- 19 Mayıs 2019
- 83
- 74
- 37
Haklısın ya insan niye düşük bu değer niye kese yok niye kalp atışı yok diye strese gidiyor bebeğe de zarar stres salmak lazım ben daha hiç gitmedim vitamin almak için gidicem ilk kontrol sonra zaten memlekete gidicem gelince görürüz bebişin zatenNekadar geç giderseniz okadar iyi doktora,folik asit kullanmaya başlayın zaten sağlık ocagindaki ebe reçete edicek size,çünkü göremediği zaman rahimde tekrar cagiricak ,osure zarfında yine tedirgin olucaksiniz ,hem keseyi hem kalp atışını görmek için adet olmayı beklediğiniz gunden iki hafta sonra gidin ,psikolojimizi bozmaya hiç gerek yok hatunlar,,
Çok güzel yükselmiş çok sukur. Ben adete 3 gün kala kan verdim 16 ciktida düşük mü diye endişe ettim daha önce bir düşüğüm var beta iyi yukselmemisti düştü. O yüzden merak ettim sizinkini. Bu arada eğer devam ederse gebeliğim 2021 Mart annesi olacagim ben de hem de oğlum 23.03.2015 doğumlu şu anki hamileliğimde de doğumu 23.03.2021 gösteriyorMerhaba canım ben memleketten dönmeden annemlere de soyliyim hem de babalar günü sürprizi yapiyim diye adetten 2-3gun önce yaptırmıştım 6cikti perşembe günüydü. Adet günümde idrar testi yaptım çizgi belirginlesti. Diğer perşembe yine kan testi yaptırdım 1200 çıktı. Yani tam bir haftada o değere yükseldi
Bende adete 5 gün kala öğrenmiştim hoşgeldinHerkese merhaba, ocaktan beri bebek istiyoruz, hatta son 3 ay ovulasyon testi ile takip bile ettim, olmadi. Geçen ay tüm tetkikleri yaptık, hsg hormon ultrason şükür bende bir şey çıkmadı. Ancak eşimin sperm testi çok iyi gelmedi, ileri hız 0, yavaş ileri 27, morfoloji 2. Bunun üzerine dr umuz sperm DNA testi istedi, şükür o normal geldi. Dr deneyin 1 yıl, bu şekilde gebe kalınır dedi. Tabi ben sperm kalitesi artsın diye keçiboynuzu ozu, havuc, incir , isirgan otu cayi, propolis, gibi ürünler aldim eşim için.
Bunun üzerine bu ay denedik, adete 4 gün kala perşembe gunu test yaptım çok silik bi t çizgisi cikti. Ihtimal vermedim çünkü bi kaç ay öncede silik çıkıp adet olmuştum. Neyse akşamına kan verdim 13.66 cikti, mucize gibiydibugün tekrar test yaptım daha da koyulmuş t cizgisi❤
Bu arada tek belirtim, sağ kasik ağrısı ara ara, beyaz akıntı.Yarin tekrar kan vericem, per ya da cuma da kadın doğuma gidicem, bakalım inşallah sağlıkla ilerler her sey
İnşallah canım ,Haklısın ya insan niye düşük bu değer niye kese yok niye kalp atışı yok diye strese gidiyor bebeğe de zarar stres salmak lazım ben daha hiç gitmedim vitamin almak için gidicem ilk kontrol sonra zaten memlekete gidicem gelince görürüz bebişin zaten
Hamilesin rabbim kucaginida almayı nasip etsinHerkese merhaba, ocaktan beri bebek istiyoruz, hatta son 3 ay ovulasyon testi ile takip bile ettim, olmadi. Geçen ay tüm tetkikleri yaptık, hsg hormon ultrason şükür bende bir şey çıkmadı. Ancak eşimin sperm testi çok iyi gelmedi, ileri hız 0, yavaş ileri 27, morfoloji 2. Bunun üzerine dr umuz sperm DNA testi istedi, şükür o normal geldi. Dr deneyin 1 yıl, bu şekilde gebe kalınır dedi. Tabi ben sperm kalitesi artsın diye keçiboynuzu ozu, havuc, incir , isirgan otu cayi, propolis, gibi ürünler aldim eşim için.
