• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kuzum bende ıstedım genel anestezı ama yapmadı doktorlar hatta sedasyon bıle yapmadı bu kalp durumu ve alerjı nedenı ıle.sezeryan sancıları geldi gectıde bu bas agrısı çok fena boyundan baştan giriyor kulaklarda hep bır ugultu buda gececek ınsalah ama çok zorluyor.sımdı daha iyiyim çok şükür çok tesekkur ederım❤️❤️❤️spinal bas agrısına iyi gelecek önerileriniz var ise yazın canım bana❤️
Anladım kuzum, peki odaya cıktıgında kahve içip çikolata yedınmı, bu baş agrısı bazı kişilerde oluyormuş, herkeste değil, araştırmışsındır.

Kızlar ben 2 sezaryen oldum genel anestezi altında oldum evet ilk uyanınca ağrı ile uyanıyorsunuz ama sonra hemen toparladım. Benim de sormak istediğim 3. Sezaryen olan var mı. 3. Zor mu olur acaba. Sezaryenden sonra ilk gün hariç hiç yatmayın kalkın dolaşın oturun yatınca toparlanmak zor oluyor.

Kızlar isim düşündünüz mü? Oğluşuma Kayra mı Mete mi Aras mı? Kararsızım. Her yerde aynı şeyler var sanki içime de sinmiyor hiçbir isim
İsim düşünmedik askere gidince koyucaz heralde biz 😅
Banada her isim benzer heryerde var gibi geliyor bir türlü içime sinmedi alternatif te bile bişey yok
Kayra yı çok beğenmiştim ilk oğlumda babası kendi istediğini koydu şimdide hevesim kaçtı 🥹😅

İsim düşünmedik askere gidince koyucaz heralde biz 😅
Banada her isim benzer heryerde var gibi geliyor bir türlü içime sinmedi alternatif te bile bişey yok
Kayra yı çok beğenmiştim ilk oğlumda babası kendi istediğini koydu şimdide hevesim kaçtı 🥹😅
Ben de Kayra ya yakındım hep bu süreçte sanırım öyle olcak artık yeto 😄

Kızlar bugün doktora gittim 36+5 teyim. Kafa ve vücut yani kilosu yine 10 gün falan öndeymiş oğluşumun. Artık kesin önde olduğu çünkü bu da farklı bi doktordu her doktor dedi aynısını. Ama normal doğuma engel bi şey yok dedi. Hemoroid için de doğumda falan patlarsa genel cerrah müdahale eder o da engel değil dedi. Kendi doktorum hem kilosundan hem hemoroidlerden dolayı risk almamamı söylemişti. Bu doktor da sonuna kadar bekle çok kilo alırsa son anda sezeryan olursun dedi kafam karıştı yine.

Anlamını bşraz derinlemesine araştırırsan hoş şeyler çıkmıyor benide o düşündürüyor
Eski Türk mitolojisinde deniyor ona Tanrı anlamıymış galiba. Ama mitoloji sonuçta o ya bana saçma geldi. Ben o niyetle koymucam. Benim baktığım anlamı iyilik, lütuf şeklindeydi. O yüzden sakınca görmemiştim aslında

Kızlar bugün doktora gittim 36+5 teyim. Kafa ve vücut yani kilosu yine 10 gün falan öndeymiş oğluşumun. Artık kesin önde olduğu çünkü bu da farklı bi doktordu her doktor dedi aynısını. Ama normal doğuma engel bi şey yok dedi. Hemoroid için de doğumda falan patlarsa genel cerrah müdahale eder o da engel değil dedi. Kendi doktorum hem kilosundan hem hemoroidlerden dolayı risk almamamı söylemişti. Bu doktor da sonuna kadar bekle çok kilo alırsa son anda sezeryan olursun dedi kafam karıştı yine.
Boyu ve kilosu ne acba

Normalde hiç baskı falan hissetmem ama Bugün hafif baskı çömelince ıkınma gibi bir his var acep doğum habercisi miiii yoksa bu bebe büyüyor içerimi sığmıyor
Ben benimkinin doğacağına olan inancımı kaybettim ela 🤣🤣 valla sürekli kasılma var baskı var akıntı sarı vs vs bitmez belirtiler süt bile indi göğsüme ama yoookkk bebek gelmiyor 🤣

Back