2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler 😍😍
Rahmin üstünde hafifte olsa bi şişlik olan varmı aramızda ☺ bende hafifte olsa bi kabarıklık var da

Bende öyle bir durum yok canim. Senin ikizdi galiba.2 kat büyüyordur. Masallah

Ben de doktora gitmeyi düşünmüyorum kalp atışı duyulacak zamana kadar üzüntüden başka bir işe yaramiyor. Nisan ayında düşük yaşadım gittiğim ilk gün özelde doktor bu dış gebelik ya da sağlıksız gebelik olabilir dedi üzüntüden öldüm kaç hafta, keseyi gördü bu kese değil kist heralde dedi başka doktor devlette bu kese kesin dedi hiç olmazsa kürtaja ve iğneye gerek kalmadi. çok talihsizlikler yaşadım 2. gebeligimde sonunda da düştü zaten. İnşallah güzel olacak bu sefer doğru diyorsunuz hiç kötüyü cagirmamali :KK36: :KK200:
Kesinlikle olumluyu çağıralım kötü şeyler yaşamışsınız inşallah bu sefer her şey güzel olur Rabbım hepimize sağlıklı hayırlı gebelik ve doğum nasip etsin 🥰

Merhaba benim adetime 4 5 gün kala idrar testimde 6 7 saat sonra silik çizgi çıkmıştı bence kesinlikle atma geceye kadar beklet bi bakalım
Merhaba sabah 10 buçuk gibi test yaptım hiçbir çizgi yoktu 3 saat sonra bir çizgi belirmiş pembe değil ama kurumuş tabiki doktorum geç donlkenme olabilir demişti son adet tarihi 16 Haziran sizinde benzer olmuş olabiliyormu acaba merak ettim birde sizinki pembe gibimiydi yani rengi nasıldı

Selam uzun zamandır belirtileri takip ediyordum forumdan sonunda bende yazıyorum 😍 evleneli tam bugün 1 yıl oldu hiç korunmadan denedik olmadı bu ay doktora gidecektik ki umudum yokken birkaçgün önce hediye oldu🤩 hamileyim 5 haftalık 7. Gün gecikmede iki çizgi çıktı kan testim de 473 çıktı henüz kese oluşmadı ama rahim duvarı kalınlaştı dedi doktor folik asit verdi haftaya kese için kontrole gidicem şimdilik 13 martta gelecek gözüküyor idrar testim de ekte
Gözünüz aydın .💗 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi 😊

Merhaba güzel anneler 😍😍
Rahmin üstünde hafifte olsa bi şişlik olan varmı aramızda ☺ bende hafifte olsa bi kabarıklık var da
Maalesef ben tombik olduğum için anlayamıyorum zaten o şişlik hep var bende 😂 zayıf ve hiç göbeği olmayanlar bu haftalarda farkedebilirler sanırım .ama internette paylaşımlarda 7. Haftadan sonra çıkmaya başladığını gördüm 💗 sağlıkla devam etsin inşallah gebeliklerimiz sağlıkla kucağımıza alalım minnoşlarımızı 🥰🥰🐣🐣

Merhaba sabah 10 buçuk gibi test yaptım hiçbir çizgi yoktu 3 saat sonra bir çizgi belirmiş pembe değil ama kurumuş tabiki doktorum geç donlkenme olabilir demişti son adet tarihi 16 Haziran sizinde benzer olmuş olabiliyormu acaba merak ettim birde sizinki pembe gibimiydi yani rengi nasıldı
Ben bata 6 gün kala öğrendim ama çok silik çizgi ydi ilk 10 dkka içinde çıkmıştı ve rengi çok uçuk pembe ydi. 10 dkka dan sonrası geçersiz der testler. Eğer hamilelikten şüpheleniyorsanjz yarın erken gebelik testi yapın ilk idrarla veya kan testi yaptırın.

Merhaba benim adetime 4 5 gün kala idrar testimde 6 7 saat sonra silik çizgi çıkmıştı bence kesinlikle atma geceye kadar beklet bi bakalım
idrar testinde 6 7 saat sonra silik çizgi çıkmıştı demişsiniz benimde 3 saat sonra dosyadaki gibi çıktı ben pek burayı bilmiyorum doğrumu yazıyorum kusura bakmayin

Eklentiler

• IMG_20200712_160742790.jpg
    IMG_20200712_160742790.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba evet benim de saatler sonra çıktı ikinci çizgi öncesinde yaptığımda silik çizgi bile görünmüyodu silik de olsa ikinci çizgiyi goruyosaniz gebelik var demektir 10dkdan sonra geçersiz deniyo ama tecrübem şunu söylüyor gebelik yoksa asla ikinci çizgi oluşmuyo isterse günler geçsin. Ayrıca ikinci çizgi bazı yapışımda pembe çıkıyordu bazısında gri gibi
idrar testinde 6 7 saat sonra silik çizgi çıkmıştı demişsiniz benimde 3 saat sonra dosyadaki gibi çıktı ben pek burayı bilmiyorum doğrumu yazıyorum kusura bakmayin
Aynı bu fotoğraftaki gibi çıkmıştı benim de

Ah kıyamam canım ya iyi ol artık 😔 benim bulantım oluyo ama birşeyler yiyince geçiyo sırf bu sebepten kilo alıcam 🙄
Ben kilo vermeye başladım bile. O kadar açımki ama Yesemde durmuyor Umarım bu durum uzun sürmez 😔

İnşallah canım enfeksiyon biterse düzelirsin muhtemelen doktor çağırdı mı bi daha
İnşallah geçer hemen kuzum. Yok zaten haftaya kalp atışı için gideceğiz ya. O zamana ilaç etkisini gösterir inşallah

X