Bunun üzerine bu ay denedik, adete 4 gün kala perşembe gunu test yaptım çok silik bi t çizgisi cikti. Ihtimal vermedim çünkü bi kaç ay öncede silik çıkıp adet olmuştum. Neyse akşamına kan verdim 13.66 cikti, mucize gibiydibugün tekrar test yaptım daha da koyulmuş t cizgisi❤
Bu arada tek belirtim, sağ kasik ağrısı ara ara, beyaz akıntı.Yarin tekrar kan vericem, per ya da cuma da kadın doğuma gidicem, bakalım inşallah sağlıkla ilerler her sey
Inşallah canimmBende adete 5 gün kala öğrenmiştim hoşgeldinsağlıkla ilerlesin inşallah
Amin kuzumm insallahİnşallah canım ,
Hamilesin rabbim kucaginida almayı nasip etsin
eklerim canımMerhabaaa bende allah nasip ederse mart annesi olucam 12 mart benide ekler misiniz listeyeee :)
yok kuzum p ile başlıyorCnm sana bulantı ilaci Z ile baslayandan mi verdi? Genelde onu veriyorlarmıs
Eklerim canım
Kızlar ilk değerin 2 gün önce 44.36 çıkmıştı şimdi 141.78 çıkmış az mı artırmış sizce
Bende öyleyim ya hiç uyuyamıyorum uykusuzluktan bugün başıma ağrı çıktı zaten hamileliğin ileriki donemlerinde uyuyamicaz çocuk olunca uyuyamicaz şimdi ne kdr uyursak kârBen de aynı durumdayım. Gece en az 3 kere tuvalet için kalkıyorum sabah 6'da da uyanıyorum
Ay ne güzel iki mart annesi olacaksınız hem de aynı tarih inşallah sağlıkla ilerler gebeliğinizÇok güzel yükselmiş çok sukur. Ben adete 3 gün kala kan verdim 16 ciktida düşük mü diye endişe ettim daha önce bir düşüğüm var beta iyi yukselmemisti düştü. O yüzden merak ettim sizinkini. Bu arada eğer devam ederse gebeliğim 2021 Mart annesi olacagim ben de hem de oğlum 23.03.2015 doğumlu şu anki hamileliğimde de doğumu 23.03.2021 gösteriyor
Hmm koç burçlari fena cidden benim oğlumda öyle sağlıkla devam ederse 23 marttan önce doğar muhtemelen sezeryan olacağı için ama takvim 23 martı gösteriyor. Henüz sadece 1 beta hcg yaptirdigim için cesaret edemiyorum takvim acmayaAy ne güzel iki mart annesi olacaksınız hem de aynı tarih inşallah sağlıkla ilerler gebeliğinizbenim de kızım 24 mart 2016 dogumlu koç burcu fenaa şimdiki balık olacak muhtemelen Rabbim nasip ederse
Sali gunu kontrole gidicem gittigimde sorcamAcaba doktorunla görüşüp akşam uygulamayı istesen kabul eder mi ki? İlacı uyguladıktan sonra hemen lavaboya girmek etkisini azaltır mı bilemiyorum fakat dediğin gibi akıp gidiyor bende girmiştim bir defa. Öyle olunca daha ilacı uyguladıktan sonra girmiyorum ben
Anladım kötüye odaklamayin kendinizi beyin gücü vücudu da etkiliyo olumluya odaklanın ben kızıma hamileyken keseyi göremedi doktor dış gebelik olabilir dedi korkuttu ben hep olumlu düşündüm gitmedim de doktora tatilimizi yaptık rahatça sonra gittik kalp atışını duyduk hamdolsun. Rabbim yazmış yazıyı zaten düşünsek de değişmeyecek düşünmesek de her şeyde vardır bir hayır çok yıpratmamak lazım kendimiziHmm koç burçlari fena cidden benim oğlumda öyle sağlıkla devam ederse 23 marttan önce doğar muhtemelen sezeryan olacağı için ama takvim 23 martı gösteriyor. Henüz sadece 1 beta hcg yaptirdigim için cesaret edemiyorum takvim acmaya
Ben de doktora gitmeyi düşünmüyorum kalp atışı duyulacak zamana kadar üzüntüden başka bir işe yaramiyor. Nisan ayında düşük yaşadım gittiğim ilk gün özelde doktor bu dış gebelik ya da sağlıksız gebelik olabilir dedi üzüntüden öldüm kaç hafta, keseyi gördü bu kese değil kist heralde dedi başka doktor devlette bu kese kesin dedi hiç olmazsa kürtaja ve iğneye gerek kalmadi. çok talihsizlikler yaşadım 2. gebeligimde sonunda da düştü zaten. İnşallah güzel olacak bu sefer doğru diyorsunuz hiç kötüyü cagirmamaliAnladım kötüye odaklamayin kendinizi beyin gücü vücudu da etkiliyo olumluya odaklanın ben kızıma hamileyken keseyi göremedi doktor dış gebelik olabilir dedi korkuttu ben hep olumlu düşündüm gitmedim de doktora tatilimizi yaptık rahatça sonra gittik kalp atışını duyduk hamdolsun. Rabbim yazmış yazıyı zaten düşünsek de değişmeyecek düşünmesek de her şeyde vardır bir hayır çok yıpratmamak lazım kendimizi
Selam uzun zamandır belirtileri takip ediyordum forumdan sonunda bende yazıyorumevleneli tam bugün 1 yıl oldu hiç korunmadan denedik olmadı bu ay doktora gidecektik ki umudum yokken birkaçgün önce hediye oldu hamileyim 5 haftalık 7. Gün gecikmede iki çizgi çıktı kan testim de 473 çıktı henüz kese oluşmadı ama rahim duvarı kalınlaştı dedi doktor folik asit verdi haftaya kese için kontrole gidicem şimdilik 13 martta gelecek gözüküyor idrar testim de ekte