- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
- #2.021
Yani bence normal 5+3,5+4 ya da 5+5 falansa eğerİlk kez yapıldı beta HCG ben evde öğrenmiştim Cumada keseyi gördük dün kan verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bence normal 5+3,5+4 ya da 5+5 falansa eğerİlk kez yapıldı beta HCG ben evde öğrenmiştim Cumada keseyi gördük dün kan verdim
5+4 bugünYani bence normal 5+3,5+4 ya da 5+5 falansa eğer
Canım keseyi görmüşsünüz bir sorun yok bence5+4 bugün
Normal normal5+4 bugün
Canım girdin mi randevuna? Nasıl geçti?Canım keseyi görmüşsünüz bir sorun yok bence
Girdim canım gördük keseyi çok şükürCanım girdin mi randevuna? Nasıl geçti?
Gözün aydın canımGirdim canım gördük keseyi çok şükürama çok çok minik sanırım geç döllenme olmuş dr dün gelseydin göremezdik dedi o kadar küçükmüş
![]()
Hayırlısı olsun canım sağlıkla ilerlesin hamileliklerimiz amin inşallahMeraba kızlar bende Allahın izniyle mayıs annesi olacağım:) hepiniz sağlıkla kucağımiza aliriz inşallah ❤
Amin kuzum insallah❤Hayırlısı olsun canım sağlıkla ilerlesin hamileliklerimiz amin inşallah![]()
Hadi gözün aydın canım hayırlı olsunGirdim canım gördük keseyi çok şükürama çok çok minik sanırım geç döllenme olmuş dr dün gelseydin göremezdik dedi o kadar küçükmüş
![]()
Kesinlikle vitamin takviyesi al canım sen de benim gibi emziriyorsun, ekstra dikkat etmemiz gerek.multiviramin ilk bebeğimde de kullandım aşırı derecede kilo aldırdı bana kiloyu umursamayıp yinede kullansam mı sizce
merhaba canım iyileşti mi kızın?Selam kızlar nasılsınız ben geldim
Bu aralar hiç takip edemiyorum herkes iyidir inşallah
Biz 6+2 olduk, bulantılar fena durumda
Kızımda da böyle olmuştum ama umarım ondaki kadar uzun sürmez.
Sürekli baş dönmesi ve halsizlik var.
Hatırlayanlar vardır 16 aylık kızım var ve emziriyorum, bu da zorluyor galiba.
Benim gibi hala ilk kontrole gitmeyenler var mı
Haftaya gitmeyi düşünüyorum ama henüz randevu almadım.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldinizsağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz
Geç döllenmedir canımKızlar merhaba üzgünüm. Beta 75 cıktı.4 artı 2 görünüyor.dr düşük dedi haftaya tekrar kan vericem tabi düşük olmassa![]()