Kizlar merhaba. Ben nisan annelerinden buraya transfer oldum galiba
Simdi benim hikayem söyle; ben dra beta 48 ciktiktan 10 gun sonra gittim keseyi gorduk. Kese 4mm dedi bu daha 3 4 haftalik dedi. Gec dollenme olmus adet tarihimle uyumlu degil. 10 gun sonra gel dedi gittim bebek olusmamis olusmasi lazimdi dedi 4 gun sonra gel olusmamissa kurtaj dedi. Bende eski drma gittim ertesi gun. O bakti ve bebek kucuk oldugu icjn gozukmuyo yolk sac olusmus suan 5 bucuk haftalik falan bu dedi bence haftaya bebegi goruruz dedi. Ama 5 bucuk haftaligida keseyi falan olcmeden kafasindan soyledi.
1 hafta sonra yani dun gittigimde bu buyumemis alttan bakalim dedi. Alttan baktik bebegi ve kalp atisini gorduk Ama kesen az buyumus dedi. 1 haftada bebek daha fazla buyumeliydi dedi.. ama bilmiyorum benim hala umudum var suan bebegim var kalbi atiyo crl olcumune gore 5+6 gozuktu bebegim.
Kotu bi durumdayim bebegimin kalp atisini gorduk cok sukur ama kucuk dedi yavas gelismis dedi haftaya bi daha gidecegim ve buyumus mu diye bakacagiz. Buyumesede kalbi attigi surece yapack bi sey yok dedi bekleyecrgiz dedi. Kizlar dua edin bana nolur bebegim gelissin kesem buyusun ..