• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İyi de siz 3 katına çıkartıyorsunuz ☺ iki katı olacak. İki katını alıp üste ekliyorsunuz muhtemelen.
İşte hesaplamayı okuduklarıma bakarak yaptım ben. Siz 136 1 Eylül’ün 8 Eylül’de kaç olarak hesaplıyorsunuz

Kızlar merhaba, bugün adet gecikme in 6. Günü. Kan tahlili yaptırdım betahcg 1660 çıktı. C. Tesi uzman doktora gideceğiz ilk kontrolümüz olacak. Son adet başlangıç tarihim 8 ağustos idi, sanırım bu değerler normal kabul ediliyor. Ne dersiniz?

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için bana moral verdiğin için. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize
Ne demek canım çok iyi anlıyorum seni. İnsan araştırdıkça kaygılanıyor. İçini ferah tut sen. Sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı 🥰

• Muhteşem
Reactions: JES
Ben mesela dış gebelikten dolayı bana kanser iğnesi vurdular vücudumda o ilaç vardı ondan dolayı doktor bana folbiol önerdi ben günde bir tane atıyorum Bugün doktorda bana en iyi folik asit benim için yani folbiol dedi çünkü benim geçmişimde o ilacı kullandığım için folbiol biraz ağır olduğu için bana onu önerdi

Kızlar ben geldim dua eden herkesten Allah razı olsun keseyi gördüm çok şükür benim için mucizeydi dış gebelikten sonra o yaşadığım zor günler hcg değerimin artmasını beklerken dış gebelik olduğunu öğrendiğimde onu öldürmeye çalışmak için bana vurdukları kanser ilaçları yaşadığım acılardan sonra Bugün benim için mucizeydi 🙏🙏 keseyi gördük çok şükür ama daha küçüktü 7.1 mm ama kesenin altında sıvı birikimi var dedi gün içinde çok akıntım oluyor zaten eğer bu kan şekline dönüşürse ara dedi bir sürü kan tahlili istedi verdim haftaya carsamba yine çağırdı folik asit devam et dedi böyle kızlar bu sürecimi kimseye söylemedim siz ailem gibiydiniz iyiki varsınız 🤗🤗🥰
Gerçekten çok mutlu oldum her zorluktan sonra bir kolaylık verir Rabbim sağsalim kucağına da al inşallah o günleri de görürüz hep beraber 🌹😊

Kizlar doktorun asistanina yazdim simdi yarin gelirken ac geliyim mi belki progesterona bakmak istersiniz dedim. Doktora soralim dediler gerek yok demis doktorda. Neden bakmiyor anlamadim sadece beta ve 22 kan sayimi iceren bir sey e bakti o kadar. Yarina ona bir suru soru hazirladim 😄 mesela benim esimle kan grubum ayni ama ikimizde pozitifiz bunda kan uyusmazligi olmaz dimi, temmuzdaki yapilan testte tsh 2.60 cikti bu deger normal mi, yolk sac da gozukuyor mu, kan pihtilasma testi normal mi gibi gibi 😄
Kadın dogumcular 2,5 üstü tsh istemezler tiroid ilacı başlatabilir seni.

Kızlar ben geldim dua eden herkesten Allah razı olsun keseyi gördüm çok şükür benim için mucizeydi dış gebelikten sonra o yaşadığım zor günler hcg değerimin artmasını beklerken dış gebelik olduğunu öğrendiğimde onu öldürmeye çalışmak için bana vurdukları kanser ilaçları yaşadığım acılardan sonra Bugün benim için mucizeydi 🙏🙏 keseyi gördük çok şükür ama daha küçüktü 7.1 mm ama kesenin altında sıvı birikimi var dedi gün içinde çok akıntım oluyor zaten eğer bu kan şekline dönüşürse ara dedi bir sürü kan tahlili istedi verdim haftaya carsamba yine çağırdı folik asit devam et dedi böyle kızlar bu sürecimi kimseye söylemedim siz ailem gibiydiniz iyiki varsınız 🤗🤗🥰
Gözün aydın canım :KK9: 🥰

Back