• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bizim izin 14 Eylüldü bende o zaman gidecektim doktora ertelenmiş 24 Eylül olmuş normalde evimizin yanı Hastahane ama doktor erkek doktor diye benimki izin vermiyor tee Antebe gidiyoruz muayene için(ben Adıyaman Gölbaşındayım) sizce tee 24 ünü mü bekleyim yoksa farklı yollardan buradaki hastahaneye mi gideyim daha hiç gitmedim

Kendim mi alayim doktor yazar diye düşünerek almamıştım canim🤔😍
Zaten sgk ödemiyor diye biliyorum canım parayla kendin alıyorsun. Aile hekimine de sorabilirsin sağlık ocağında, gebelik takibini onlar da yapıyor.

Kızlar dun beta değerim 679 cıktı. Keseyi hatta kalp atışını duyabilmek için nasipse ne zaman gitmem lazım?
Canım vajnalden cumartesi kese görünür. Kalp atışı ile birlikte göreyim dersen önümüzdeki hafta değil sonraki hafta git bence

Kızlar bizim izin 14 Eylüldü bende o zaman gidecektim doktora ertelenmiş 24 Eylül olmuş normalde evimizin yanı Hastahane ama doktor erkek doktor diye benimki izin vermiyor tee Antebe gidiyoruz muayene için(ben Adıyaman Gölbaşındayım) sizce tee 24 ünü mü bekleyim yoksa farklı yollardan buradaki hastahaneye mi gideyim daha hiç gitmedim
Canım senin ilk kontrol mü ? Eğer ilk kontrolse 24ü bekleme.

Cnm selam bende kan sulandırıcı kullanıyorumda.
İğnen oxaparmı? Sendede aşırı morarma yapıyormu,ben ilk gebelikte clexan kullanmıştım o hiç morartmıyorduda.
Cnm clexan yok hiçbiyerde kaldırıldı. Evet Oksopar kullanıyorum hemde nasıl morarmalar oluyor görmen lazım. Kaçlık kullanıyorsun +coraspin de mi alıyorsun. Kayıpların varmıydı? Dün bir arkadaş attı bana ayakta vurulursa iğne morarma yapmıyormuş diye. Dündendir öyle deniyorm

Back