2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bana sormadın ama cevaplayıö beta normal artıyor progestan da kese buyuyor ama bebek yok zaten 6 haftadan fazlada gelişemiyor kese 6 ve 7 hafta arasında kanama başlıyor beta ozaman dusmeye baslıyor
Ha yani bir aşamasında kanamayla kendini belli ediyor, anladım canım, çok geçmiş olsun, dilerim bir daha hiç kötü şeyler yaşamayız hiçbirimiz

Anladım canım, çok geçmiş olsun, bu sefer sapsaplıklı olsun inş.

canım folik asidi ihmal etme hemen al başla. bir gun bile önemli. hayırlı olsun inşallah
Arkadaslr herkese selam..vesvese den uzak mutlu haberlerle dolu bir gun olur insallah...ben ilk kontrole 18 eylulde gitmeyi planlıyorum Allahin izniyle insallah..bir kac aydir folik asit olarak folbiol kullandım.Her zaman cok duzenli olamadi ama ara ara da olsa kullandım.bu ayda folbiol kullaniyorum ama 5mg cok yuksek diye her yerde yaziyor.Allah korusun bir zarari olur mu diye endiselendim

Amin cnm inşallah. Aynen cnm benim de doktorum folbiol yarım içmeli

Allah yardmciniz olsun...O ol der ve olur.dua edelim kalbini ferah tut.hersey guzel olur insallah

Yüksek folik asit bebeğe iyi değil diye duydum bende doktora danışıp yarım içebilirsiniz ben yarım kullanıyorum şuanda

Sat 29 temmuzdu canım karından baktı , cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz bizimde ikinci kontrolümüz 18 eylülde zaman geçmek bilmiyor sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz ınşallah
30 temmuz benmde görünür benmde inşllh htta saçma bir rüya gördüm bugün özelde başka dr gidesim var

Bana doktor bir folik asit yazmisti hic bir eczanede bulamadim kagidi atmisim simdi adini hatirlayamadim. Eczaci da demisti ki bosuna dolasma hepsi birbirinin aynisi mumessilin ricasiyla yaziyor doktorlar dedi. Qfolat fiye bir folik asit verdi onu kullaniyorum simdi bilmiyorum kullanan var midir bunun disinda her gun kendim findik ceviz yiyorum bir avuc

Aslında hepsi birbirinin aynısı değil. Benim şu an kullandığım b12 katkılı. İyotlu olanı var mesela tiroid hastalarına ondan veriyorlarmış. Mg ları da farklı gördüğüm kadarıyla.

Kizlar doktorun asistanina yazdim simdi yarin gelirken ac geliyim mi belki progesterona bakmak istersiniz dedim. Doktora soralim dediler gerek yok demis doktorda. Neden bakmiyor anlamadim sadece beta ve 22 kan sayimi iceren bir sey e bakti o kadar. Yarina ona bir suru soru hazirladim mesela benim esimle kan grubum ayni ama ikimizde pozitifiz bunda kan uyusmazligi olmaz dimi, temmuzdaki yapilan testte tsh 2.60 cikti bu deger normal mi, yolk sac da gozukuyor mu, kan pihtilasma testi normal mi gibi gibi

Aslında hepsi birbirinin aynısı değil. Benim şu an kullandığım b12 katkılı. İyotlu olanı var mesela tiroid hastalarına ondan veriyorlarmış. Mg ları da farklı gördüğüm kadarıyla.

Aa evet benim ki iyot tablet var yaziyor ustunde aslinda tsh 2.60 cikti ama eczaci icerigine bakti yazdiginin iyot varmis bana da onu iceren bir sey vermisti. Doktora fotografini atmistim olur farketmez demisti

Eklentiler

• 20200901_131324.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…