- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
- 323
- Konu Sahibi KirazHanim
- #2.241
Inşallah görünür canım, hamilelikte çok rüya görülüyormuş bir yerde okumuştum30 temmuz benmde görünür benmde inşllhhtta saçma bir rüya gördüm bugün özelde başka dr gidesim var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah görünür canım, hamilelikte çok rüya görülüyormuş bir yerde okumuştum30 temmuz benmde görünür benmde inşllhhtta saçma bir rüya gördüm bugün özelde başka dr gidesim var
Canımmm çok sevindimKızlar ben geldim dua eden herkesten Allah razı olsun keseyi gördüm çok şükür benim için mucizeydi dış gebelikten sonra o yaşadığım zor günler hcg değerimin artmasını beklerken dış gebelik olduğunu öğrendiğimde onu öldürmeye çalışmak için bana vurdukları kanser ilaçları yaşadığım acılardan sonra Bugün benim için mucizeydikeseyi gördük çok şükür ama daha küçüktü 7.1 mm ama kesenin altında sıvı birikimi var dedi gün içinde çok akıntım oluyor zaten eğer bu kan şekline dönüşürse ara dedi bir sürü kan tahlili istedi verdim haftaya carsamba yine çağırdı folik asit devam et dedi böyle kızlar bu sürecimi kimseye söylemedim siz ailem gibiydiniz iyiki varsınız
![]()
Değeriniz gayet iyi artmış bence kimyasal bu kadar artmazKızlar lütfen acil yardım
1 Eylül 136 betahcg
6 Eylül 1676 betahcg
Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?
Artış iyi duruyorKızlar lütfen acil yardım
1 Eylül 136 betahcg
6 Eylül 1676 betahcg
Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?
Sağ ol canımCanımmm çok sevindimkötü tecrübenden sonra bu bebek sana ilaç gibi gelecek eminim
![]()
Gözün aydın canımKızlar ben geldim dua eden herkesten Allah razı olsun keseyi gördüm çok şükür benim için mucizeydi dış gebelikten sonra o yaşadığım zor günler hcg değerimin artmasını beklerken dış gebelik olduğunu öğrendiğimde onu öldürmeye çalışmak için bana vurdukları kanser ilaçları yaşadığım acılardan sonra Bugün benim için mucizeydikeseyi gördük çok şükür ama daha küçüktü 7.1 mm ama kesenin altında sıvı birikimi var dedi gün içinde çok akıntım oluyor zaten eğer bu kan şekline dönüşürse ara dedi bir sürü kan tahlili istedi verdim haftaya carsamba yine çağırdı folik asit devam et dedi böyle kızlar bu sürecimi kimseye söylemedim siz ailem gibiydiniz iyiki varsınız
![]()
Gayet iyi yükselmiş, neden az diye düşündünüz?Kızlar lütfen acil yardım
1 Eylül 136 betahcg
6 Eylül 1676 betahcg
Allah razı olsun canım çok sağ olGözün aydın canımdarısı kalp atışını duymaya.
Burada ve internette okuduğum yazılardan dolayı. Yani benim 136 ise iki güne bir artışla şimdi 3000 lerde olması gerekirdiGayet iyi yükselmiş, neden az diye düşündünüz?
5 gün olmuş ama sadeceBurada ve internette okuduğum yazılardan dolayı. Yani benim 136 ise iki güne bir artışla şimdi 3000 lerde olması gerekirdi
Çok pardon 8 Eylül olacaktı o şimdi fark ettim. Yani 7 günlük artış5 gün olmuş ama sadece136 272 544 diye gider. İki günde bir. Fazla bile yükselmiş. Siz nasıl hesaplıyorsunuz?
Gerçekten artış dediğiniz gibi mi oluyor? Burda yazılanlara bakınca 136-450-1200-3600 olması gerekiyor yani iki gümde bir 2 katı diye5 gün olmuş ama sadece136 272 544 diye gider. İki günde bir. Fazla bile yükselmiş. Siz nasıl hesaplıyorsunuz?
Yine 3bini bulmaz :) değer gayet normal kafanızı bulandırmayınÇok pardon 8 Eylül olacaktı o şimdi fark ettim. Yani 7 günlük artış
6 Eylül değil 8 Eylül olacaktı bu arada.Artış iyi duruyor
Gerçekten ilk defa yazdığınız gibi yaklaşımı okuyorum. Moralim o kadar bozuldu ki gerçekten herkes her konuda bilgi sahibi gibi yazıyor çiziyorYine 3bini bulmaz :) değer gayet normal kafanızı bulandırmayınZaten tamı tamına 2 gün diye bir şey yok 48-72 saat arası diyorlar.
İyi de siz 3 katına çıkartıyorsunuz ☺ iki katı olacak. İki katını alıp üste ekliyorsunuz muhtemelen.Gerçekten artış dediğiniz gibi mi oluyor? Burda yazılanlara bakınca 136-450-1200-3600 olması gerekiyor yani iki gümde bir 2 katı diye