- 20 Ağustos 2020
- 203
- 190
- 18
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
- #2.181
Günaydınnnn
.. Çok guzel birgün olsun. Kontrolü olanlar keseler görsün kalp atışları duysun.
K
Korkak ogretmen
büyük gün. cok guzel haberler alacaksın iinşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim boş gebelik geciriyor ki
Herhangi bir şikayetin yoksa 10 gün sonra git bence canım. Folik aside başladın mı?Kızlar dun beta değerim 679 cıktı. Keseyi hatta kalp atışını duyabilmek için nasipse ne zaman gitmem lazım?
Erken tabi adet gününe kadar bekle canım bazen o g üzerine bile çıkamayabiliyor geç döllenme oluncaSelamlar benim bat 15 Eylül, test yaptım negatifsizce erken mi yoksa sonuç bu mu?
Ağzını hayra aç canım niye dursun kalbin Allah korusun iyidir iyi git gör bebişiniGünaydın herkese Bugün benim günüm olur inş heyecan korku hepsi bir arada inş kalbim durmazrandevum 10.45 te dua edin bana olur mu
![]()
Hayır başlamadım bi sikayetim yok yeni öğrendim zaten canımHerhangi bir şikayetin yoksa 10 gün sonra git bence canım. Folik aside başladın mı?
Muayeneye gidene kadar kan vererek takip edebilirsin canım iyi olurHayır başlamadım bi sikayetim yok yeni öğrendim zaten canımyarın bi kez daha kan veriyim diyorum artış olmuşmu diye
Kendim mi alayim doktor yazar diye düşünerek almamıştım canimMuayeneye gidene kadar kan vererek takip edebilirsin canım iyi olurBence folik aside de başla bir an önce.
Zaten sgk ödemiyor diye biliyorum canım parayla kendin alıyorsun. Aile hekimine de sorabilirsin sağlık ocağında, gebelik takibini onlar da yapıyor.Kendim mi alayim doktor yazar diye düşünerek almamıştım canim![]()
Canım vajnalden cumartesi kese görünür. Kalp atışı ile birlikte göreyim dersen önümüzdeki hafta değil sonraki hafta git benceKızlar dun beta değerim 679 cıktı. Keseyi hatta kalp atışını duyabilmek için nasipse ne zaman gitmem lazım?
Günaydın güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın herkese Bugün benim günüm olur inş heyecan korku hepsi bir arada inş kalbim durmazrandevum 10.45 te dua edin bana olur mu
![]()
Teşekkürler canım yarın sorarım o zamanZaten sgk ödemiyor diye biliyorum canım parayla kendin alıyorsun. Aile hekimine de sorabilirsin sağlık ocağında, gebelik takibini onlar da yapıyor.
Tamam o zaman diğer hafta başı gibi giderimCanım vajnalden cumartesi kese görünür. Kalp atışı ile birlikte göreyim dersen önümüzdeki hafta değil sonraki hafta git bence
Canım senin ilk kontrol mü ? Eğer ilk kontrolse 24ü bekleme.Kızlar bizim izin 14 Eylüldü bende o zaman gidecektim doktora ertelenmiş 24 Eylül olmuş normalde evimizin yanı Hastahane ama doktor erkek doktor diye benimki izin vermiyor tee Antebe gidiyoruz muayene için(ben Adıyaman Gölbaşındayım) sizce tee 24 ünü mü bekleyim yoksa farklı yollardan buradaki hastahaneye mi gideyim daha hiç gitmedim
Cnm clexan yok hiçbiyerde kaldırıldı. Evet Oksopar kullanıyorum hemde nasıl morarmalar oluyor görmen lazım. Kaçlık kullanıyorsun +coraspin de mi alıyorsun. Kayıpların varmıydı? Dün bir arkadaş attı bana ayakta vurulursa iğne morarma yapmıyormuş diye. Dündendir öyle deniyormCnm selam bende kan sulandırıcı kullanıyorumda.
İğnen oxaparmı? Sendede aşırı morarma yapıyormu,ben ilk gebelikte clexan kullanmıştım o hiç morartmıyorduda.
Evet canım ilk olacak ama olamıyorCanım senin ilk kontrol mü ? Eğer ilk kontrolse 24ü bekleme.