2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben önceki gebeliklerimi 20 ve 40 ile öğrendim telaş etmedim açıkçası artışa bile bakmadım. Zaten her şey olacağına varıyor. Bunda da bir kere kan verdim hesap yaptım yarın kese görünecek her şey yolundaysa. Ama ben pazartesiye randevu aldım başka şehirde olduğum için.

Girdim canım gördük keseyi çok şükür ama çok çok minik sanırım geç döllenme olmuş dr dün gelseydin göremezdik dedi o kadar küçükmüş
Hadi gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah.

Selam kızlar nasılsınız ben geldim
Bu aralar hiç takip edemiyorum herkes iyidir inşallah

Biz 6+2 olduk, bulantılar fena durumda
Kızımda da böyle olmuştum ama umarım ondaki kadar uzun sürmez.
Sürekli baş dönmesi ve halsizlik var.
Hatırlayanlar vardır 16 aylık kızım var ve emziriyorum, bu da zorluyor galiba.

Benim gibi hala ilk kontrole gitmeyenler var mı
Haftaya gitmeyi düşünüyorum ama henüz randevu almadım.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz

multiviramin ilk bebeğimde de kullandım aşırı derecede kilo aldırdı bana kiloyu umursamayıp yinede kullansam mı sizce
Kesinlikle vitamin takviyesi al canım sen de benim gibi emziriyorsun, ekstra dikkat etmemiz gerek.
Benim bulantılar çok fena son dört gündür mahvoldum
Kızımla bile zor ilgileniyorum

Emziren anneler okuduğum kadarıyla bicogumuzda baş dönmesi oluyor benimde bebeğim henüz 15 aylık. Sizin bebeklerde sabah kadar emiyormu gece boyunca? Benim oğlum çok düşkün memeye inşallah kolay geçer bende az önce çıktım doktorun yanından folattro diye folikasit yazdı kullan dedi. İçinde D3 ve B12 iyot filanda varmış. Multivitamin kullanmak istiyorum emziriyorum dedim henüz erken acele etme bunu kullan şimdilik ilerleyen zamanlarda onada başlarız dedi. Burda bı arkadaş bana 1-2 marka önerdi olmadı kendim alıp kullanırım. Sütüm azaldı sanki

merhaba canım iyileşti mi kızın?
benim randevum pazartesi. hala erken gibi gelitor kalp atısını göremeyebilirim. senin beta kactı ve ne zmaqn ölçtıurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…