttan bakalim dedi. Alttan baktik bebegi ve kalp atisini gorduk Ama kesen az buyumus dedi. 1 haftada bebek daha fazla buyumeliydi dedi.. ama bilmiyorum benim hala umudum var suan bebegim var kalbi atiyo crl olcumune gore 5+6 gozuktu bebegim.
Kotu bi durumdayim bebegimin kalp atisini gorduk cok sukur ama kucuk dedi yavas gelismis dedi haftaya bi daha gidecegim ve buyumus mu diye bakacagiz. Buyumesede kalbi attigi surece yapack bi sey yok dedi bekleyecrgiz dedi. Kizlar dua edin bana nolur bebegim gelissin kesem buyusun ..
Amin cnm inşallah. Aynen cnm benim de doktorum folbiol yarım içmemi soyle di ağır olduğunu belirtti fazla doz da folik asitte iyi değilmiş
30 temmuz benmde görünür benmde inşllhSat 29 temmuzdu canım karından baktı , cuma günü güzel haberlerini bekliyoruzbizimde ikinci kontrolümüz 18 eylülde zaman geçmek bilmiyor
sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz ınşallah
❤
Evet canım çok geç gitme her şey yolunda mi öğrensen iyi olurAynen ya bir kere gitmeliyim kalp atışlarını felan duysam rahatlarım
Arkadaslr herkese selam..vesvese den uzak mutlu haberlerle dolu bir gun olur insallah...ben ilk kontrole 18 eylulde gitmeyi planlıyorum Allahin izniyle insallah..bir kac aydir folik asit olarak folbiol kullandım.Her zaman cok duzenli olamadi ama ara ara da olsa kullandım.bu ayda folbiol kullaniyorum ama 5mg cok yuksek diye her yerde yaziyor.Allah korusun bir zarari olur mu diye endiselendim
![]()
Aslında hepsi birbirinin aynısı değil. Benim şu an kullandığım b12 katkılı. İyotlu olanı var mesela tiroid hastalarına ondan veriyorlarmış. Mg ları da farklı gördüğüm kadarıyla.Bana doktor bir folik asit yazmisti hic bir eczanede bulamadim kagidi atmisim simdi adini hatirlayamadim. Eczaci da demisti ki bosuna dolasma hepsi birbirinin aynisi mumessilin ricasiyla yaziyor doktorlar dedi. Qfolat fiye bir folik asit verdi onu kullaniyorum simdi bilmiyorum kullanan var midir bunun disinda her gun kendim findik ceviz yiyorum bir avuc![]()
İnşallah canımHa yani bir aşamasında kanamayla kendini belli ediyor, anladım canım, çok geçmiş olsun, dilerim bir daha hiç kötü şeyler yaşamayız hiçbirimiz
Aslında hepsi birbirinin aynısı değil. Benim şu an kullandığım b12 katkılı. İyotlu olanı var mesela tiroid hastalarına ondan veriyorlarmış. Mg ları da farklı gördüğüm kadarıyla.