• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
17 gunde 300 gram bence cok iyi degil mi, bu ay 400 600 gram almasi gerekiyor zaten 🥰 yine doktorunuza sorun tabii belki rotadandir belki baska bir sey etken olmustur
Öyle mi çok teşekkür ederim önceki hafta 200 gr yakın alınca bende ona bağladim bi de sütü az içiyor.sağarak veriyorum meme almiyor artik Reflüde var o yapabilir belki dediğin gibi

Ek gida dün biraz havuç vermiştim bugun kakasında çikti sonrada kırmızılıklar vardi bundan kaynaklı olabilir mi artık vermiycem bişey

Kızlar ya benim kızım 1 ayda 400 gr almış. Alt sınırda almış dedi doktor. Boyu 3cm uzamış ama kilo alamıyor. Sütümünde az olduğunu hissediyorum diyince Şimdilik mama vermedi doktor. Diğer ay zaten ek gıdaya geçeriz dedi sütünü artırıcı şeyler yap bol su iç . Süt arttıran takviyeler kullanabilirsin dedi. Moralim bozuldu kuzumu doyuramadım mı acaba diye😔
Benimki bu ay 300 gram almış. Doktor toplam kilosu iyi diye hiç takılmadı, gelişimi gayet iyi dedi. Zaten bu ay en az 250 gram almaları yeterli diye biliyorum ben

Canım şampuanını mustela stelatopia kullanıyoruz, herşeyini kremini günde dört kez sürüyorum da diniyor biraz. Sanırım alerjisi yok. Diyeti açtım bi sorun yok çünkü. Rotaya bağlıyorum artık kupkuru bacakları ağız kenarlarını eklemleri

Sanirim bizede doktor onu onericek, bizde mustelanin yenidogan setini kullaniyoruz. Biz de bacaklarinda var canim sadece yuzunde filan hic bir sey yok. Yarin doktora fotograf aticam erken gelin derse erken gideriz bir kac gun bugun banyo yaptirmadim bakalim degisen bir sey olcak mi

Öyle mi çok teşekkür ederim önceki hafta 200 gr yakın alınca bende ona bağladim bi de sütü az içiyor.sağarak veriyorum meme almiyor artik Reflüde var o yapabilir belki dediğin gibi

Evet evet gecen ay kontrolde bizimki de 700 ya da 800 almisti doktor cok fazla bile almis sadece anne sutuyle demisti. Artik ayda 500 ortalama yeterli dedi

Benimki de keske biberon alsa, bir iki saat olsun anneme filan birakabilirdim. Tamamen yapisik sekildeyiz 😔

Sanirim bizede doktor onu onericek, bizde mustelanin yenidogan setini kullaniyoruz. Biz de bacaklarinda var canim sadece yuzunde filan hic bir sey yok. Yarin doktora fotograf aticam erken gelin derse erken gideriz bir kac gun bugun banyo yaptirmadim bakalim degisen bir sey olcak mi
Bizim 2 ay olacak işte hala geçmedi. Bu hafta doktora gidicrz bende sorucam yine.

Kızlar ya benim kızım 1 ayda 400 gr almış. Alt sınırda almış dedi doktor. Boyu 3cm uzamış ama kilo alamıyor. Sütümünde az olduğunu hissediyorum diyince Şimdilik mama vermedi doktor. Diğer ay zaten ek gıdaya geçeriz dedi sütünü artırıcı şeyler yap bol su iç . Süt arttıran takviyeler kullanabilirsin dedi. Moralim bozuldu kuzumu doyuramadım mı acaba diye😔
Boyu uzuyorsa yeterli büyüme gösteriyor demektir hiç üzülmeyin ayrıca bu aylarda alınacak kilo o kadar zaten. Benim kızın da boyu yok 😞her geçen ay persantilde geriye gidiyor tamam ben de kısa boyluyum ama bu aylarda bile uzamaması insanı üzüyor işte

Kaşık maması kullanan biri vardı nasıl kullanmaya başladın ne kadar veriyorsun günde bebeğine? Kimdi hatırlayamadım.

Evet evet gecen ay kontrolde bizimki de 700 ya da 800 almisti doktor cok fazla bile almis sadece anne sutuyle demisti. Artik ayda 500 ortalama yeterli dedi

Benimki de keske biberon alsa, bir iki saat olsun anneme filan birakabilirdim. Tamamen yapisik sekildeyiz 😔
Sonradan alişiyorlar hiç öyle deme beniyle olmasi için uğraştim ama hiç öyle memeye düşkün olmadi bi ara düştü sonra bi anda kesildi

Ocean Demir ilacı kullananlar var mi acaba bizim sürekli öğürtüp kıstırıyor kendisini çok kötü kustu yine.
Aç diye vereyim dedim Bu ilacı verdikçe midesi kalkiyor.

Microfer mi? Kızımda onu kullandım ben çok severdi ama bazı bebekler farklı tadlara açık değil 😬
Aynen valla çok kötü fişkirarak kustu öncesinde :( Gece çoraplarini çikarmiştim Elide ağzindaydı fazla mı geldi neden olduysa. Dedim şimdi içer aç inanılmaz öğürdü yine siz ne kullanıyosunz ne alsamki

7100 gram olmuş. Doktor zaten 1 yaşta 9 kilo olmasını bekliyoruz o yüzden şuanki kg gayet iyi dedi. Valla kızımda bi kilo alamama yüzünden çok çektim hep sınırda alırdı o yüzen çok takmıyorum artık bu ay az mı aldı çok mu aldı diye
Aynen ben çok çektim takilmiycam diyorum yine meme reddi oldu az içiyor diye sağip verdim. Şimdide takilmadan edemiyorum çünkü az içiyor sütünüde

7100 gram olmuş. Doktor zaten 1 yaşta 9 kilo olmasını bekliyoruz o yüzden şuanki kg gayet iyi dedi. Valla kızımda bi kilo alamama yüzünden çok çektim hep sınırda alırdı o yüzen çok takmıyorum artık bu ay az mı aldı çok mu aldı diye
Bende çok çektim bari bunda çekmesem diyorum.6,6kg civarı bizimki veson 2 aydır kilo alımı azaldı

Ocean Demir ilacı kullananlar var mi acaba bizim sürekli öğürtüp kıstırıyor kendisini çok kötü kustu yine.
Aç diye vereyim dedim Bu ilacı verdikçe midesi kalkiyor.
Bizim kız çok seviyor bende aynısını kullanıyorum d vitamini de aynı marka ikisininde içerken sorun yaşamadık

Kızlar sütüm inanılmaz azaldı bebek sürekli ağlıyordu daha önceden bestlak Damla kullanıyordum gayet memnundum oda bitti gecede eczane kapalıydı
İnternet market uygulamasından bir umut humana çayı aldım inanılmaz faydasını gordum içip uyudum gece sütüm maşallah taşıyordu
Aldıgın mavi kapaklı
Tabi içmeyince yıne azalıyor sütüm mecbur düzenli içiyorum süt olsun yeterki😰

Back
X