• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya ben de imom kullandım multivitamin olarak bende kilo yapmadı yaklaşık 9 kilo aldım ben önceki hamileliğimde ama yediklerime de dikkat etmeye çalışıyordum fazla kilo almam yasaktı riskli gebelik olduğu için. İştahını mı açtı? Sen yine de vitamin al derim.
İştahımı da açtı ama ben yinede yememeye çalışıyordum 1 ayda 7 kilo aldığım oldu ve ilacı bıraktım kilomda durdu

bulantı koku hqssasiyeti uyku hali hiçbiri yok hiç olmadı. allah hayıra çıkatsın. inşallah çok şanslı olan kesimdenimdir.
Canım bende de aksine uyumama problemi çıktı sabah namazından sonra uyuyamıyorum hemen açıyorum gözlerimi,koku hassasiyeti yok ama mide bulantısı oluyor doktor bana herkeste aynı ilerlemiyor süreç dedi

Merhabalar kızlar bende araniza yeni katıldım hepiniz sağlıkla bebislerinizi kucaklariniza alırsınız insallah.
Benim sat:6 ağustostu. Bugün keseyi alttan gördük sukur 2 hafta sonra kalp atışı için dedi doktor. Birde sizinde ağrılarınız çok varmı benim ağrılarim oluyor.
Hoş geldin canım hayırlı olsun nasıl ağrılar?

Teşekkürler cnm kasıklarda agrım oluyor doktorum progestan verdi. 4 haftalik benim şuanda yerleşme ağrıları devam eder mi daha.

Teşekkürler cnm kasıklarda agrım oluyor doktorum progestan verdi. 4 haftalik benim şuanda yerleşme ağrıları devam eder mi daha.
Ben de 4 haftalığım ve benim de ağrım çok. Kandan progesteruma baktı gayet iyi olduğunu söyledi. Hatta bu miktarda bir progesteron vücudunda birçok şeye neden olur bağırsakların da ağrı yapıyordur dedi. Ama ben barsak ağrısı olmadığından eminim

Ben de 4 haftalığım ve benim de ağrım çok. Kandan progesteruma baktı gayet iyi olduğunu söyledi. Hatta bu miktarda bir progesteron vücudunda birçok şeye neden olur bağırsakların da ağrı yapıyordur dedi. Ama ben barsak ağrısı olmadığından eminim
Inşallah sıkıntısız atlatırız bence küçük olduğu için yerleşme ağrılarıdır diye düşünüyorum ben. Progestan hap içiyorum bende o agrımi aldı biraz.

Merhabalar hayirli olsun 😊 progestani kanda bakip mi verdi yoksa agriniz oldugu icin mi? Benim hic olcmedi progestanimi 🤔 bir de agrilar bence normal cunku adet zamanimiz gelmisti ama adet olamadik hamileyiz o yuzden de oluyodur bence 😊

Agrim var deyince verdi bugün de kan tahlillerim yapıldı sonucları yarın alicam ordada bakar progestan değerlerime heralde aynen dediğin gibi adet dönemimiz aslında

Nasılsın Kızlar gebelik ler nasıl gidiyor inşallah bir problem yoktur kimsede ben evde tulbent işi yapıyorum oyuzden size cok katılamıyorum ama hep takipteyim burayı bu arada birşey sorucam 5 haftaya girerken goguslerim sızlamayan baslamıstı gun gun heryere dahıldı suan da yok denecek kadar az normal mi bu durum sizce sanki git gide kayboluyor acı sızlanma

Ben bide doktora sormadım tahmini doğum t
Nasılsın Kızlar gebelik ler nasıl gidiyor inşallah bir problem yoktur kimsede ben evde tulbent işi yapıyorum oyuzden size cok katılamıyorum ama hep takipteyim burayı bu arada birşey sorucam 5 haftaya girerken goguslerim sızlamayan baslamıstı gun gun heryere dahıldı suan da yok denecek kadar az normal mi bu durum sizce sanki git gide kayboluyor acı sızlanma
Merhabalar cnm benimde göğüs ağrılarım çok şiddetliydi eskiye gore şuanda hafifliyor artık.

Normal canım sonuçta vücut çok büyük bir değişim içinde benim de belim ağrıyor kasıklarımda ara ara ağrı oluyor dr pek bilgi vermedi ama çevremdeki insanlar çok normal olduğunu söylediler

Agrim var deyince verdi bugün de kan tahlillerim yapıldı sonucları yarın alicam ordada bakar progestan değerlerime heralde aynen dediğin gibi adet dönemimiz aslında

Agrin baslayinca birazcik otur canim hemen geciyor mumkun oldugunca ayaklarini uzatip dinlen. Benim cok sukur bu hafta hic agrim yok nerdeyse ama bu progestani sorucam bende. Yerlesme kanamasi geldiginde bile gel bakalim demedi beta takibi yapti surekli bakalim persembe gunu gidicem 😊

Agrin baslayinca birazcik otur canim hemen geciyor mumkun oldugunca ayaklarini uzatip dinlen. Benim cok sukur bu hafta hic agrim yok nerdeyse ama bu progestani sorucam bende. Yerlesme kanamasi geldiginde bile gel bakalim demedi beta takibi yapti surekli bakalim persembe gunu gidicem 😊
Aynen cnm bende uzanıyorum dediğin gibi agrın felan yoksa progestan gerek gormemistir doktor bence benimde ağrılar im azalırsa içmem cunki ilaç beni uyutuyor hep baş dönmesi yapıyor

Canım bende de aksine uyumama problemi çıktı sabah namazından sonra uyuyamıyorum hemen açıyorum gözlerimi,koku hassasiyeti yok ama mide bulantısı oluyor doktor bana herkeste aynı ilerlemiyor süreç dedi
Canım bende de uyku sıfıra indi namazdan sonra uyku filan yok. Bugün hafif bulantım oldu kusma olmadı hiç daha belki bende şanslıyımdır ya da başlaması için erkendir bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ hayırlısı hepimizin hakkında sağlıklı süreç geçirelim insallah 🤲🏻

Back