2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar canım benim de adete 3 gün kala yani bugün beta 16 çıktı düşük diye biraz endişeliyim ama sizin 6 çıkmış kaç gün sonra tekrar yaptırdığıniz da o kadar yüksekti.
Merhaba canım ben memleketten dönmeden annemlere de soyliyim hem de babalar günü sürprizi yapiyim diye adetten 2-3gun önce yaptırmıştım 6cikti perşembe günüydü. Adet günümde idrar testi yaptım çizgi belirginlesti. Diğer perşembe yine kan testi yaptırdım 1200 çıktı. Yani tam bir haftada o değere yükseldi

Merhaba, ben sabah akşam kullanıyorum. Uyguladıktan sonra 5 dk kadar yatıp sonra kalkıyorum ve en az 15 dk yürüyorum. Bana bu şekilde söylenmişti 🤗
Bana sadece sabah uygulamami soyledi ama calistigim icin cok sikinti oluyo sabah uyguluyorum 5 dk falan uzaniyorum ama sonrasinda yuruyus yapamiyorum. Ve nedendir bilmiyoum sabah tuvalete girsemde o seyi uyguladiktan sonra yine tuvalet ihtiyacim doguyo mecbren giriyrum oda akip gidiyo mudur etkisi geciyo mudur merak ediyorum

Günaydın gece 3-4 kere tuvalete kalkıyorum sabahta 7 de uyanıyorum hamilelik neden bana uykusuzluk yapıyor acaba geceleri 🧐

Günaydın gece 3-4 kere tuvalete kalkıyorum sabahta 7 de uyanıyorum hamilelik neden bana uykusuzluk yapıyor acaba geceleri 🧐
Geceleri bende uyuyamıyorum 4 5 gündür gece 2 3 gibi yatıp sabah 6.30 da fal taşı gibi açılıyor gözlerim normal herhalde🤔

Normal çıkmış gibi 1. Gün 80 olmuş olsa 2. Gün 160 olur 140 olması da gayet normal gibi görünüyor bence
Dimi artmış ama sınırda artmış görünüyor çok dua ediyorum ya ilk bebeğim çok bekledim dua ediyorum bana tutunun diye nazara gelmesin diye ayetel kürsi okuyorum hergün ağladım acaba normal değil mi diye

Dimi artmış ama sınırda artmış görünüyor çok dua ediyorum ya ilk bebeğim çok bekledim dua ediyorum bana tutunun diye nazara gelmesin diye ayetel kürsi okuyorum hergün ağladım acaba normal değil mi diye

takma bu kadar kafana ben hiç takip etmedim iki hamileliğimdede betayı. Bu dünyada nefesi varsa en yaparsak yapalım doğacak eğer yoksa kendimizi de parçalasak olmayacak.Ama yer gök dua sen bol bol dua et. Ben hergün karnımı tutarak nas felak Ayet-el Kürsi oluyorum. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin diyorum. İnşallah hepinizinki sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar kucağımıza gelirler

Benim görümcem de 8 +2 ye kadar ne bebek ne kalp atışı ikiside yoktu ve kürtaj masasında uzman doktor son defa bakalım demiş masada bebeğinide gördüler kalp atışını da hiç korkma bence o bebek doğacak bunu daima kendine söyle biz anneyiz biz güçlüyüz sakın endişe stres yapma 🤗🤗
Güzel dileklerin için tes ederim ,rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş ,,

Bana sadece sabah uygulamami soyledi ama calistigim icin cok sikinti oluyo sabah uyguluyorum 5 dk falan uzaniyorum ama sonrasinda yuruyus yapamiyorum. Ve nedendir bilmiyoum sabah tuvalete girsemde o seyi uyguladiktan sonra yine tuvalet ihtiyacim doguyo mecbren giriyrum oda akip gidiyo mudur etkisi geciyo mudur merak ediyorum
Acaba doktorunla görüşüp akşam uygulamayı istesen kabul eder mi ki? İlacı uyguladıktan sonra hemen lavaboya girmek etkisini azaltır mı bilemiyorum fakat dediğin gibi akıp gidiyor bende girmiştim bir defa. Öyle olunca daha ilacı uyguladıktan sonra girmiyorum ben

Geceleri bende uyuyamıyorum 4 5 gündür gece 2 3 gibi yatıp sabah 6.30 da fal taşı gibi açılıyor gözlerim normal herhalde🤔
Ben de aynı durumdayım. Gece en az 3 kere tuvalet için kalkıyorum sabah 6'da da uyanıyorum 🤷‍♀️

takma bu kadar kafana ben hiç takip etmedim iki hamileliğimdede betayı. Bu dünyada nefesi varsa en yaparsak yapalım doğacak eğer yoksa kendimizi de parçalasak olmayacak.Ama yer gök dua sen bol bol dua et. Ben hergün karnımı tutarak nas felak Ayet-el Kürsi oluyorum. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin diyorum. İnşallah hepinizinki sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar kucağımıza gelirler
Çok haklısın stres yapınca karnıma ağrı girdi napıyorum dedim takmicam bakalım zaten doktor randevusuna az kaldı hamilelik boyunca hep kendime aynı şeyi diyorum doğacaksa zaten doğar nasip değilse Rabbimin bir bildiği vardır diye teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın daha çok ve bende okuyorum aynı şekilde sanırım gitti yere kadar okumaya devam edicem🤲🤗

Ya hepiniz çok tatlı insanlarsınız teşekkür ederim hepinize 🤗🤗🤗

X