- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 198
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
- #2.061
Vajinalde görünür canım hayırlı haberlerini bekliyoruz![]()
Insallah insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinalde görünür canım hayırlı haberlerini bekliyoruz![]()
Ya ben de imom kullandım multivitamin olarak bende kilo yapmadı yaklaşık 9 kilo aldım ben önceki hamileliğimde ama yediklerime de dikkat etmeye çalışıyordum fazla kilo almam yasaktı riskli gebelik olduğu için. İştahını mı açtı? Sen yine de vitamin al derim.multiviramin ilk bebeğimde de kullandım aşırı derecede kilo aldırdı bana kiloyu umursamayıp yinede kullansam mı sizce
Aslında bebeğin ay olarak çok küçük sayılmaz geceleri arada babadan yardım alsam o da oyalasa daha az emse olmaz mı? Benim 12 aylık kızım gece 3-4 defa emmeye kalkıyor ama 10dk filan emiyor sonra emziğini veriyorum uyuyor çok şükür.Emziren anneler okuduğum kadarıyla bicogumuzda baş dönmesi oluyor benimde bebeğim henüz 15 aylık. Sizin bebeklerde sabah kadar emiyormu gece boyunca? Benim oğlum çok düşkün memeye inşallah kolay geçer bende az önce çıktım doktorun yanından folattro diye folikasit yazdı kullan dedi. İçinde D3 ve B12 iyot filanda varmış. Multivitamin kullanmak istiyorum emziriyorum dedim henüz erken acele etme bunu kullan şimdilik ilerleyen zamanlarda onada başlarız dedi. Burda bı arkadaş bana 1-2 marka önerdi olmadı kendim alıp kullanırım. Sütüm azaldı sanki
yok çok şükür inşallah da başlamaz.Kızlar bulantılarınız başladımı ,
Maşallah ne güzel. Bende de henüz bunların hiç biri yok. Dediğin gibi şanslı olanlardanızdır inşallahbulantı koku hqssasiyeti uyku hali hiçbiri yok hiç olmadı. allah hayıra çıkatsın. inşallah çok şanslı olan kesimdenimdir.
Doktorum hep yüzde 20lik şanslı kesimdensin derdi bulantım olmadığı içinyok çok şükür inşallah da başlamaz.
Maşallah ne güzel. Bende de henüz bunların hiç biri yok. Dediğin gibi şanslı olanlardanızdır inşallah
Canım inşallah her şey yolunda giderKeseyi gören anneler hadi gözünüz Aydın yarın sıra bende çok çok korkuyorum heyecan ve korku bilmiyorum bu gece uyur muyum daha önce dış gebeliğim oldu tüpüm alındı amh değerm düşük çıktı doktor tüp bebek tek çaren dedi şimdi doğal yoldan kaldım ama daha yarın kese için gidecem inş dış gebelik değildir siz böyle keseyi gördük diye sırayla mesaj atınca kendim görmüş gibi mutlu oluyorum yarın da benim için büyük gün![]()
Güzel haberlerini bekliyoruzKeseyi gören anneler hadi gözünüz Aydın yarın sıra bende çok çok korkuyorum heyecan ve korku bilmiyorum bu gece uyur muyum daha önce dış gebeliğim oldu tüpüm alındı amh değerm düşük çıktı doktor tüp bebek tek çaren dedi şimdi doğal yoldan kaldım ama daha yarın kese için gidecem inş dış gebelik değildir siz böyle keseyi gördük diye sırayla mesaj atınca kendim görmüş gibi mutlu oluyorum yarın da benim için büyük gün![]()
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesinGirdim canım gördük keseyi çok şükürama çok çok minik sanırım geç döllenme olmuş dr dün gelseydin göremezdik dedi o kadar küçükmüş
![]()
Canım inşallah her şey yolunda gideryarın çok mutlu olacaksın umarım. Senin için dua edeceğim ☺☺
Beni çok iyi anlıyorsun o zaman benim amh 0.97 çıktı fsh 10.47 doktor erken menapoz başlangıcı dedi yıkıldım oturdum ağladım dış gebelik gibi bir süreç atlattım üstüne bir de bu ama ben çabaladım çok emek verdim denemediğim kür kalmadı tabi Allahtanda çok istedim Allah’ın gücünün yetemeyecegi bişey yokturGüzel haberlerini bekliyoruz
Amh kaçtı ki? Benim de düşük 0.2 cıktı en son. Ayrıca tek tüpüm var diğer tüp ve over gelişmemiş. Doğuştan bir anomalim var. Tüp tedavisinde son üç siklustur folikül bile yoktu hiç ilaçla uyarılabilecek gibi de değildim. Tüm bunlara rağmen spontane gebe kaldım. Umut hep var güzel düşün lütfen.
Canım benim inşallah sıkıntısız sağlıklı devam eder ve sağlıkla kucağına alırsınBeni çok iyi anlıyorsun o zaman benim amh 0.97 çıktı fsh 10.47 doktor erken menapoz başlangıcı dedi yıkıldım oturdum ağladım dış gebelik gibi bir süreç atlattım üstüne bir de bu ama ben çabaladım çok emek verdim denemediğim kür kalmadı tabi Allahtanda çok istedim Allah’ın gücünün yetemeyecegi bişey yoktur![]()
Hangi doktor onu diyip de seni telaşa sokan? Gerçekten art niyetli birisi olmalı. Değerlerinde hiç bir şey yok. 25 üstü fsh sıkıntı. Amh a şu yaşımda ben bile takılmıyoeum birden küt diye bitecek bir şey değil o.Beni çok iyi anlıyorsun o zaman benim amh 0.97 çıktı fsh 10.47 doktor erken menapoz başlangıcı dedi yıkıldım oturdum ağladım dış gebelik gibi bir süreç atlattım üstüne bir de bu ama ben çabaladım çok emek verdim denemediğim kür kalmadı tabi Allahtanda çok istedim Allah’ın gücünün yetemeyecegi bişey yoktur![]()
Allah razı olsun canım senin de güzel haberlerini bekliyorumGözün aydın canım sağlıkla ilerlesin❤
İnşallahAllah razı olsun canım senin de güzel haberlerini bekliyorum ❤
İnşallah sen de göreceksin canım, dualarım seninleKeseyi gören anneler hadi gözünüz Aydın yarın sıra bende çok çok korkuyorum heyecan ve korku bilmiyorum bu gece uyur muyum daha önce dış gebeliğim oldu tüpüm alındı amh değerm düşük çıktı doktor tüp bebek tek çaren dedi şimdi doğal yoldan kaldım ama daha yarın kese için gidecem inş dış gebelik değildir siz böyle keseyi gördük diye sırayla mesaj atınca kendim görmüş gibi mutlu oluyorum yarın da benim için büyük gün![]()