2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Birde sormak istediğim bisey var. Doktir bana progesteronum 11.39 cikti diye crinone diye jel verdi kullanan varmi acaba sabah kullan dedi ama yaptiktan sonra yatcam mi yatmicam mi bisy soylemedi. Nasil yapiyorsunuz acaba

Selamlar herkese, ben de inşaallah mart annesi olacağım. biraz süpriz oldu 6 haftalıkken mide bulantısıyla anladım 😬 bu hafta doktora gittim kese bebek kalp atışı hepsini toptan görmüş oldum😊 5 yaşında da bir oğlum var onda hiç bulantım olmamıştı bu fena. Rüyamda bir yemek görüp uyanıyorum o gün sadece onu yiyebiliyorum😂
herkese sağlıklı güzel bir hamilelik diliyorum

Selamlar herkese, ben de inşaallah mart annesi olacağım. biraz süpriz oldu 6 haftalıkken mide bulantısıyla anladım 😬 bu hafta doktora gittim kese bebek kalp atışı hepsini toptan görmüş oldum😊 5 yaşında da bir oğlum var onda hiç bulantım olmamıştı bu fena. Rüyamda bir yemek görüp uyanıyorum o gün sadece onu yiyebiliyorum😂
herkese sağlıklı güzel bir hamilelik diliyorum
Hayırlı olsun sağ sağlim kucağına alırsın inşallah 🤗 🤲

Kizlar ben ek olarak omega 3 ve 500mg c vitamini kullanıyorum dr um kullanmaya devam edebilirsin dedi haberiniz olsun. Virüs döneminde korunmak icin baslamistim. Bazı dr lar söylemiyor ama d vitamini de cok önemli onu da ihmal etmeyin kan tahlilinde ☺️

Hayırlı olsun sağ sağlim kucağına alırsın inşallah 🤗 🤲

sağol 😊

Kizlar ben ek olarak omega 3 ve 500mg c vitamini kullanıyorum dr um kullanmaya devam edebilirsin dedi haberiniz olsun. Virüs döneminde korunmak icin baslamistim. Bazı dr lar söylemiyor ama d vitamini de cok önemli onu da ihmal etmeyin kan tahlilinde ☺

ben de düşünüyordum doktor söylemedi ama omega3 alsam mı diye, sorayım tekrar gidince

Boş gebeliğiniz nasıl belli oldu
Defalarca doktora gitmeme rağmen yani 4 haftalık itibariyle kese gayet düzgün görünüyordu lakin içinde ne yolk kesesi nede bebek vardı tam 8 haftalıkken kurtJa alındım ,şimdide korkudan 7.haftAmda hem kese için hem kalp atışı için gidicem , inş bu bebeğim saglikli olur

Defalarca doktora gitmeme rağmen yani 4 haftalık itibariyle kese gayet düzgün görünüyordu lakin içinde ne yolk kesesi nede bebek vardı tam 8 haftalıkken kurtJa alındım ,şimdide korkudan 7.haftAmda hem kese için hem kalp atışı için gidicem , inş bu bebeğim saglikli olur
Benim görümcem de 8 +2 ye kadar ne bebek ne kalp atışı ikiside yoktu ve kürtaj masasında uzman doktor son defa bakalım demiş masada bebeğinide gördüler kalp atışını da hiç korkma bence o bebek doğacak bunu daima kendine söyle biz anneyiz biz güçlüyüz sakın endişe stres yapma 🤗🤗

Bu bulanti ne degisik biseymis. Kusturacak bisey değil ama midem bi garip ekşiyo sanki
Bende aynıyım ya gün boyu yemek yemeye zorluyorum kendimi tiksinti başladı şimdi midem bulandığından şekerli şeylerden yiyemiyorum

Birde sormak istediğim bisey var. Doktir bana progesteronum 11.39 cikti diye crinone diye jel verdi kullanan varmi acaba sabah kullan dedi ama yaptiktan sonra yatcam mi yatmicam mi bisy soylemedi. Nasil yapiyorsunuz acaba
Merhaba, ben sabah akşam kullanıyorum. Uyguladıktan sonra 5 dk kadar yatıp sonra kalkıyorum ve en az 15 dk yürüyorum. Bana bu şekilde söylenmişti 🤗

Aynen tatlı seylere bakmıyorum bile. Yogurtlu makarna patatesli seyler pilav falan yiyorum canim bisey cekmiyo
Ben onu bile zorla yiyorum canım ya bakalım doktora salı günü gidicem ne yapıcam bilmiyorum 😣

X