• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim de net göremedi çok küçük bir nokta var o olabilir dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı

Merhabalr. Hamile kalmadan önce acaba hamile mıyım diye kafaya takıyordum. Şimdi de acaba kalp atışı duyacak mıyım her şey normal mi? Bi 12. Hafta sonrasına gitsem keşke ilk aylar düşük riski vs zihnimde bunlar var. Hcg 3000 cıktı normal mi diye ona bakıyorum. Zihnim meşgul. Hiç düşünmeyeyim unutayım diyorum ama olmuyor.
Canım hepimiz aynıyız kese görüncekmiydi telaşı vardı kese göründü şimdi kalp atışı duyulacak mi düşüncesi bende bulantı kusma yok acaba normal mi diyorum bulantım neden yok diyorum düşün onu bile takıyorum 😂😂😂

Canimm hayirli olsun darisi bizim basimiza 🙏 karindan mi bakti yoksa vajinal mi bakti 🥰
Kuzum vajinal baktıramıyorum ya 😄 karından baktı çok minik dedi dün gelseydin göremezdik dedi o kadar küçük yani muhtemelen geç döllenmedir diye düşünüyorum ben inşallah siz de görürsünüz canım 😍

Se
Selam kızlar nasılsınız ben geldim 😇
Bu aralar hiç takip edemiyorum herkes iyidir inşallah

Biz 6+2 olduk, bulantılar fena durumda :KK43:
Kızımda da böyle olmuştum ama umarım ondaki kadar uzun sürmez.
Sürekli baş dönmesi ve halsizlik var.
Hatırlayanlar vardır 16 aylık kızım var ve emziriyorum, bu da zorluyor galiba.

Benim gibi hala ilk kontrole gitmeyenler var mı 🙈
Haftaya gitmeyi düşünüyorum ama henüz randevu almadım.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz 🌸 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz

Allah kolaylik versin canim bende dr hic gitmedim henuz.kendimiz idrarda pozitif gorunce gidip kan verdik ama tedirgin olmuyorda degilim🙄Acaba haftasonu gitsem gorunuyorsa keseye baksalar mi bilemedim..bugun 4+2..niyetim 5+4de gitmek bir ihtimal belki kalp atisini da duyariz diye...Ne diyelim hepimizi yavrularimizla sag salim bulusturup,yaşatsın Allah'm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Se

Allah kolaylik versin canim bende dr hic gitmedim henuz.kendimiz idrarda pozitif gorunce gidip kan verdik ama tedirgin olmuyorda degilim🙄Acaba haftasonu gitsem gorunuyorsa keseye baksalar mi bilemedim..bugun 4+2..niyetim 5+4de gitmek bir ihtimal belki kalp atisini da duyariz diye...Ne diyelim hepimizi yavrularimizla sag salim bulusturup,yaşatsın Allah'm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kuzum benim 5+2 dr çok minik dün gelseydin göremezdik dedi sen de biraz sabırlı ol canım 🙏

Kesinlikle vitamin takviyesi al canım sen de benim gibi emziriyorsun, ekstra dikkat etmemiz gerek.
Benim bulantılar çok fena son dört gündür mahvoldum :KK43:
Kızımla bile zor ilgileniyorum
Aynen bende zor ilgileniyorum oğlumla en iyisi vitamin ozmn sütünden çocuğa da geçer bari ona da bir fayda eder

Kızlar bulantılarınız başladımı ,
Ya benim diğerlerinde hiç olmamıştı. Bunda 2-3 gün bulantım oldu çok korktum valla ama devamı gelmedi şükür. Üşüttüm veya bir şey dokundu demek. İnşallah bunu da bulantısız atlatırım 😇

Kuzum vajinal baktıramıyorum ya 😄 karından baktı çok minik dedi dün gelseydin göremezdik dedi o kadar küçük yani muhtemelen geç döllenmedir diye düşünüyorum ben inşallah siz de görürsünüz canım 😍

Benim o zaman belki gozukmeyebilir 4+3 olacak persembe ama erken dollenmeydi belkide gorulur 🥰 insallah gozuksun de vajinalde bakilabilir 🙏

Back