- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #53.121
Yok yok ıkınma falan değil genel ruh hali benimkinin 'ıhhhh'. Ihh ne annecim ıhh ne diyorum cevap gene ıhhBen o ihhh sesini heralde bizim kiz kaka yapamiyor ya o yuzden boyle ihh sesleri cikarip ikiniyor diye dusunuyordumsonra baktim kaka yapinca 5 dk sonra yine ayni sesler bu ikiniyo olamaz dedim. Surekli bizde de ihh gibi ikinma sesleri var annen seni dogururken bu kadar ikinmadi diyorum bazen, o kadar ikinma gibi sesler cikariyor
Yok yok ıkınma falan değil genel ruh hali benimkinin 'ıhhhh'. Ihh ne annecim ıhh ne diyorum cevap gene ıhhbitmiyor ki
Bizimde aynen böyleydi ben hep atak falan dediö. 2 dişi çıktı dindi biraz daha kaliteli uykusu oyun vakti baya zordu o zamanAynı bizden bahsetmişsindiş mi çıkaracak acaba diyorum hep bi mızmız uykuya da zor dalıyor
Bizimde aynen böyleydi ben hep atak falan dediö. 2 dişi çıktı dindi biraz daha kaliteli uykusu oyun vakti baya zordu o zaman
Bizimki de nezle oldu ondan sonra patlak verdi alerjiAlerjiler uykular egzamalar herkeste var bişiler. Bayadır yazamadım ben de . Yazayım dedim. Bizde de 4. Ay baya zordu. Sünnet ayrı atak ayrı, birden bire egzama döktü bi iki doktor gezdik sonra bi cildiyeci bi karışım verdi kortizonsuz şak diye geçirdi. Yavrum kaşınmaktan kaç kere uyanıyordu. Derken pazar günü kakada pembemsi bi leke geldi kandı sanırım. Takipteyim bir daha gelirse yine alerji doktoru. Şuanlık yediklerimi kesmediler ama bir daha gelirse yol ona gidiyo. Kakadan kan gelenler ne sıklıkla geldi acaba? Tüm testlerimizde negatif çıktı. Bu arada iki dişimiz patladıhepsi aynı zamanda olunca düzen falan kalmadı. Daha yeni yeni sakinleyebildik. Yinede 5.ay kontrolüne alerji doktorundan ramdevu aldım. Çünkü rota olup olmayacak mı bilemiyorum. Rotadan 3 5gün sonrada vücudı egzama döktü bakalım ne diyecekler. Her gün yeni bir şey öğreniyo insan. :)
Biz açmadık daha. Hala şortla gezecek kadar sıcak ev bebek için değil de kendim için söylüyorum.Ama bu gece ilk kez soğk geldi bana. Bebeğim üstünü örtmemi istemiyor hiç. Müslinden penye battaniyeye geçtik ama açıyor hrmen üstünü.İzmirde oturan arkadaşlar kombi açmaya başladınız mı? Geceleri serin oluyor ama oğlanın yanaklar soğuk ensesi terli oluyor
Gündüz hava güzel de gece sabaha karşı serin oluyor bayağa ondan tereddütde kaldım. Ben de gece sürekli üstünü örtüyorum (penye battaniye ile) , uyku tulumu var aslında ama onunla gece terler gibi geliyor. Diyorum ya zaten bi enteresan yanaklar buz gibi oluyor ense terliBiz açmadık daha. Hala şortla gezecek kadar sıcak ev bebek için değil de kendim için söylüyorum.Ama bu gece ilk kez soğk geldi bana. Bebeğim üstünü örtmemi istemiyor hiç. Müslinden penye battaniyeye geçtik ama açıyor hrmen üstünü.
Maşallah ne kadarlık Ken çıktı dişi erken ci miBizimde aynen böyleydi ben hep atak falan dediö. 2 dişi çıktı dindi biraz daha kaliteli uykusu oyun vakti baya zordu o zaman
Lütfen sakin ol .zamanla hepsi gececekCamdan atlixam. Yeter tükendim kendimi boğucam. Gençliğim gitti bitti ya
Ben de aynı durumdayımCamdan atlixam. Yeter tükendim kendimi boğucam. Gençliğim gitti bitti ya
Ben yaptırmayacaktım ama zaten doktorum da yapmadı. Çünkü o da aşıya bağlıyor yaşadığım şeyleri. Alerji durumunda rota aşısı tavsiye edilmiyormuş zaten. Şimdilik kaldı, belli ek gıda döneminden sonra yapabilir. daha zamanı var diye biliyorum.Kizlar bir ara konusulmustu rota asisinin ikinci dozunu yaptirmak istemeyenler vardibibalprensesi seni hatirliyorum.baska arkadaslar da vardi sanirim ne yaptiniz ya da yapacaksiniz ikinci dozu yaptirdiniz mi?
Bir de ben . Bizimde rotadan sonra egzamalar azdı. 5. Ay için ramdevuyu alerji doktorundan aldım . Yaptır derse yaptıracağım yaptırma derse yaptır imayacağım bakalım haftaya gidicezBen yaptırmayacaktım ama zaten doktorum da yapmadı. Çünkü o da aşıya bağlıyor yaşadığım şeyleri. Alerji durumunda rota aşısı tavsiye edilmiyormuş zaten. Şimdilik kaldı, belli ek gıda döneminden sonra yapabilir. daha zamanı var diye biliyorum.
Evet yaa baba tarafına çekmiş hem de ikisi birden çıktı . Bana hep diş diş dediler yok daha var diyip durdum . Keşke biraz daha geç çıksaydıMaşallah ne kadarlık Ken çıktı dişi erken ci mi
İstanbuldayım canım ben. Bizim o alerji damlaları da geçirmedi . Sağolsun o krem baya baya geçirdi bi iki iz kaldı o da geçicek gibiBizimki de nezle oldu ondan sonra patlak verdi alerjiher yeri kırmızı kırmızı leke oluyordu sönüyor tam geçti diyorum sonra tekrar çıkıyordu bi de boğulacak gibi öksürük krizi. Çocuk doktoru alerji şurubu verdi şimdilik o geçirdi ama sonra ne olacak bilmiyorum. Hangi şehirdeyin canım sen?
Ben o tartışmayı görmedim ama biz bu hafta rotavirus ikinci dozu olucaz. Neden ikincisi yaptırmak istenmiyor merak ettimKizlar bir ara konusulmustu rota asisinin ikinci dozunu yaptirmak istemeyenler vardibibalprensesi seni hatirliyorum.baska arkadaslar da vardi sanirim ne yaptiniz ya da yapacaksiniz ikinci dozu yaptirdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?